Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μεφιστοφελή έγραψες :rockon: :rockon: :rockon:

Έκλεισε για "Ύμνος των ελλεηνίδων"!

Εγώ είμαι εδώ παληκάρι για να βοηθώ... ;) ;)

Τι να μας πει μωρέ ο μπαγλαμάς ο περσόνας....έμαθε κι αυτός απο ζωή.... :knuppel: :knuppel:

ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................... :uzi: :uzi:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εκτός από σκυλάκι κανίς ο persona είναι και κοτούλα! Μόλις είδε το μπόγια του το Μεφιστοφελή την έκανε με ελαφρά....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι

do
{
code
}
while ()

τουλαχιστον στην C++ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

η εύα είναι πολύ μικρή ακόμα....
Κάποτε γράφαμε σε Pascal, Cobol, Fortran, C.
Oταν θα δουλέψει με το καλό και admin θα μάθει cshell, bourne shell, kshell, σκέτο shell. Αν έχει και κάνα γαμάτο unix serveraki θα μάθει και perl, awk etc.....

Προσωπικά εγώ ξεκίνησα από σικουένσιαλ πρόγκραμμινγκ αλλά στη συνέχεια λάτρεψα το ΟΟP.............

ενα δείγμα από method που υλοποίησα παραθέτω στους εκλεκτούς.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
ευάκι σου έβαλα φούντες στις κούνιες... Πήγαινε μια βόλτα... Αμα γυρίσεις και μεγαλώσεις θα σε μάθω και άλλες γλώσσες..... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Συνημμένα

• javawerbung.jpg
    javawerbung.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 22

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η εύα είναι πολύ μικρή ακόμα....
Κάποτε γράφαμε σε Pascal, Cobol, Fortran, C.
Oταν θα δουλέψει με το καλό και admin θα μάθει cshell, bourne shell, kshell, σκέτο shell. Αν έχει και κάνα γαμάτο unix serveraki θα μάθει και perl, awk etc.....

Προσωπικά εγώ ξεκίνησα από σικουένσιαλ πρόγκραμμινγκ αλλά στη συνέχεια λάτρεψα το ΟΟP.............

ενα δείγμα από method που υλοποίησα παραθέτω στους εκλεκτούς.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
ευάκι σου έβαλα φούντες στις κούνιες... Πήγαινε μια βόλτα... Αμα γυρίσεις και μεγαλώσεις θα σε μάθω και άλλες γλώσσες..... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

δεν μας χεζεις εσυ και τα κοχυλια σου. και τι να την κανω την πασκαλ; μουσειακο κομματι; αντε μαθουμε καμια τζαβα

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εσύ ΤΑΛΑΙΠΩΡΑΣ την ύπαρξη σου κακόμοιρο γκριφόν της Οχιάς!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν μας χεζεις εσυ και τα κοχυλια σου. και τι να την κανω την πασκαλ; μουσειακο κομματι; αντε μαθουμε καμια τζαβα
μάθε μάθε τζάβα.......
τζάμπα καίει η λάμπα .... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
αλλού είναι τα λεφτά.........

exit(0); :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
η πρώτη διόρθωση που έπρεπε να του κάνεις είναι πως ήταν περισσια η χρήση της do while...με μια for ήταν κομπλέ στην περίπτωσή μας...
όσο για java...όσο κ να διαβάσεις...πάντα θα μαθαίνεις....καμία σχέση με C k C++....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ ΤΑΛΑΙΠΩΡΑΣ την ύπαρξη σου κακόμοιρο γκριφόν της Οχιάς!

μέφι είμαι ένα ταλαίπωρο....
σήμερα θέλω να με βάλεις στο κλουβί με τα αδέσποτα........ :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
αρκετά ταλαιπώρησα την ύπαρξή μου...... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η πρώτη διόρθωση που έπρεπε να του κάνεις είναι πως ήταν περισσια η χρήση της do while...με μια for ήταν κομπλέ στην περίπτωσή μας...
όσο για java...όσο κ να διαβάσεις...πάντα θα μαθαίνεις....καμία σχέση με C k C++....
μικρέ......μαγκιές στα σκυλάκια.....
το for είναι definite loop....
to while μπορεί να είναι και indefinite.............
την καταλαβαίνεις τη διαφορά ή να στην εξηγήσω στο κλουβί;
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μάθε μάθε τζάβα.......
τζάμπα καίει η λάμπα .... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
αλλού είναι τα λεφτά.........

exit(0); :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

μα δεν την μαθενω γτ θελω αλλα γτ ειμαι υποχρεωμενη. δεν προκειται να ασχοληθω με υπολογιστες ως επαγγελμα :headbang: ειπα ποτε οτι ασχολουμε με πληροφορικη;

Επισκέπτης
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

μεγάλε...την ξέρω τη διαφορά.....τόνισα πως στην περίπτωση μας...δε νομίζω οτι χρειαζόμαστε do while....
αντε μη σε καταβρέξω....αδέσποτο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

μεσα απο το στομα μου το πηρες. αν και μπορεις και με λιγες μαλαγανιες να κανεις και το φορ απεριοριστο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι δεν νομιζω οτι με for θα ηταν καλο. ειναι πιο κομψο και σιγουρο το while
ο κώδικας δεν είναι μόδα.
Οποιος έχει μάθει να γράφει σωστά μπορεί να κλείσει πρόγραμμα σε μια γραμμή..............
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν και μπορεις και με λιγες μαλαγανιες να κανεις και το φορ απεριοριστο

γι αυτό έχουν φτάσει τα Windows  Γίγα ολόκληρα από κώδικα...
Με τέτοιους προγραμματιστές τι το θες το πτυχίο..........

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ο κώδικας δεν είναι μόδα.
Οποιος έχει μάθει να γράφει σωστά μπορεί να κλείσει πρόγραμμα σε μια γραμμή..............
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

περσονα μου οπως λεω και πανω το φορ με λιγες τροποποιησεις το κανεις ουαιλ
το θεμα ειναι οτι θα σου βγουν τα ματια να το διαβασεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα δεν την μαθενω γτ θελω αλλα γτ ειμαι υποχρεωμενη. δεν προκειται να ασχοληθω με υπολογιστες ως επαγγελμα
κακό στην κεφαλήν σου........

Υ.Γ.
πληροφορική δεν είναι μόνο τζάβα και σι.....
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom