-Ενύσταμαι κύριε πρόεδρε.
-Έλα και ξύσταμε..
Το "ενίσταμαι" φίλε, γράφεται με "ι".
Το "ξύσταμε" καλά το γραψες!
(Το ενίσταμαι βγαίνει από το "ένσταση". Όχι από τη "νύστα". Την οποία έχω τώρα, και καληνύχτα.)
-Ενύσταμαι κύριε πρόεδρε.
-Έλα και ξύσταμε..
με προκαλλείς να βάλω το λεξικό στο firefox ... για να αποφύγω τους βαρβαρισμούς...Το "ενίσταμαι" φίλε, γράφεται με "ι".
Το "ξύσταμε" καλά το γραψες!
(Το ενίσταμαι βγαίνει από το "ένσταση". Όχι από τη "νύστα". Την οποία έχω τώρα, και καληνύχτα.)
με προκαλλείς να βάλω το λεξικό στο firefox ... για να αποφύγω τους βαρβαρισμούς...
Athens,
Μην αρχίσουμε τα ίδια!
Δώσε μου σε παρακαλώ τον ορισμό του τι εννοείς με:
πυρηνική ενέργεια μέσω θερμής σύντηξης
τελείως ακίνδυνη ψυχρή σύντηξη
Οι οποίοι είναι όροι που τους χρησιμοποιείς σε αντιδιαστολή (αν κατάλαβα καλά), αλλά τους οποίους δεν έχω συναντήσει σε όσα έχω διαβάσει.
Είσθε ο δικηγόρος του?
Διαβάστε λιακο να σας φύγουν οι απορίες για τα θέματα ενέργειας, δεν θα χρειάζεται σε λίγα χρόνια να παράγουμε ενέργεια αφού θα υπάρχει ελεύθερη ενέργεια και θα ζούμε και 1000 χρόνια γιατί δεν θα οξειδωνόμαστε α ρε λεφτά που θα χαλάμε στις πόρνες, οπότε το πρόβλημα έχει λυθεί τέλος
Σιγά ρε ψηλέ μας γείωσες, τι είναι εδώ ρε ούτε πλάκα δε μπορείς να κάνεις, να πάω να γράψω καλύτερα σε κανένα επιστημονικό σαιτ
πάντως η αλήθεια είναι ότι σε 4 χρόνια έρχεται ο πλανήτης Χ και τότε θα δούμε τι θα γίνει ... είναι πάντως πιθανό να προκληθούν τέτοιες αντιδράσεις απο τον ήλιο που θα μας στείλει στη λίθινη εποχή.
Οπότε δεν θα έβαζα λεφτά σε τίποτα ενεργειακό...
αλήθεια ποιος είπε οπορτουνίστα το λιακόπουλο? απο πού προκύπτει αυτό?
κατ' αρχήν παραθέτω τον ορισμό της λέξης οπορτουνισμός:καλά εσύ κλείσου σε μια σπηλιά και περιμενε τον ... πλανήτη Χ ....
όσο για το απίθανο αυτο ανθρωπάριο .... με την χαρακτηριστική σλαβοβουλγάρικη φάτσα και κορμοστασιά .... αν δεν είναι το απόλυτο δείγμα οπορτουνίστα ... τι άλλο μπορεί να είναι ?
Καλά ρε μάγκες το συζητάτε ακόμα.... όλες οι χώρες γύρω μας έχουν ή θα έχουν πυρηνικά εργοστάσια. Αν εκεί γίνει ατύχημα όπως χρησιμοποιούν ως διξαιολογία οι οπισθοδρομικοί λέτε εσείς να μην πάρει κ εμάς η μπάλα?? Κ αγοράζουμε κ το ρεύμα που παράγουν. Οπότε γιατί να μην φτιάξουμε κ εμείς?? Κ να διορθώσω οτι η πυρηνική ενέργεια είναι μαζί με την υδροηλεκτρική οι πιο φθηνές. Συμπελιλαμβάνοντας όλο το πακέτο του κόστους. Οι ανανεώσημες είναι κ πανάκριβες κ δεν φτάνουν. Οπότε ξυπνήστε λίγο σ' αυτήν την χώρα γιατι σε λίγο θα ξεχνάμε κ να φάμε.......