Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Διαφωνώ. Η επιλογή της γλώσσας έχει σχέση με το τι θα υλοποιήσεις. Αυτά είναι για high level architecture....out
Για παραδειγμα, αν θες να υλοποιήσεις ένα σύστημα fuzzy logic στυλ Palios/fethry, μόνο με functional programming δε καις τον επεξεργαστή
Σε κάθε γενικό κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις. Προφανώς σε προβλήματα που θεωρητικά ανάγονται σε Λογισμό λ, οι λύσεις που υλοποιούνται σε functional γλώσσες (αρχικά Lisp-Scheme, APL και μετά Erlang κ.λ.π.) αποτελούν μονόδρομο. Αυτό που εννούσα είναι ότι δεδομένου του θεωρητικού πλαισίου και του context δεν έχει ιδιάζουσα σημασία η επιλογή γλώσσας. Π.χ. για Οικονομική Ανάλυση δεν έχει σημασία αν θα χρησιμοποιήσεις J ή Κ.

Για να φέρουμε το επίπεδο στο σωστό του ύψος: αν θέλεις κοντοπούτανο δεν έχει σημασία αν θα είναι η Καρίνα ή η Κρύσταλ. Προφανώς η πρώτη θέτει περιορισμούς, αλλά αν αποτελεί τη μόνη σου επιλογή μπορείς και μ' αυτό να πετύχεις ένα κομψό αποτέλεσμα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε κάθε γενικό κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις. Προφανώς σε προβλήματα που θεωρητικά ανάγονται σε Λογισμό λ, οι λύσεις που υλοποιούνται σε functional γλώσσες (αρχικά Lisp-Scheme, APL και μετά Erlang κ.λ.π.) αποτελούν μονόδρομο. Αυτό που εννούσα είναι ότι δεδομένου του θεωρητικού πλαισίου και του context δεν έχει ιδιάζουσα σημασία η επιλογή γλώσσας. Π.χ. για Οικονομική Ανάλυση δεν έχει σημασία αν θα χρησιμοποιήσεις J ή Κ.

Για να φέρουμε το επείπεδο στο σωστό του ύψος: αν θέλεις κοντοπούτανο δεν έχει σημασία αν θα είναι η Καρίνα ή η Κρύσταλ. Προφανώς η πρώτη θέτει περιορισμούς, αλλά αν αποτελεί τη μόνη σου επιλογή μπορείς και μ' αυτό να πετύχεις ένα κομψό αποτέλεσμα.

:2funny: λίγο άστοχο το παράδειγμα, γιατί έχεις όλες τις επιλογές πια :cheesy: whatever

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Για να φέρουμε το επείπεδο στο σωστό του ύψος: αν θέλεις κοντοπούτανο δεν έχει σημασία αν θα είναι η Καρίνα ή η Κρύσταλ. Προφανώς η πρώτη θέτει περιορισμούς, αλλά αν αποτελεί τη μόνη σου επιλογή μπορείς και μ' αυτό να πετύχεις ένα κομψό αποτέλεσμα.
ε καλα στην αναγκη πολλα κανεις. αλλα δεν ειμαι κι εγω μαλακας να κανω γραφηκες παραστησεις πχ σε c οταν εχω το matlab ετοιμο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τελικά τι τίτλο Ελλεηνίδας κατέλαβες; :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλυτερα να διαβαζα αλλα 20 ποστς του παλαιου παρα τα προγκραμινγκ σας *P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί τα διάβασες; Γιατί δε ξαναδιάβαζες τα άλλα ωραία :cheesy: post

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τα διαβασα επειδη κατα βαθος (μα πολυ βαθος αμετρητον) με αρεσουνε
κ δεν ηξερα απο πριν τι λεγατε *P

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Με αφορμή όσα γράφτηκαν σε άλλο thread λέω ότι είμαι ελεύθερος σκοπευτής (δεν ανήκω σε καμία κλίκα εδώ μέσα) και πυροβολώ (δικαίως κατά την άποψη μου) τους πιο μίζερους/υποκριτές/κατίνους και μίζερες/υποκρίτριες/κατίνες εδώ μέσα. Το τεράστιο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας είναι η μιζέρια της, η υποκρισία της + η λαμογιά και ρουφιανιά της. Αυτά τα στοιχεία έχουν μετατρέψει τις Ελληνίδες σε ελλεηνίδες και αυτά μάχομαι προσωπικά όσο μπορώ.

Το πιο μίζερο και υποκριτικό ζευγάρι που έχω εντοπίσει τελευταία είναι (το τεκμηριώνω γιατί) η "Οχιά" και το σκυλάκι της ο "Personanongrata" (και είναι τόσο ελεεινοί και οι δυο τους που προσπαθούν συνέχεια να με βγάλουν τρελό, ώστε να μην πιστεύει κανείς αυτά που τους προσάπτω)!

Για να καταλάβετε την πάστα του "Personanongrata" αρκεί να βάλω εδώ μία μόνο γραμμή από τις δημοσιεύσεις του (κατά της vickyfu):
"το να σου παραθέσω τι έχω κάνει στη ζωή μου και πόσα χρήματα έχω δεν έχει νόημα."
Πόσο σωστός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ μέσα και διατυμπανίζει το πόσο σπουδαία είναι η ζωή του και το πόσα πολλά λεφτά έχει;

Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Αφού η Vickyfu δημοσίευσε αποκαλυπτική φώτο του πώλου της, από όλους μας ενοχλήθηκε πιο πολύ η "Οχιά", που έβαλε το τσιράκι της "Personanongrata" να γράψει προσβλητικά λόγια στη Vickyfu, από αυτά που πληγώνουν τις γυναίκες. Προσέξτε το ύφος της γραφής, γιατί φαίνεται ότι είναι γραμμένα από γυναίκα (και απλά τα αναδημοσίευσε το κανίς Ελλεηνίδας "personanongrata"):

" ακου γκομενάρα....
φωτό από γκόμενα με τέτοιο στήσιμο μόνο την κυτταρίτιδα κρύβει...
όρθια και κολώνα χωρίς τουρλοκωλόματα.......
Αυτές τις παπαριές σε εφηβικά μαλακιστήρια....

Υ.Γ. 1
κι όπως σε κόβω κιόλας τα ψωμάκια έξω μηρό είναι και ολίγον σιτεμένα......
είσαι και άβυζη....
γάματα με μεγάλα γράμματα....

Υ.Γ. 2
κάνε μια βόλτα B.G. και Αλκατράζ.
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί. "

Και όμως, οι δυο τους είναι μέσες - άκρες στο απυρόβλητο εδώ μέσα! Ειδικά ο "personanongrata" έχει μεγάλο ταλέντο να υποκρίνεται ανώνυμα το σωστό και τον φιλικό, να συναντιέται σε καφετέριες με κόσμο από δω μέσα και να το παίζει εκεί καλοσυνάτος, να στέλνει συνέχεια pm σε άλλα μέλη - "κλειδιά" για το συμφέρον του και τελικά με όλες αυτές τις ρουφιανιές του να έχει κιόλας αναπτύξει ένα υποστηρικτικό για την πάρτη του κύκλωμα (η δε "φρικτή Ελλεηνίδα" Οχιά να το παίζει και κιουρία και να θέλει να τη βγει από πάνω)!

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά (να κυριαρχεί μία Ελλεηνίδα και το ρουφιανο-τσιράκι της) σε ένα site που έχει πάνω από 50.000 εγγεγραμένους Έλληνες άντρες - που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα - τότε πώς να μη μιλάμε για μία παρακμασμένη, μίζερη, λαμογιο-ρουφιανοκρατούμενη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία; Και ακόμα παραπάνω, πώς να μην είναι μετά ελεεινές οι σύγχρονες Ελληνίδες, που ζούνε μέσα σε αυτά τα σκατά;

Σημείωση: την "Οχιά" και τον "personanongrata" δεν τους γνωρίζω προσωπικά, ούτε είχα ποτέ κόντρα ή κάποια άλλη μνησικακία μαζί τους. Απλά, κατάλαβα από δημοσιεύσεις τους ότι είναι μίζεροι και ελεεινοί Έλληνες και άρχισα να τους ξεγυμνώνω. Το ίδιο θα κάνω με οποιονδήποτε άλλο ελεεινό Έλληνα ή ελεεινή Ελληνίδα εντοπίσω σε αυτό το site.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είσαι πλούσιος; στ αρχίδια μου.
Είσαι φτωχός; στ αρχίδια μου.
Είσαι γελοίος; στ αρχίδια μου.
Είσαι σοβαρός; στ αρχίδια μου.
Είσαι όμορφος; στ αρχιδια μου.
Είσαι άσχημος; στ αρχίδια μου.
Είσαι αγάμητος; στ αρχίδια μου.
Είσαι ο φέθρυς; στ αρχίδια μου.....

ΑΛΛΑ............
[youtube=425,350]AA18R12vLEg[/youtube]

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Από πότε απόκτησαν αρχίδια ρε τα σκυλάκια Ελλεηνίδων; Κάτι στραγαλάκια έχουν....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από πότε απόκτησαν αρχίδια ρε τα σκυλάκια Ελλεηνίδων; Κάτι στραγαλάκια έχουν....
θες να σου τα δείξω στην επόμενη συγκέντρωση του Φαν κλάμπ;
Και κάτσε φρόνιμα στην τελίκη και κόψε τις μαλακίες γιατί πλάκα στην πλάκα στην Πλάκα θα σε δαγκάσω.........
Αγάμητε

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Με αφορμή όσα γράφτηκαν σε άλλο thread λέω ότι είμαι ελεύθερος σκοπευτής (δεν ανήκω σε καμία κλίκα εδώ μέσα) και πυροβολώ (δικαίως κατά την άποψη μου) τους πιο μίζερους/υποκριτές/κατίνους και μίζερες/υποκρίτριες/κατίνες εδώ μέσα. Το τεράστιο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας είναι η μιζέρια της, η υποκρισία της + η λαμογιά και ρουφιανιά της. Αυτά τα στοιχεία έχουν μετατρέψει τις Ελληνίδες σε ελλεηνίδες και αυτά μάχομαι προσωπικά όσο μπορώ.

Το πιο μίζερο και υποκριτικό ζευγάρι που έχω εντοπίσει τελευταία είναι (το τεκμηριώνω γιατί) η "Οχιά" και το σκυλάκι της ο "Personanongrata" (και είναι τόσο ελεεινοί και οι δυο τους που προσπαθούν συνέχεια να με βγάλουν τρελό, ώστε να μην πιστεύει κανείς αυτά που τους προσάπτω)!

Για να καταλάβετε την πάστα του "Personanongrata" αρκεί να βάλω εδώ μία μόνο γραμμή από τις δημοσιεύσεις του (κατά της vickyfu):
"το να σου παραθέσω τι έχω κάνει στη ζωή μου και πόσα χρήματα έχω δεν έχει νόημα."
Πόσο σωστός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που μπαίνει εδώ μέσα και διατυμπανίζει το πόσο σπουδαία είναι η ζωή του και το πόσα πολλά λεφτά έχει;

Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Αφού η Vickyfu δημοσίευσε αποκαλυπτική φώτο του πώλου της, από όλους μας ενοχλήθηκε πιο πολύ η "Οχιά", που έβαλε το τσιράκι της "Personanongrata" να γράψει προσβλητικά λόγια στη Vickyfu, από αυτά που πληγώνουν τις γυναίκες. Προσέξτε το ύφος της γραφής, γιατί φαίνεται ότι είναι γραμμένα από γυναίκα (και απλά τα αναδημοσίευσε το κανίς Ελλεηνίδας "personanongrata"):

" ακου γκομενάρα....
φωτό από γκόμενα με τέτοιο στήσιμο μόνο την κυτταρίτιδα κρύβει...
όρθια και κολώνα χωρίς τουρλοκωλόματα.......
Αυτές τις παπαριές σε εφηβικά μαλακιστήρια....

Υ.Γ. 1
κι όπως σε κόβω κιόλας τα ψωμάκια έξω μηρό είναι και ολίγον σιτεμένα......
είσαι και άβυζη....
γάματα με μεγάλα γράμματα....

Υ.Γ. 2
κάνε μια βόλτα B.G. και Αλκατράζ.
Πάρε και ένα περίστροφο.
Θα σου χρειαστεί. "

Και όμως, οι δυο τους είναι μέσες - άκρες στο απυρόβλητο εδώ μέσα! Ειδικά ο "personanongrata" έχει μεγάλο ταλέντο να υποκρίνεται ανώνυμα το σωστό και τον φιλικό, να συναντιέται σε καφετέριες με κόσμο από δω μέσα και να το παίζει εκεί καλοσυνάτος, να στέλνει συνέχεια pm σε άλλα μέλη - "κλειδιά" για το συμφέρον του και τελικά με όλες αυτές τις ρουφιανιές του να έχει κιόλας αναπτύξει ένα υποστηρικτικό για την πάρτη του κύκλωμα (η δε "φρικτή Ελλεηνίδα" Οχιά να το παίζει και κιουρία και να θέλει να τη βγει από πάνω)!

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά (να κυριαρχεί μία Ελλεηνίδα και το ρουφιανο-τσιράκι της) σε ένα site που έχει πάνω από 50.000 εγγεγραμένους Έλληνες άντρες - που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τίποτα - τότε πώς να μη μιλάμε για μία παρακμασμένη, μίζερη, λαμογιο-ρουφιανοκρατούμενη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία; Και ακόμα παραπάνω, πώς να μην είναι μετά ελεεινές οι σύγχρονες Ελληνίδες, που ζούνε μέσα σε αυτά τα σκατά;

Σημείωση: την "Οχιά" και τον "personanongrata" δεν τους γνωρίζω προσωπικά, ούτε είχα ποτέ κόντρα ή κάποια άλλη μνησικακία μαζί τους. Απλά, κατάλαβα από δημοσιεύσεις τους ότι είναι μίζεροι και ελεεινοί Έλληνες και άρχισα να τους ξεγυμνώνω. Το ίδιο θα κάνω με οποιονδήποτε άλλο ελεεινό Έλληνα ή ελεεινή Ελληνίδα εντοπίσω σε αυτό το site.

Ρε φίλε, κάθησες και σκέφτηκες όλα αυτά; :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε φίλε copy/paste αυτά που γράφει ο persona έκανα. Μήπως δεν διαβάζεις καλά ελληνικά ή ανήκεις και συ στην κλίκα του;

παραθέτω αυτούσιο τον διάλογο που είχα με τον παλιό..............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]Hm4xOJcMIA8[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom