Νέα

Pub La Nuit

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
455
Πόντοι
36
Επανέρχομαι στο θέμα, επειδή και μόνο σήμερα το μεσημέρι είχα "γεύμα οικογενειακόν" στον Κρικέλα. Φυσικά και ρώτησα τι ήταν το μαγαζί πριν, μου απάντησαν ότι πριν από 22 χρόνια ήταν μπαράκι, Προσοχή όμως: Ο Κρικέλας είναι στη μία γωνία του τετραγώνου (προς την πλατεία), δίπλα (στο στενάκι κάθετα στην πλατεία είναι) η "Μουσική Γωνιά" και μετά στην άλλη γωνία ΤΟ "LA NUIT'. ʼρα υπάρχει! Τώρα τι παίζεται, δεν ξέρω. Και πρέπει η "Μουσική Γωνιά" να είναι το VENUS που θυμάμαι. Στην ταβέρνα μου είπαν ότι όλη η πλευρά του τετραγώνου ήταν μπαράκια. Οι άπιστοι Θωμάδες, μπορούν ευκολότατα να θέσουν "τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων"!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Το La Nuit παντως στους Αμπελοκηπους ειναι παρα πολλα χρονια εκει,το ξερω γιατι ειναι κοντα μου.Το θυμαμαι τουλαχιστο 15 χρονια τωρα,ισως και περισσοτερο.Παντως αν και δεν εχω παει εχω ακουσει  πως ειναι τρισαθλιο!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
455
Πόντοι
36
Το La Nuit παντως στους Αμπελοκηπους ειναι παρα πολλα χρονια εκει,το ξερω γιατι ειναι κοντα μου.Το θυμαμαι τουλαχιστο 15 χρονια τωρα,ισως και περισσοτερο.Παντως αν και δεν εχω παει εχω ακουσει  πως ειναι τρισαθλιο!

Φίλε gkomenios, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και παραπάνω από 2. Είναι κλασικό όνομα για τέτοιο μαγαζί. Ένα πέρασμα πίσω από το Κάραβελ θα πείσει τον καθένα. Το άλλο (Μιχαλακοπούλου) σε ποιό ύψος είναι?

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ναι,alfa,αυτο φανταστηκα κι εγω.Οπως και με τις ταβερνες:σε καθε νησι υπαρχει και μια "Λαγουδερα",χαχα!! :grin:
Για την Μιχαλακοπουλου δεν θα στο συστηνα,γιατι τα χειροτερα στριπτιζαδικα που εχω παει ποτε,ηταν εκει.Χαλια γκομενες,και σε κλεβανε και στους λογαριασμους.Την ειχα παθει μια φορα με παρεα κι απο τοτε μακρυααααα!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
455
Πόντοι
36
Ναι,alfa,αυτο φανταστηκα κι εγω.Οπως και με τις ταβερνες:σε καθε νησι υπαρχει και μια "Λαγουδερα",χαχα!! :grin:
Για την Μιχαλακοπουλου δεν θα στο συστηνα,γιατι τα χειροτερα στριπτιζαδικα που εχω παει ποτε,ηταν εκει.Χαλια γκομενες,και σε κλεβανε και στους λογαριασμους.Την ειχα παθει μια φορα με παρεα κι απο τοτε μακρυααααα!!

thanx, man!

Η πιο αφασία όνομα είναι με τα καφενεία: "το Νέον" και το "Η Ελλάς" είναι περίπου τα μισά της Ελλάδας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom