Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μόνος σου ψηφίζεις μόνος σου δημοσιεύεις...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πόσο μόνος σου είσαι στη ζωή;;;;; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΧΕΛΛΟΟΥ. Αρ γιου ΓΚΙΙΙΙΙΚ.......;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
μάγκες ο τίτλος είναι Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»
Μην ψάχνετε ψηφοφορία......
Εχει παλιώσει και ακόμα να μάθει να ανοίγει θρεντ με ψήφους......
Ανοίγω πάραυτα θρεντ:
Εκπαίδευση για λειτουργία θρεντς.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δε θα ξαναπευθυνθώ σε καμμένους.
Μπάιτ...
sorry αλλά θα επαναλάβω την ευχή σου...
του εύχομαι κάποτε να γίνει καλά.... αν και δεν το βλέπω..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε θα ξαναπευθυνθώ σε καμμένους.
Μπάιτ...
sorry αλλά θα επαναλάβω την ευχή σου...
του εύχομαι κάποτε να γίνει καλά.... αν και δεν το βλέπω..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

εγώ του προτείνω να δει τον Ταξιτζή με τον ΝΤΕ ΝΙΡΟ......

ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΜΙ????????????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ακόμα να δούμε κανένα δυνατό κωλαράκι;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω ειμαι παλιοεγωιστρια δεν δειχνω τπτ *P

(ειδες παλαιε πως σε σκεφτομαι? μην σου χαλασω την ψηφοφορια-φαντασιοπληξια σου κ δωσεις το στεμμα της μιςς σε αλληνη)

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κρίμα ρε Bite κι έχεις βάλει ωραίο τραγουδάκι στην υπογραφή σου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κριμα κριμα... κ ωιμε! κλαυθμοι κ οδυρμοι! (για εναν πωπο)

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
κριμα κριμα... κ ωιμε! κλαυθμοι κ οδυρμοι! (για εναν πωπο)

Bite σε άλλη συχνότητα είσαι. Δεν σου είπα κρίμα επειδή δεν δείχνεις τον πώλο σου (αυτό είναι δική σου δουλειά).

Κρίμα που είσαι Ελλεηνίδα και έχεις βάλει τόσο ωραίο τραγούδι στην υπογραφή σου....

Άλλωστε προσωπικά εμένα δεν με γεμίζει να βλέπω τους γυναικείους πώλους απλά...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Bite σε άλλη συχνότητα είσαι. Δεν σου είπα κρίμα επειδή δεν δείχνεις τον πώλο σου (αυτό είναι δική σου δουλειά).

Κρίμα που είσαι Ελλεηνίδα και έχεις βάλει τόσο ωραίο τραγούδι στην υπογραφή σου....

Άλλωστε προσωπικά εμένα δεν με γεμίζει να βλέπω τους γυναικείους πώλους απλά...
ναι καλα λες... οχι εχεις δικιο..
εγω ειμαι σε αλλη συχνοτητα κ σε διαφορα φασης. εγω. οχι εσυ. εγω φυσικα. μην νομισεις σε καμια περιπτωση το αντιθετο. ουτε να το σκεφτεις. ουτε για μια στιγμη.

(αυτο ειναι το χιουμορ/μη χιουμορ δουλεμα. στα εξηγω απλα κ κατανοητα να μην μου μπερδευεσαι κ βασανιζεις το κεφαλακι σου)

πιες: το τραγουδι κατω απ το αβαταρ μου ειναι ακομη καλυτερο! διπλο κ τριπλο κριμα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω? αληθεια? πότε?

δεν φταις εσυ ομως.. η φαντασια σου τα φταιει..

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Bite όταν εκφράζεσαι συνέχεια αρνητικά απέναντι μου και τακιμιάζεις ακόμη και με την Οχιά για να μου την πεις η φαντασία μου φταίει;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε ναι
εκφραζομαι λιγοτερο αρνητικα απ οσο θελω μολις διαβαζω τα φανταστικα (τελιειωωως ομως) ποστς σου γιατι καταπιεζω τον εαυτο μου κ λιγο μην νομιζεις... να δεις ποσα ποστς σου εχω προσπερασει εγωωω.. ουυυυυυυ

κ δεν τακιμιαζω με κανενα.. αλλα τι εννοεις ακομη κ με τη οχια? τι εχει οχια? μια χαρα κοριτσι.. με τον εγκεφαλο του να λειτουργει σωστα κ λογικα κ με τα ολα του. κ χωρις διαφορα φασης κ φανταστικους φιλους κ δρακους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μπάιτ, με το συμπάθειο δλδ....
είναι δυνατόν να κάνεις διάλογο με τα προζάκ;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχω λιγη ωρα να σκοτωσω
τι να κανω μεχρι να βγω... να μην παιξω λιγο σαν παιδι κ εγω? *P

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Bite πήγα να στο σώσω λόγω ωραίων τραγουδιών στο αβατάρ και στην υπογραφή σου, αλλά βλέπω ότι δεν σώζεται. Την τραβάει ο οργανισμός του την Ελλεηνιδιά!

Δες με ποιους έχεις γίνει τακίμι: με μία γυναίκα (την Οχιά) που όχι απλά την είπε αλλά προσπάθησε εσκεμμένα να πληγώσει μία άλλη γυναίκα μέσα εδώ (εσύ σα γυναίκα είσαι περήφανη γι' αυτό;). Και το πιο ελεεινό απ' όλα είναι ότι προσπάθησε να το κάνει αυτό ύπουλα, βάζοντας το τσιράκι της "personanongrata" να γράψει τα δικά της λόγια και να μειώσει τη vickyfu (που είχε τολμήσει" να δημοσιεύσει εδώ τον κώλο της)!

Να τις χαίρεσαι ρε Bite τέτοιες σωστές και δίκαιες γνωριμίες που κάνεις!

Και να σου θυμίσω ποια λόγια είχε βάλει η "Οχιά" στο στόμα του σκύλου της / τσιρακιού της "personanograta:

"ακου γκομενάρα....

φωτό από γκόμενα με τέτοιο στήσιμο μόνο την κυτταρίτιδα κρύβει...
όρθια και κολώνα χωρίς τουρλοκωλόματα.......
Αυτές τις παπαριές σε εφηβικά μαλακιστήρια....

Υ.Γ. 1

κι όπως σε κόβω κιόλας τα ψωμάκια έξω μηρό είναι και ολίγον σιτεμένα......
είσαι και άβυζη....
γάματα με μεγάλα γράμματα....

Υ.Γ. 2
κάνε μια βόλτα B.G. και Αλκατράζ.
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί."

Με τις υγείες σας και των τριών, μίζεροι και υποκριτικοί/ές κατίνοι και κατίνες!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τακιμιαζω κ μ αλλους που λες...

περσονα... δινεις κ παυσιπονα? *P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τακιμιαζω κ μ αλλους που λες...

περσονα... δινεις κ παυσιπονα? *P
έλεγα να σου δώσω μαύρα γυαλιά να μην βλέπεις τίποτα στην οθόνη αλλά ο Γιώργος σε αυτά είναι πολύ μπροστά... Εγώ βάζω μια πετσέτα για να μη διαβάζω άλλο..........

Ακου και το καλύτερο...
Με την βίκυ τα λέμε και με πμ, κάνουμε χάβαλο και αυτός ακόμα κυνηγάει δαίμονες......
θέλει αύξηση δόσης..... ή εγκλεισμό...... τελεία.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom