Νέα

Πτώχευση και καταθέσεις τραπεζών.Τι μέλλει γενέσθαι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα ευρώπουλα έχεις στην άκρη;

• Πλάκα με κάνεις; Χρωστάω της Μιχαλούς

Ψήφοι: 13 29,5%
  • 0 ως 5 χιλιάρικα

Ψήφοι: 9 20,5%
  • 5 ως 20 χιλιάρικα

Ψήφοι: 4 9,1%
  • 20 ως 100 χιλιάρικα

Ψήφοι: 5 11,4%
  • Πάνω από 100. Γαμάω και δέρνω

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σε περίπτωση χρεωκοπίας και μετάβασης απ το Ευρώ στη δραχμή τι αντίκτυπο θα έχει στις καταθέσεις μας στη τράπεζα; Μήπως να τα σηκώσουμε να φύγουμε; :huh:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σε περίπτωση χρεωκοπίας και μετάβασης απ το Ευρώ στη δραχμή τι αντίκτυπο θα έχει στις καταθέσεις μας στη τράπεζα; Μήπως να τα σηκώσουμε να φύγουμε; :huh:
δεν προλαβαινεις ρε τυπε...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Τα εχω ήδη στην θυρίδα εδω και μήνες. Σιγά μην τους τα χάριζα :tickedoff: :tickedoff:

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Αν κάνεις τέτοιες σκέψεις σηκωσέτα αύριο.Μετά θα είναι αργά.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν είμαι ούτε ειδικός ούτε και οικονομολόγος. Απλά θα σου πω τι έγινε σε χώρες που πτώχευσαν. Μπαίνει ημερήσιο πλαφόν στο ποσό που μπορείς να σικώσεις. Η πρόσβαση σε θυρίδες απαγορεύεται για κάποιο χρονικό διάστημα. Τα χρήματα που έχεις στην τράπεζα αυτόματα μετατρέποντε στο εθνικό νόμισμα που ακούγεται θα είναι 1:700. Η διαδικασία αυτή λογικά κρατάει ορισμένους μήνες έως την ομαλοποίηση της εσωτερικής αγοράς και ειδικά του τραπεζικού συστήματος. Πάντως αυτό που λένε περί εγγύησης καταθέσεων εάν πτωχεύσει το κράτος δεν ξέρω κατά πόσο η εγγύηση πτωχευμένου κράτους έχει βάση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

καταθεστε στην αλβανια

χιλιδες δυο φορες ποιο ασφαλη απο την ελλαδα πλεον  :2funny: :2funny:

η βουλγαρια

και αυτα τα λεω επειδη ειναι κοντα  ;) 1 ωρα με το αεροπλανο

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Τι θα κάνουν με τις θυρίδες δλδης;;;;;; για λέγε :2funny: :2funny:
Σου απάντησε φίλος pilot.Πάντως η ειρωνεία είναι από τους χειρότερους τρόπους έκφρασης και καλό θα είναι να αποφεύγεται.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είμαι ούτε ειδικός ούτε και οικονομολόγος. Απλά θα σου πω τι έγινε σε χώρες που πτώχευσαν. Μπαίνει ημερήσιο πλαφόν στο ποσό που μπορείς να σικώσεις. Η πρόσβαση σε θυρίδες απαγορεύεται για κάποιο χρονικό διάστημα. Τα χρήματα που έχεις στην τράπεζα αυτόματα μετατρέποντε στο εθνικό νόμισμα που ακούγεται θα είναι 1:700. Η διαδικασία αυτή λογικά κρατάει ορισμένους μήνες έως την ομαλοποίηση της εσωτερικής αγοράς και ειδικά του τραπεζικού συστήματος. Πάντως αυτό που λένε περί εγγύησης καταθέσεων εάν πτωχεύσει το κράτος δεν ξέρω κατά πόσο η εγγύηση πτωχευμένου κράτους έχει βάση.

διαβασε τους όρους για τις θυριδες, 51 με 58

Η τοποθέτηση μετρητών σε θυρίδα με εξασφαλίζει;

Ναι θεωρητικά ισχύει αλλά προσοχή οι τράπεζες δεν επιθυμούν καταθέσεις σε θυρίδες άρα όποτε το κάνετε αυτό δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσετε.
Οι Τράπεζες σας δίνουν μια θυρίδα, τώρα αν εσείς βάλετε μεσα, λεφτά, ένα κρανίο απο ελάφι, τα ρολόγια σας ή ένα κουβά σκατά ποσώς τις ενδιαφέρει.
Οι θυρίδες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλείς εκτός και να γίνει ριφιφί οπότε χάνεις ότι έχεις μέσα της απο τη στιγμή που δεν το έχεις δηλώσει για να καλυφθείς.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρωτα τον pyrgkavlo

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

διαβασε τους όρους για τις θυριδες, 51 με 58
ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες  :dancing:.... δες στο 55.... οι τράπεζες δε μπορούν να δεσμεύουν στο περιεχόμενο παρά μόνο σε περιπτώσεις εκτέλεσης αποφάσεως δικαιοσύνης ή άλλων αρχών (το κράτος να υποθέσω είναι η ανώτερη αρχή  :think:)....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Καλύτερα να μου τα φαει κανένας εξυπνος κλέφτης, παρα ένα λαμόγιο πολιτικος

ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες  :dancing:.... δες στο 55.... οι τράπεζες δε μπορούν να δεσμεύουν στο περιεχόμενο παρά μόνο σε περιπτώσεις εκτέλεσης αποφάσεως δικαιοσύνης ή άλλων αρχών (το κράτος να υποθέσω είναι η ανώτερη αρχή  :think:)....

Αν συντρεχουν οροι ποινικης δίωξης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλωστε οι τραπεζες δεν εχουν το δικαιομα να ανοιξουν την θυριδα.

Ρε κουφαλα τρικ εχεις καβατζες ?

Εχω απόθεμα, ο παππους μου ήταν λήσταρχος κουμουστισημμοριτης

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μπα... για ποινική δίωξη εδώ που φτάσαμε πιο πιθανό είναι να παραγραφούν όλες μας οι αμαρτίες μπροστά στις μαλακίες που κάνανε όσοι κυβερνάνε.. δε μας χωράνε οι φυλακές είναι περισσότεροι αυτοί

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μπα... για ποινική δίωξη εδώ που φτάσαμε πιο πιθανό είναι να παραγραφούν όλες μας οι αμαρτίες μπροστά στις μαλακίες που κάνανε όσοι κυβερνάνε.. δε μας χωράνε οι φυλακές είναι περισσότεροι αυτοί

Φιλάρα το εχω ψαξει για την θυριδα πολυ καλα, αλλωστε την εχω κληρωνομησει από τον μπαμπά μου ως συνδικαιουχος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom