diegito007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2022
- Like
- 2.453
- Πόντοι
- 441
Πήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
Με τέτοια γάμπα που έχει χαίρομαι που δεν πήγαμε μαζί για ψώνια...Πήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
Το ίδιο είπα κι εγώ αλλά με άλλα λόγια...Ευτυχώς δεν πήγαμε μαζί γιατί θα καβλωνες και με μενα εσυ..
Σε ποιον Βασιλικό Οίκο είσαι είπαμε;Όταν ήμουν φαντάρος το μακρυνό 198...., έχω έρθει με άδεια. Λέω σε μια ξαδέρφη "Πάμε μαζί για ψώνια να αγοράσω κανένα ρούχο, με το δικό σου γούστο, τώρα που θα απολυθώ να έχω κάτι να φοράω;;;". Συμφώνησε, πήγαμε Αθήνα, κέντρο, Ερμού, ψωνίσαμε, φάγαμε σε κάτι goodies στην Ομόνοια ,βρεθήκαμε να γαμιόμαστε σε ξενοδοχείο σα λυσσασμένα σκυλιά χωρίς προφύλαξη (δεν τελείωσα μέσα), δεν ξαναέγινε ποτέ, μεγαλώσαμε, παντρευτήκαμε, οι σύζυγοι δεν ξέρουν τίποτα (τουλάχιστον η δικιά μου), βλεπόμαστε αραιά και που οικογενειακά, ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά τα μάτια... Αχ τα μάτια!!!!
Πες μου ότι δεν ήθελες ποτέ να απλώσεις χέρι σε ξαδέρφη!!! Απλά εμένα έτυχε η στιγμή!!! Σου λέω δεν ξαναέγινε ποτέ!!!Σε ποιον Βασιλικό Οίκο είσαι είπαμε;
Ευτυχώς δεν προέκυψε εγκυμοσύνη γιατί θα γνώριζες και την Κορομηλά...Όταν ήμουν φαντάρος το μακρυνό 198...., έχω έρθει με άδεια. Λέω σε μια ξαδέρφη "Πάμε μαζί για ψώνια να αγοράσω κανένα ρούχο, με το δικό σου γούστο, τώρα που θα απολυθώ να έχω κάτι να φοράω;;;". Συμφώνησε, πήγαμε Αθήνα, κέντρο, Ερμού, ψωνίσαμε, φάγαμε σε κάτι goodies στην Ομόνοια ,βρεθήκαμε να γαμιόμαστε σε ξενοδοχείο σα λυσσασμένα σκυλιά χωρίς προφύλαξη (δεν τελείωσα μέσα), δεν ξαναέγινε ποτέ, μεγαλώσαμε, παντρευτήκαμε, οι σύζυγοι δεν ξέρουν τίποτα (τουλάχιστον η δικιά μου), βλεπόμαστε αραιά και που οικογενειακά, ούτε γάτα ούτε ζημιά αλλά τα μάτια... Αχ τα μάτια!!!!
Δεν ήταν εμφανίσιμες και δεν είχα ποτέ κολλητηλικια με συγγενείς μου.Πες μου ότι δεν ήθελες ποτέ να απλώσεις χέρι σε ξαδέρφη!!! Απλά εμένα έτυχε η στιγμή!!! Σου λέω δεν ξαναέγινε ποτέ!!!
Πάσο.Ευτυχώς δεν προέκυψε εγκυμοσύνη γιατί θα γνώριζες και την Κορομηλά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ήταν εμφανίσιμες και δεν είχα ποτέ κολλητηλικια με συγγενείς μου.
Πες μας τι ψωνισατε τυπε?Πήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
Τύπε πόσο έχει πάει η καλαβρύτων βαρέλι?Πήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
Πήγα για ψώνια με την ξαδέρφη μου, καύλωσα από αυτά που φορούσε και την έβγαλα φωτογραφία
Τύπε πόσο έχει πάει η καλαβρύτων βαρέλι?
Δεν γνωρίζω ντερβισιΤύπε πόσο έχει πάει η καλαβρύτων βαρέλι?
Πλάκα κάνεις, ο βαμβακουλας, κόβει το μάτι σου...Ρε τυπε, ο Αποστολάκης είναι η ξαδερφη σου?
Σκάουτερ είναιΤι θέση παίζει η ξαδέλφη; Στόπερ;