Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για να μη μου μαμάτε το thread (μόνο την Οχιά και τον persona συμφέρει αυτό):
Μέχρι στιγμής αποτελέσματα (με αιτιολογία):
- Σταρ Σωστή Ελληνίδα bourdela.com 2008 = Vickyfu
(Η Βίκυ - και ο σύντροφος της - είναι δύο από τους πιο απελευθερωμένους Έλληνες. Η Βίκυ βρίσκεται σήμερα σε ένα επίπεδο που οι υπόλοιπες Ελληνίδες θα βρίσκονται σε 100 χρόνια. Δημοσίευσε εδώ αποκαλυπτική φώτο του πώλου της - και είναι το μόνο μέλος γυναίκα που το έκανε, από ότι ξέρω - χωρίς να έχει ανάγκη να μαμηθεί και βέβαια χωρίς να είναι "της δουλειάς", μόνο και μόνο για την ταύλα της και για τη δική μας ταύλα)!
- Μις Σωστή Ελληνίδα bourdela.com 2008 = Evabb
(Kαι μόνο για το μότο της "Γυναίκα χωρίς κώλο λιμάνι δίχως μώλο"! Επίσης γιατί βγάζει ευαισθησία και η ευαισθησία σε κάνει γενικά πιο άνθρωπο και σίγουρα πιο γυναίκα! Τέλος, γιατί μένει στο εξωτερικό και δεν την έχει επηρεάσει τόσο πολύ ο "Ελλεηνιδισμός")!
- Σταρ φρικτή Ελλεηνίδα bourdela.com 2008 = OXIA
(Η Οχιά είναι εκείνη που ενοχλήθηκε περισσότερο από όλους για τη φώτο με τον πώλο της που δημοσίευσε εδώ η Vickyfu. Αλλά το πιο ελεεινό που έκανε είναι το ότι έβαλε το τσιράκι της/ σκυλάκι της / Μπούμπι (alias "personanograta") να γράψει επίτηδες προσβλητικές δημοσιεύσεις στη Vickyfu (από αυτές που πληγώνουν τις γυναίκες) φυσικά υποκρινόμενος ότι τις έγραφε ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία)!
- Μις Ελλεηνίδα bourdela.com 2008 = BitemeIamfresh
(Περιφέρει γενικά μία εγωπάθεια και ένα ιδιόμορφο μη χιούμορ - χιούμορ στο forum. Ήμουν από αυτούς που κριτίκαραν αυτή την εγωπάθεια της. Αντί να αντιδράσει ώριμα με έβαλε εκδικητικά στο στόχαστρο, φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο κατινιάς: του να συνασπιστεί με την Οχιά, έτσι ώστε οι δυο τους (+ το λατινομαθές γκριφόν) να με χτυπάνε συντονισμένα).