pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Σε περίπτωση χρεωκοπίας και μετάβασης απ το Ευρώ στη δραχμή τι αντίκτυπο θα έχει στις καταθέσεις μας στη τράπεζα; Μήπως να τα σηκώσουμε να φύγουμε;
δεν προλαβαινεις ρε τυπε...Σε περίπτωση χρεωκοπίας και μετάβασης απ το Ευρώ στη δραχμή τι αντίκτυπο θα έχει στις καταθέσεις μας στη τράπεζα; Μήπως να τα σηκώσουμε να φύγουμε;
Σε περίπτωση χρεωκοπίας και μετάβασης απ το Ευρώ στη δραχμή τι αντίκτυπο θα έχει στις καταθέσεις μας στη τράπεζα; Μήπως να τα σηκώσουμε να φύγουμε;
Αν κάνεις τέτοιες σκέψεις σηκωσέτα αύριο.Μετά θα είναι αργά.Σε περίπτωση χρεωκοπίας και μετάβασης απ το Ευρώ στη δραχμή τι αντίκτυπο θα έχει στις καταθέσεις μας στη τράπεζα; Μήπως να τα σηκώσουμε να φύγουμε;
Δεν είσαι σίγουρος με τις θυρίδες φίλε μου.Τα εχω ήδη στην θυρίδα εδω και μήνες. Σιγά μην τους τα χάριζα
Δεν είσαι σίγουρος με τις θυρίδες φίλε μου.
Δεν έχω κάποια πρόταση.Απλά σου λέω ότι ούτε με τις θυρίδες είσαι σίγουρος.Για λέγε, ειμαι όλος αυτία να ακούσω καμια μακακία
Τι θα κάνουν με τις θυρίδες δλδης;;;;;; για λέγεΔεν έχω κάποια πρόταση.Απλά σου λέω ότι ούτε με τις θυρίδες είσαι σίγουρος.
τυπε πολυ το κασερι?Τι θα κάνουν με τις θυρίδες δλδης;;;;;; για λέγε
Σου απάντησε φίλος pilot.Πάντως η ειρωνεία είναι από τους χειρότερους τρόπους έκφρασης και καλό θα είναι να αποφεύγεται.Τι θα κάνουν με τις θυρίδες δλδης;;;;;; για λέγε
Δεν είμαι ούτε ειδικός ούτε και οικονομολόγος. Απλά θα σου πω τι έγινε σε χώρες που πτώχευσαν. Μπαίνει ημερήσιο πλαφόν στο ποσό που μπορείς να σικώσεις. Η πρόσβαση σε θυρίδες απαγορεύεται για κάποιο χρονικό διάστημα. Τα χρήματα που έχεις στην τράπεζα αυτόματα μετατρέποντε στο εθνικό νόμισμα που ακούγεται θα είναι 1:700. Η διαδικασία αυτή λογικά κρατάει ορισμένους μήνες έως την ομαλοποίηση της εσωτερικής αγοράς και ειδικά του τραπεζικού συστήματος. Πάντως αυτό που λένε περί εγγύησης καταθέσεων εάν πτωχεύσει το κράτος δεν ξέρω κατά πόσο η εγγύηση πτωχευμένου κράτους έχει βάση.
ρωτα τον pyrgkavloΣε περίπτωση χρεωκοπίας και μετάβασης απ το Ευρώ στη δραχμή τι αντίκτυπο θα έχει στις καταθέσεις μας στη τράπεζα; Μήπως να τα σηκώσουμε να φύγουμε;
ριφιφι?Τι θα κάνουν με τις θυρίδες δλδης;;;;;; για λέγε
ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες .... δες στο 55.... οι τράπεζες δε μπορούν να δεσμεύουν στο περιεχόμενο παρά μόνο σε περιπτώσεις εκτέλεσης αποφάσεως δικαιοσύνης ή άλλων αρχών (το κράτος να υποθέσω είναι η ανώτερη αρχή )....
διαβασε τους όρους για τις θυριδες, 51 με 58
Τα εχω ήδη στην θυρίδα εδω και μήνες. Σιγά μην τους τα χάριζα
ριφιφι?
ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες .... δες στο 55.... οι τράπεζες δε μπορούν να δεσμεύουν στο περιεχόμενο παρά μόνο σε περιπτώσεις εκτέλεσης αποφάσεως δικαιοσύνης ή άλλων αρχών (το κράτος να υποθέσω είναι η ανώτερη αρχή )....
Ρε κουφαλα τρικ εχεις καβατζες ?
μπα... για ποινική δίωξη εδώ που φτάσαμε πιο πιθανό είναι να παραγραφούν όλες μας οι αμαρτίες μπροστά στις μαλακίες που κάνανε όσοι κυβερνάνε.. δε μας χωράνε οι φυλακές είναι περισσότεροι αυτοί