Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Για να μη μου μαμάτε το thread (μόνο την Οχιά και τον persona συμφέρει αυτό):

Μέχρι στιγμής αποτελέσματα (με αιτιολογία):

- Σταρ Σωστή Ελληνίδα bourdela.com 2008 = Vickyfu
(Η Βίκυ - και ο σύντροφος της - είναι δύο από τους πιο απελευθερωμένους Έλληνες.  Η Βίκυ βρίσκεται σήμερα σε ένα επίπεδο που οι υπόλοιπες Ελληνίδες θα βρίσκονται σε 100 χρόνια. Δημοσίευσε εδώ αποκαλυπτική φώτο του πώλου της - και είναι το μόνο μέλος γυναίκα που το έκανε, από ότι ξέρω - χωρίς να έχει ανάγκη να μαμηθεί και βέβαια χωρίς να είναι "της δουλειάς", μόνο και μόνο για την ταύλα της και για τη δική μας ταύλα)!

- Μις Σωστή Ελληνίδα bourdela.com 2008 = Evabb
(Kαι μόνο για το μότο της "Γυναίκα χωρίς κώλο λιμάνι δίχως μώλο"! Επίσης γιατί βγάζει ευαισθησία και η ευαισθησία σε κάνει γενικά πιο άνθρωπο και σίγουρα πιο γυναίκα! Τέλος, γιατί μένει στο εξωτερικό και δεν την έχει επηρεάσει τόσο πολύ ο "Ελλεηνιδισμός")!

- Σταρ φρικτή Ελλεηνίδα bourdela.com 2008 = OXIA
(Η Οχιά είναι εκείνη που ενοχλήθηκε περισσότερο από όλους για τη φώτο με τον πώλο της που δημοσίευσε εδώ η Vickyfu. Αλλά το πιο ελεεινό που έκανε είναι το ότι έβαλε το τσιράκι της/ σκυλάκι της / Μπούμπι (alias "personanograta") να γράψει επίτηδες προσβλητικές δημοσιεύσεις στη Vickyfu (από αυτές που πληγώνουν τις γυναίκες) φυσικά υποκρινόμενος ότι τις έγραφε ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία)!

- Μις Ελλεηνίδα bourdela.com 2008 = BitemeIamfresh
(Περιφέρει γενικά μία εγωπάθεια και ένα ιδιόμορφο μη χιούμορ - χιούμορ στο forum. Ήμουν από αυτούς που κριτίκαραν αυτή την εγωπάθεια της. Αντί να αντιδράσει ώριμα με έβαλε εκδικητικά στο στόχαστρο, φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο κατινιάς: του να συνασπιστεί με την Οχιά, έτσι ώστε οι δυο τους (+ το λατινομαθές γκριφόν) να με χτυπάνε συντονισμένα).

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κακό στην κεφαλήν σου........

Υ.Γ.
πληροφορική δεν είναι μόνο τζάβα και σι.....
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

το ξερω περσονα οτι δεν ειναι μονο αυτα. αααα και αμα δεν εχεις χημικους να σου φτιαχνουν καινουργια τσιπακια να δω τι θα κανεις τους κωδικες ;)

Επισκέπτης
Για να μη μου μαμάτε το thread (μόνο την Οχιά και τον persona συμφέρει αυτό):

φίλε δεν ξέρω αν το έπιασες το υπονοούμενο...αλλά το σκυλί της ΟΧΙΑΣ...ναι ρε...ο περσονίδης....την πέφτει στην ευα...
Ρε μαλάκα περσόνα...μας ζάλισες τον έρωτα ρεεεε...ήμαρτον με τις ελλεεινίδες....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ξερω περσονα οτι δεν ειναι μονο αυτα. αααα και αμα δεν εχεις χημικους να σου φτιαχνουν καινουργια τσιπακια να δω τι θα κανεις τους κωδικες ;)

μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φίλε δεν ξέρω αν το έπιασες το υπονοούμενο...αλλά το σκυλί της ΟΧΙΑΣ...ναι ρε...ο περσονίδης....την πέφτει στην ευα...
Ρε μαλάκα περσόνα...μας ζάλισες τον έρωτα ρεεεε...ήμαρτον με τις ελλεεινίδες....
κατάλαβες τώρα ρε γιατί το while είναι indefinite?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το καινούρια,χωρίς 'γ'....;)
καινούργιος
[<μτγν. καινούργιος < καινουργός < καινουργής < καινüς + /έργον]

κ. καινούργιος, -ια, -ιο επίθ.  (Κ καινουργής, -ής, -ές) που κατασκευάστηκε πρόσφατα: καινούριο έπιπλο | αμεταχείριστος ή πρωτοφόρετος: καινούρια παπούτσια | που διατυπώθηκε, εξαγγέλθηκε πρόσφατα

Τεγόπουλος Φυτράκης

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μέχρι στιγμής αποτελέσματα (με αιτιολογία):

- Σταρ Σωστή Ελληνίδα bourdela.com 2008 = Vickyfu
(Η Βίκυ - και ο σύντροφος της - είναι δύο από τους πιο απελευθερωμένους Έλληνες.  Η Βίκυ βρίσκεται σήμερα σε ένα επίπεδο που οι υπόλοιπες Ελληνίδες θα βρίσκονται σε 100 χρόνια. Δημοσίευσε εδώ αποκαλυπτική φώτο του πώλου της - και είναι το μόνο μέλος γυναίκα που το έκανε, από ότι ξέρω - χωρίς να έχει ανάγκη να μαμηθεί και βέβαια χωρίς να είναι "της δουλειάς", μόνο και μόνο για την ταύλα της και για τη δική μας ταύλα)!

- Μις Σωστή Ελληνίδα bourdela.com 2008 = Evabb
(Kαι μόνο για το μότο της "Γυναίκα χωρίς κώλο λιμάνι δίχως μώλο"! Επίσης γιατί βγάζει ευαισθησία και η ευαισθησία σε κάνει γενικά πιο άνθρωπο και σίγουρα πιο γυναίκα! Τέλος, γιατί μένει στο εξωτερικό και δεν την έχει επηρεάσει τόσο πολύ ο "Ελλεηνιδισμός")!

- Σταρ φρικτή Ελλεηνίδα bourdela.com 2008 = OXIA
(Η Οχιά είναι εκείνη που ενοχλήθηκε περισσότερο από όλους για τη φώτο με τον πώλο της που δημοσίευσε εδώ η Vickyfu. Αλλά το πιο ελεεινό που έκανε είναι το ότι έβαλε το τσιράκι της/ σκυλάκι της / Μπούμπι (alias "personanograta") να γράψει επίτηδες προσβλητικές δημοσιεύσεις στη Vickyfu (από αυτές που πληγώνουν τις γυναίκες) φυσικά υποκρινόμενος ότι τις έγραφε ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία)!

- Μις Ελλεηνίδα bourdela.com 2008 = BitemeIamfresh
(Περιφέρει γενικά μία εγωπάθεια και ένα ιδιόμορφο μη χιούμορ - χιούμορ στο forum. Ήμουν από αυτούς που κριτίκαραν αυτή την εγωπάθεια της. Αντί να αντιδράσει ώριμα με έβαλε εκδικητικά στο στόχαστρο, φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο κατινιάς: του να συνασπιστεί με την Οχιά, έτσι ώστε οι δυο τους (+ το λατινομαθές γκριφόν) να με χτυπάνε συντονισμένα).

Επισκέπτης
καινούργιος
[<μτγν. καινούργιος < καινουργός < καινουργής < καινüς + /έργον]

κ. καινούργιος, -ια, -ιο επίθ.  (Κ καινουργής, -ής, -ές) που κατασκευάστηκε πρόσφατα: καινούριο έπιπλο | αμεταχείριστος ή πρωτοφόρετος: καινούρια παπούτσια | που διατυπώθηκε, εξαγγέλθηκε πρόσφατα

Τεγόπουλος Φυτράκης

Προτιμώ Τριανταφυλλίδη...αυτό διδάχθηκα...αυτό θα χρησιμοποιώ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προτιμώ Τριανταφυλλίδη...αυτό διδάχθηκα...αυτό θα χρησιμοποιώ...
να μαθαίνεις την αλήθεια.
όχι ότι σε διδάσκουν....
και γω έτσι νόμιζα....
αλλά στη δημοτική είναι σωστά και τα δύο........
Είτε μας αρέσει είτε όχι.....
το ένα δλδ δεν αναιρεί το άλλο.......
βέβαια υπάρχουν και πάγιες αλήθειες όπως το ότι η μαλακία ενός άντρα δε βγαίνει ούτε με εγχείριση.... καταλαβαίνεις εσύ εισαι έξυπνο παιδί.... 

Επισκέπτης
1.αλλά στη δημοτική είναι σωστά και τα δύο........

2.βέβαια υπάρχουν και πάγιες αλήθειες όπως το ότι η μαλακία ενός άντρα δε βγαίνει ούτε με εγχείριση.... καταλαβαίνεις εσύ εισαι έξυπνο παιδί.... 
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
** Sorry eva!

2.Πάντως όλοι την έχουμε τη μαλακία.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Επισκέπτης
μικρέ...... αυτή την ατάκα για το καινούργιο την έχω πει και γω........
όταν βέβαια με έστειλε κάποιος για λεξικο πήρα τ αρχίδια μου......

Όλα τα μεγάλα μυαλά...κάνουν λάθη... :2funny: :2funny: :2funny:
Όταν μ'εστειλαν για λεξικό...παρουσίασα το δικό μου.... :boobies: :boobies:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
ο κώδικας δεν είναι μόδα.
Οποιος έχει μάθει να γράφει σωστά μπορεί να κλείσει πρόγραμμα σε μια γραμμή..............
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Με την άδεια που μου δίνουν 25 χρόνια συγγραφής κώδικα ( τα 10 τελευταία από hobby) με πολλά απ' αυτά σε UNIX kernel programming, επίτρεψε μου να σου πω ότι, όπως και όλες τις δραστηριότητες στη ζωή μας, έτσι και η συγγραφή κώδικα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ νά στοχεύει σε κομψό αποτέλεσμα.
Η κομψότητα είναι άσχετη με τη μόδα. Αν ποτέ τύχει, παρακολούθησε στην ταινία DIVA του Μπενέξ τη σκηνή με το ζέν και το σάντουιτς. Οπτικοποιεί το concept.
Και μην ακούω κουφά για Java και C++. Ο καλός προγραμματιστής "γράφει" καλά πριν ακόμη γράψει κώδικα  σκεπτόμενος διαισθητικά το συνολικό σύστημα στο οποίο θα λειτουργήσει η λύση που σχεδιάζει με κύριο γνώμονα την ομορφιά που προσδίδει η αφαίρεση του περιττού. Η υλοποίηση μετά από αυτό θα είναι νομοτελειακά καλή ανεξάρτητα γλώσσας. Στα σημερινά περιβάλλοντα ανάπτυξης/frameworks μκρή σημασία έχει πλέον η επιλογή της γλώσσας.
Δύο πράγματα έχουν σημασία: Η ποιότητα της αρχικής σχεδίασης και η συνοχή της ομάδας υλοποίησης.
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ THREAD? (το οποίο ποσώς με αφορά...)

Επισκέπτης
Με την άδεια που μου δίνουν 25 χρόνια συγγραφής κώδικα ( τα 10 τελευταία από hobby) με πολλά απ' αυτά σε UNIX kernel programming, επίτρεψε μου να σου πω ότι, όπως και όλες τις δραστηριότητες στη ζωή μας, έτσι και η συγγραφή κώδικα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ νά στοχεύει σε κομψό αποτέλεσμα.
Η κομψότητα είναι άσχετη με τη μόδα. Αν ποτέ τύχει, παρακολούθησε στην ταινία DIVA του Μπενέξ τη σκηνή με το ζέν και το σάντουιτς. Οπτικοποιεί το concept.
Και μην ακούω κουφά για Java και C++. Ο καλός προγραμματιστής "γράφει" καλά πριν ακόμη γράψει κώδικα  σκεπτόμενος διαισθητικά το συνολικό σύστημα στο οποίο θα λειτουργήσει η λύση που σχεδιάζει με κύριο γνώμονα την ομορφιά που προσδίδει η αφαίρεση του περιττού. Η υλοποίηση μετά από αυτό θα είναι νομοτελειακά καλή ανεξάρτητα γλώσσας. Στα σημερινά περιβάλλοντα ανάπτυξης/frameworks μκρή σημασία έχει πλέον η επιλογή της γλώσσας.
Δύο πράγματα έχουν σημασία: Η ποιότητα της αρχικής σχεδίασης και η συνοχή της ομάδας υλοποίησης.
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ THREAD? (το οποίο ποσώς με αφορά...)

εσυ είσαι δάσκαλος....τα εχουμε ξαναπεί..πριν καιρό με κάτι μαθηματικά...αν δεν κάνω λάθος....χεχεχε...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Διαφωνώ. Η επιλογή της γλώσσας έχει σχέση με το τι θα υλοποιήσεις. Αυτά είναι για high level architecture....out
Για παραδειγμα, αν θες να υλοποιήσεις ένα σύστημα fuzzy logic στυλ Palios/fethry, μόνο με functional programming δε καις τον επεξεργαστή

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
εσυ είσαι δάσκαλος....τα εχουμε ξαναπεί..πριν καιρό με κάτι μαθηματικά...αν δεν κάνω λάθος....χεχεχε...
Ήμουν, θάθελα νά ξαναείμαι και το προσπαθώ. Μέχρι τότε μιζέρια κορπορατική και ασκήσεις αναζήτησης της τελειότητας σε κάθε άνθος (σκηνή  θανάτου του Katsumoto στην ταινία The last Samurai ) μπας και γλυτώσουμε και δεν καούν όλες οι συνάψεις.
;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
βασικα εχετε και οι δυο δικιο. ολες οι γλωσσες δεν ειναι καταλληλες για τις ιδιες εφαρμογες. και ναι η κομψοτητα παιζει ρολο. πρεπει να ειναι ευαναγνωστο το προγραμμα και κατανοητο και απλο. οποτε η μια γραμμη κωδικας δεν ειναι παντα καλη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και συ που τα μαθες 20 χρονώ, εγκέφαλος; :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories