Νέα

Πτώχευση και καταθέσεις τραπεζών.Τι μέλλει γενέσθαι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα ευρώπουλα έχεις στην άκρη;

• Πλάκα με κάνεις; Χρωστάω της Μιχαλούς

Ψήφοι: 13 29,5%
  • 0 ως 5 χιλιάρικα

Ψήφοι: 9 20,5%
  • 5 ως 20 χιλιάρικα

Ψήφοι: 4 9,1%
  • 20 ως 100 χιλιάρικα

Ψήφοι: 5 11,4%
  • Πάνω από 100. Γαμάω και δέρνω

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Φιλάρα το εχω ψαξει για την θυριδα πολυ καλα, αλλωστε την εχω κληρωνομησει από τον μπαμπά μου ως συνδικαιουχος
μα δε σου είπα ότι υπάρχει περίπτωση το περιεχόμενο να στο κατάσχουν. απλά εάν θες σήμερα τα χρήματα που ίσως έχεις μέσα με ένα νόμο θα σου καθηστερίσουν την πρόσβαση στο περιεχόμενο. έχει γίνει και στην αργεντινή που πτώχευσε δε στο λέω από τη φαντασία μου. είναι πάγια τακτική για να προστατευθεί το τραπεζικό σύστημα και η πραγματική οικονομία.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τυποι τι ισοτιμια θα παιξει σε τετοια περιπτωση? :think:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
λένε 1:700. 1 ευρώ 700 δραχμές. αλλά ράδιο αρβύλα είναι. αυτά νύχτα θα τα κανονίσουν και το πρωί θα πάμε για τσιγάρα και δε θα περνάνε τα ευρώ μας

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μα δε σου είπα ότι υπάρχει περίπτωση το περιεχόμενο να στο κατάσχουν. απλά εάν θες σήμερα τα χρήματα που ίσως έχεις μέσα με ένα νόμο θα σου καθηστερίσουν την πρόσβαση στο περιεχόμενο. έχει γίνει και στην αργεντινή που πτώχευσε δε στο λέω από τη φαντασία μου. είναι πάγια τακτική για να προστατευθεί το τραπεζικό σύστημα και η πραγματική οικονομία.

Επεσες στην περιπτωση φιλάρα μου, θειος μου στην Αργετινή τα είχε στην θυριδα του και δεν εχασε τιποτα.

Νταξ, τις μέρες που πολιορκουσαν τις τράπεζες, υπήρχε πρόβλημα. Δεν ηταν μακακας να τα παρει με τον κίνδυνο να του τα κλεψουν στο δρόμο. Φυσικά, στην θυριδα δεν βαζεις αυτα με τα οποία θα βιοποριστεις, βαζεις τις γκαβατζες.

τυποι τι ισοτιμια θα παιξει σε τετοια περιπτωση? :think:

1:750 θα ειναι αρχικα, αλλά σε κανα εξαμηνο θα πάει 1:1000.

Αρα δεν πληρωνουμε σε ευρω τιποτα, αναμενουμε

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Σε περίπτωση χρεωκοπίας και μετάβασης απ το Ευρώ στη δραχμή τι αντίκτυπο θα έχει στις καταθέσεις μας στη τράπεζα;
===
Aρα ο σωστός τίτλος - διατύπωση  στο θρεντ ειναι >> Τραπεζικες καταθέσεις  / ή /   Καταθέσεις  σε τράπεζες
διοτι  "(Πτώχευση και) "Καταθέσεις  τραπεζών "   -- ειναι  τα  χρήματα  που καταθέτουν  οι ίδιες   οι τράπεζες .. :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
λένε 1:700. 1 ευρώ 700 δραχμές. αλλά ράδιο αρβύλα είναι. αυτά νύχτα θα τα κανονίσουν και το πρωί θα πάμε για τσιγάρα και δε θα περνάνε τα ευρώ μας
γαμησε τα δηλαδη... :headbang: :headbang: :headbang:θενκς anyway... :P

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Οδηγός επιβίωσης για τα χρήματά σας σε περίπτωση πτώχευσης :2funny: :2funny: :2funny:

ωραίο άθρο, δεν λεει τιποτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για να μην το κουράζουμε, οι θυριδες ειναι ισος η καλυτερη λύση.

Ποτε στην ιστοριά δεν εχει συμβει η υποχρεωτικη διάρυξη τραπεζικών θυρίδων, ακόμα και στην κατοχη

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
λέει πως εάν θέλουν σου ανοίγουν με νόμο το περιεχόμενο και πως η καλύτερη λύση όπως κατάλαβα είναι να πάρεις το χρήμα σπίτι με μόνο κίνδυνο να σε κλέψουν.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
λέει πως εάν θέλουν σου ανοίγουν με νόμο το περιεχόμενο και πως η καλύτερη λύση όπως κατάλαβα είναι να πάρεις το χρήμα σπίτι με μόνο κίνδυνο να σε κλέψουν.

Τετοιος  όρος  δεν υπάρχει  για την ενοικίαση της θυρίδας (το εχω μπροστά μου), εκτος αν υπάρχει κατι το υποπτο. Αν το αθρο που εγραψε Ενα ακομη λαμογιο δημοσιογράφος ειναι τοσο εγκυρο, ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. λΕς ΝΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟς ΝΟΜΟς;;;;

Τωρα αν γινει νομος για κατι τετοιο, τι να σου πω :hmm: για όλα ειναι ικανοι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μέχρι πριν κάτι μήνες ήταν γύρω στις 550 δραχμές.
λογικό να έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα τώρα.... και που είμεθα ακόμη

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
κοίτα με τη λογική του ότι για όλα είναι ικανοί σου μιλάω και εγώ. και σκέψου ότι σε περίπτωση πτώχευσης όλες οι τράπεζες κρατικοποιούντε οπότε κάθε ιδιωτικό συμφωνητικό που έχεις με την τωρινή τράπεζα δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύει. συν το γεγονός ότι εάν γίνουν κρατικές με ένα νόμο κάνουν ότι θέλουν. δες το χαράτσι με τη ΔΕΗ. από τη μία δε θα εισπράξουμε μέσω δεη φόρους και από την άλλη με νόμο εισπράτουν. και όταν είδαν ότι μερικοί συμπολίτες μας πάνε στο παρακαταθικών και πληρώνουν μόνο την αξία του ρεύματος κάνουν άλλο νόμο να μη μπορείς να πληρώσεις μονο το ρεύμα. όπως θέλουν τα κάνουν.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Όπως και να έχει πιστεύω ότι το βράδυ θα βρούνε λύση.Για μετά έχει ο θεός.Πάντως δεν νομίζω ότι αν βουλιάξουμε θα βουλιάξουμε μόνοι μας.Η όλοι μαζί θα πάμε στον πάτο ή όλοι μαζί να γλυτώσουμε....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Όπως και να έχει πιστεύω ότι το βράδυ θα βρούνε λύση.Για μετά έχει ο θεός.Πάντως δεν νομίζω ότι αν βουλιάξουμε θα βουλιάξουμε μόνοι μας.Η όλοι μαζί θα πάμε στον πάτο ή όλοι μαζί να γλυτώσουμε....
λύση σε τι; ένα πρόβλημα που έφτιαξαν για να ξεχάσουμε ότι η κουβέντα γίνεται για το εάν θα γίνουμε πακιστανοί για τα επόμενα δεκα λένε 40 λεω εγώ χρόνια; ε μη γελιόμαστε ήρθε η ώρα να "θυσιαστεί" ο γαπ γιατί η δουλειά του τέλειωσε. μη μασάτε το πρόβλημα δεν είναι ποιος θα μας γαμήσει από αύριο αλλά εάν θα κάτσουμε να τον φάμε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
κοίτα με τη λογική του ότι για όλα είναι ικανοί σου μιλάω και εγώ. και σκέψου ότι σε περίπτωση πτώχευσης όλες οι τράπεζες κρατικοποιούντε οπότε κάθε ιδιωτικό συμφωνητικό που έχεις με την τωρινή τράπεζα δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύει. συν το γεγονός ότι εάν γίνουν κρατικές με ένα νόμο κάνουν ότι θέλουν. δες το χαράτσι με τη ΔΕΗ. από τη μία δε θα εισπράξουμε μέσω δεη φόρους και από την άλλη με νόμο εισπράτουν. και όταν είδαν ότι μερικοί συμπολίτες μας πάνε στο παρακαταθικών και πληρώνουν μόνο την αξία του ρεύματος κάνουν άλλο νόμο να μη μπορείς να πληρώσεις μονο το ρεύμα. όπως θέλουν τα κάνουν.

Σωστός ο συλλογισμός σου, όλα να τα περιμένουμε από τα λαμογια που μας κυβερνουνε, δωσίλογοι ειναι.

ΛΑΘΟΣ στο ναυαγειο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ οι περισσότεροι του γλύτοσαν ηταν οι πλούσιοι

Εσυ τι προτινεις όμως;;;;;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Αυτοί που θα βουλιάξουν είναι όσοι έχουν- έχουμε καταθέσεις στην Ελλάδα...
Όσοι τα έβγαλαν έξω θα θυμίζουν τους ελληνοαμερικάνους που έσκαγαν μύτη στα χωριά τους με τις κάντιλακ και έφερναν ντολαρς για να κεράσουν τους ιθαγενείς στο καφενείο του χωριού....
Κάνε τις αναγωγές σου (κοπυράητ πέρσυ) σε εθνικό επίπεδο όπου με € 100.000 θα αγοράζεις κάτι ρετιρέ στο κολωνάκι να και με € 1.000.000 τράπεζα....

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
με € 100.000 θα αγοράζεις κάτι ρετιρέ στο κολωνάκι να και με € 1.000.000 τράπεζα....
ειχα διαβασει οτι οταν ειχε πεσει ο κομμουνισμος στην ρωσια το ανεκδοτο που λεγαν οσοι ειχαν λεφτα ηταν'γιατι να κλεψεις μια τραπεζα οταν μπορεις να την αγορασεις?'

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Σωστός ο συλλογισμός σου, όλα να τα περιμένουμε από τα λαμογια που μας κυβερνουνε, δωσίλογοι ειναι.

ΛΑΘΟΣ στο ναυαγειο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ οι περισσότεροι του γλύτοσαν ηταν οι πλούσιοι

Εσυ τι προτινεις όμως;;;;;;;
Όταν λέω θα βρούνε λύση εννοώ ότι θα κάνουν κυβέρνηση και δεν θα βουλιάξουμε αύριο.Όταν λέω ότι δεν θα βουλιάξουμε μόνοι μας εννοώ ότι δεν θα βουλιάξει μόνο η Ελλάδα.Ή όλη η Ευρώπη θα βουλιάξει ή κανένας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom