Νέα

Πυρφορογκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
υπαρχουν?εχετε γνωρισει?
και οταν λεω πυρφορογκομενα εννοω το αντιστοιχο του αγαπουλη σε γυναικα αγαπουλα δηλαδη
με αφορμη μια γκομενα που βγαινω κανα 3μηνο και τη γαμαω κανα 2 3 φορες τη βδομαδα δε βγαινω περισοτερο λογω βραδινης δουλειας και μου χει πριξει ταρχιδια σε μυνηματα στο κινητο καθε μερα  δεν απανταω ποτε και συνεχιζει να στελνει αγαπουλομυνηματα ωσπου της ειπα τερμα βρηκα αλλη και αρχισε τα βρισιδια εχει εδω και ενα μηνα που με βριζει σας εχει τυχει ποτε

34 χρονων η γκομενα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
υπαρχουν αλλα εξωτερικα ειναι ασχημες και χοντρες....

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Λογικό είναι τύπε, αφού είναι ωραία νόμιζε ότι ενδιαφέρεσαι καί γαμιόσαντε γιατί γουστάριζε όχι ότι δέν θά έβαζαν καί άλλοι εύκολα. Ανοίχτηκε & θίχτηκε.
Άνετοι-τες είναι δύο κατηγορίες. Ή περισεύουν οι επιλογές λόγω προσόντων-στάτους ή είναι αναίσθητοι-τες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
υπαρχουν?εχετε γνωρισει?
και οταν λεω πυρφορογκομενα εννοω το αντιστοιχο του αγαπουλη σε γυναικα αγαπουλα δηλαδη
με αφορμη μια γκομενα που βγαινω κανα 3μηνο και τη γαμαω κανα 2 3 φορες τη βδομαδα δε βγαινω περισοτερο λογω βραδινης δουλειας και μου χει πριξει ταρχιδια σε μυνηματα στο κινητο καθε μερα  δεν απανταω ποτε και συνεχιζει να στελνει αγαπουλομυνηματα ωσπου της ειπα τερμα βρηκα αλλη και αρχισε τα βρισιδια εχει εδω και ενα μηνα που με βριζει σας εχει τυχει ποτε

34 χρονων η γκομενα
τυπε αγνοησε την και θα σταματησει....

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Στα μπινελίκια υπερέβαλε σέ χρόνο, εκεί κάτι παίζει μέ τό άτομο. Ή αρχική αγαπυλίαση από γκόμενα πού χώνουμε 3 φορέ/εβδομάδα είναι κάτι τό αναμενόμενο. Μόνο οί τάνες δέν μάς ςνοχλούν μετά άμα πάμε μόνο γιά γαμήσι μέ γυναίκα, γνωστό.

Επισκέπτης
Στα μπινελίκια υπερέβαλε σέ χρόνο, εκεί κάτι παίζει μέ τό άτομο. Ή αρχική αγαπυλίαση από γκόμενα πού χώνουμε 3 φορέ/εβδομάδα είναι κάτι τό αναμενόμενο. Μόνο οί τάνες δέν μάς ςνοχλούν μετά άμα πάμε μόνο γιά γαμήσι μέ γυναίκα, γνωστό.

αρα ανετα θα μπορουσε να χαρακτηριστει αυτη η γυναικα ως εμμονικη αφου ενω την αγνοω συνεχιζει να ασχολειται μαζι μου φαντασου να της εδινα και σημασια

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Ναι. Δεν δέχεται ότι την είχες μόνο γιά τόν πούτσο.

Επισκέπτης
Ναι. Δεν δέχεται ότι την είχες μόνο γιά τόν πούτσο.

εσυ το πας στο θεμα του εγωισμου αποκλειεται δηλαδη να ειναι αγαπουλα να ειναι ο χαρακτηρας της τετοιος που να μην μπορει να αποχωριστει ευκολα καποιον χωρις δηλαδη να την νοιαζει το γιατι την απομακρυνα εγω

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Εγωϊσμός τί άλλο, αφού δέν υπήρχε βιωμένη αγάπη. Καψούρα=εγωϊστική αγάπη καί μετά μίσος. Μπουζουκοκουλτούρα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Ό Πυρφορισμός απαιτεί παθητική προσκόλιση μόνο γιά νά ορισθεί. Ό Πυρφορισμός τρέφεται από τήν άγνοια. Ζεί σιωπηρά μέ ψίχουλα ενδιαφέροντος καί είναι εκεί γιά νά προσφέρει τά πάντα όταν κλειθεί πρός εκμετάλευση. Ό Πυρφορισμός ΔΕΝ βρίζει.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
υπαρχουν?εχετε γνωρισει?
με αφορμη μια γκομενα που βγαινω κανα 3μηνο και τη γαμαω κανα 2 3 φορες τη βδομαδα δε βγαινω περισοτερο λογω βραδινης δουλειας και μου χει πριξει ταρχιδια σε μυνηματα στο κινητο καθε μερα  δεν απανταω ποτε και συνεχιζει να στελνει αγαπουλομυνηματα ωσπου της ειπα τερμα βρηκα αλλη και αρχισε τα βρισιδια εχει εδω και ενα μηνα που με βριζει σας εχει τυχει ποτε

34 χρονων η γκομενα

Μαλλον δεν θελει, να χασει τον πουτσο που της εριχνες !!!  ;) ;) ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
υπαρχουν?εχετε γνωρισει?

34 χρονων η γκομενα
34 χρονων δεν ειναι γκομενα,ειναι προς αποσυρση.Λογικο ειναι να φερεται ετσι μιας και σε εβλεπε σαν ευκαιρια για περυτιλιγμα.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ό Πυρφορισμός απαιτεί παθητική προσκόλιση μόνο γιά νά ορισθεί. Ό Πυρφορισμός τρέφεται από τήν άγνοια. Ζεί σιωπηρά μέ ψίχουλα ενδιαφέροντος καί είναι εκεί γιά νά προσφέρει τά πάντα όταν κλειθεί πρός εκμετάλευση. Ό Πυρφορισμός ΔΕΝ βρίζει.

Ο Πυρφορισμός ζητάει συγνώμη, συμπληρώνω.

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Θυμάμαι γαμούσα μια φοιτήτρια στο Ρέθυμνο όταν ήμουν φαντάρος κάπου εκεί..Καλό μωράκι,21-22 χρονών αλλά σε κάποια φάση μου άρχισε κάτι μαλακίες για μωράκια και πώς να τα βγάλουμε όταν κάνουμε!!!Σε κάποια φάση πήγε να μου το παίξει και έγκυος και εκεί και την έκανα με ελαφρά!!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom