Νέα

O θάνατος του κυαλάκια Σταμ(μια τραγωδία)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Μηνύματα
10.012
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ'

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Πρωί δεκάτης ογδόης Δεκεμβρίου.Ο Λαστφορμπέκας και ο Μέμος κάθονται στο γραφείο του πρώτου,μελετώντας τα νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για τη δολοφονία του κυαλάκια Σταμ.

Λαστφορμπέκας:Ο Μιζερόπουλος,ο Πίτσικας και ο Σεβαλιές έχουν ακλόνητο άλλοθι.Πρέπει να αναζητήσουμε το δολοφόνο στους υπόλοιπους τρεις.
Μέμος:Τον Χλεχλεκίδη τον υποπτεύεσαι ακόμα;Υπάρχουν αποδείξεις ότι μεταξύ δώδεκα και σαρανταοκτώ και μία και δεκατέσσερα ήταν στο μπουρδέλο στη Λεωνίδου.
Λ:Ναι,αλλά μην ξεχνάς ότι το πτώμα του κυαλάκια βρέθηκε στη μιάμιση.
Μ:Ο κυαλάκιας όμως,σύμφωνα με την Ελσα και την τσατσά,τελείωσε τη συνέρευση του με την ιερόδουλη στη μία.Οπότε το πολύ στη μία και πέντε θα κατέβαινε τα σκαλιά του οίκου.Αν ο δολοφόνος του την είχε στημένη εκεί ,το έγκλημα πρέπει να διαπράχθηκε εκείνη την ώρα.
Λ:Εκτός κι αν ο κυαλάκιας δε δολοφονήθηκε στα σκαλιά του μπουρδέλου.
Μ:Δηλαδή μπορεί ο Χλεχλεκίδης να σκότωσε τον κυαλάκια κάπου αλλού και να μετέφερε το πτώμα του στα σκαλιά του μπουρδέλου,ώστε να μας μπερδέψει;Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να μεταφέρει ένα πτώμα σε τέτοια περιοχή,έστω και για λίγα μέτρα,ακόμα κι αν εκείνη τη νύχτα δε κυλοφορούσε καθόλου κόσμος;
Λ:Είναι λίγο απίθανο το σενάριο,αλλά δε μπορούμε να το αποκλείσουμε.Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η Ελσα και η τσατσά δεν άκουσαν τίποτα το βράδυ της δολοφονίας.Οσο δυνατά κι αν είχαν τη μουσική,όπως ισχυρίστηκαν,είναι λίγο περίεργο.Ο Χλεχλεκίδης έχει το πιο δυνατό άλλοθι από τους άλλους δύο όπως και να χει.
Μ:Για το Σερέτη τι σκέφτεσαι;
Λ:Ο Σερέτης έλειψε για μισή ώρα ακριβώς από το αραβικό καφέ στην Αχαρνών,μέσα στην οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του πήγε στην Κολωνού,συνευρέθηκε με την Ρωσίδα ιερόδουλη και επέστρεψε στο καφέ.Ο χρόνος της μισής ώρας είναι ήδη πολύ μικρός για να προλάβει κανείς όλα αυτά,πόσο μάλλον για να υποθέσουμε ότι βρήκε και σκότωσε και τον κυαλάκια Σταμ στην Ιάσωνος.Λάβε υπόψη σου ότι ο Σερέτης είναι και αρκετά παχύς ώστε να μπορεί να τρέξει.Αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής:ο Λούλης παίρνει τηλέφωνο τον Σερέτη και του λέει ότι ο κυαλάκιας Σταμ είναι στο Μεταξουργείο.Ο Σερέτης λέει στην παρέα του ότι θα πάει στην Τζούλια και φεύγει με σκοπό να σκοτώσει τον κυαλάκια.Κάνει το έγκλημα και γυρνάει στην Αχαρνών.Μολις γυρνάει,φεύγουν από το καφέ και τους ανακοινώνει ότι θα πάει στο ξάδερφο του να κοιμηθεί.Επιστρέφει στο Μεταξουργείο και επισκέπτεται την αλκοολική Ρωσίδα στο μπουρδέλο που ξέρει ότι δεν έχει κάμερες.Αφού συνερευθεί μαζί της πηγαίνει στον ξάδερφο του στην Ηπείρου του τα λέει όλα και του ζητάει να τον καλύψει.Πήρε μεγάλο ρίσκο ποντάροντας στο ότι η Ρωσίδα δε θα θυμόταν την ακριβή ώρα που την επισκέφθηκε,αλλά δεν έπεσε έξω.Κι έτσι να έγιναν όμως τα πράγματα δεν έχουμε αποδείξεις.Πρέπει να του στήσουμε μια παγίδα ώστε να αποκαλυφθεί μόνος του.
Μ:Με τον ξάδερφο δεν έχουμε μιλήσει ακόμα.
Λ:Θα πάω να τον βρω σε λίγο εγώ.Αν και είμαι σίγουρος ότι δε θα μας πει κάτι καινούργιο.
Μ:Για τον Λούλη τι έχεις να πεις;Τον ιδιοκτήτη του ροζ Yugo  δεν τον βρήκαμε ακόμα,αλλά πιστεύω είναι θέμα χρόνου.Αν επιβεβαιώσει την κατάθεση του Λούλη,έχουμε μια περίπτωση παρόμοια με του Χλεχλεκίδη...το μόνο πιθανό σενάριο είναι να τον δολοφόνησε μεταξύ μία και τέταρτο και μιάμιση σε άλλο σημείο και μετά να μετέφερε το πτώμα του στο μπουρδέλο της Ιάσωνος.Η ίσως διέπραξαν μαζί το έγκλημα με τον Χλεχλεκίδη.Το ότι βρίσκονταν τόσο κοντά τοπικά και χρονικά στη δολοφονία είναι από μονο του πολύ περίεργο άλλωστε.
Λ:Σωστά.Προς το παρόν δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Ο δολοφόνος φρόντισε να έχει ένα ισχυρό άλλοθι απ'ότι φαίνεται.Πάω να βρω τον ξάδερφο του Σερέτη και τα λέμε αργότερα.
Ο αστυνόμος αναχώρησε,ενώ ο βοηθός του έμεινε μονος στο γραφείο μελετώντας τα στοιχεία.

Μισή ώρα μετά η πόρτα του γραφείου χτύπησε.Ενας άνδρας σαρανταοκτώ ετών ζητούσε να δει τον υπαστυνόμο.Ο άνδρας αυτός δεν ήταν άγνωστος στο Μέμο.Επρόκειτο για τον Σωτήρη Πούτη ή αλλιώς "πρόεδρο" όπως τον αποκαλούσαν στην πιάτσα,αφού γνώριζε τους πάντες και τα πάντα.
-Καλημέρα υπαστυνόμε.Μου μίλησε ο Μπέβερλης για σας.Εμαθα για την δολοφονία του καυλάκια και θα θελα να σας δώσω μια πληροφορία που μάλλον δε γνωρίζετε.
-Σας ακούω.
-Λοιπόν,όπως ξέρετε ο μακαρίτης ήταν μέλος σ'ένα σάιτ για την πορνεία.Εκεί λοιπόν συμμετείχε ενεργά σε ενα thread για το στοίχημα του ΟΠΑΠ,όπυ έδινε προβλέψεις και αντάλλασσε απόψεις για παιχνίδια και στοιχηματικές αποδόσεις.Δύο μέρες πριν τη δολοφονία του είχε ποστάρει ενα "τρελό" δελτίο που είχε συμπληρωσει με οκτώ "Χ"(ισοπαλίες).Η συνολική απόδοση έφτανε τις εννιά χιλιάδες και με τα πέντε ευρώ που είχε ποντάρει,θα κέρδιζε σαρανταπέντε χιλιάδες.Φυσικά δεν περίμενε κανείς,ούτε κι ο ίδιος ,ότι θα κέρδιζε...όμως τελικά έπιασε όλα τα σημεία.Το περίεργο είναι ότι οι πέντε από τους οκτώ αγώνες που είχε παίξει ολοκληρώνονταν τη νύχτα της δολοφονίας στις δωδεκάμιση.Ακουσα ότι ο κυαλάκιας δολοφονήθηκε λίγο αργότερα οπότε σκέφτηκα ότι η δολοφονία του έχει σχέση με το κερδοφόρο δελτίο.
Ο υπαστυνόμος ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την κατάθεση του και αφού διέταξε τους ανθρώπους του να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι του κυαλάκια σταμ ψάχνοντας για το δελτίο,άρχισε να ξανακοιτάει τις καταθέσεις των υπόπτων.

Μετά από μιάμιση ώρα και ενώ στο σπίτι του κυαλάκια δε βρέθηκε το πολύτιμο δελτίο,ο Λαστφορμπέκας επέστεψε στο γραφείο.Ο βοηθός του,αφού του ανέφερε την κατάθεση του προέδρου του δήλωσε ότι είναι σχεδόν σίγουρος για το ποιος είναι ο δολοφόνος.
-Γιώργο νομίζω ξέρω ποιος σκότσε τον κυαλάκια.Με αυτά που μας είπε ο Πούτης και αφού ως φαίνεται το δελτίο το είχε ο κυαλάκιας πάνω του τη νύχτα της δολοφονίας,νομίζω είναι πλέον ξεκάθαρος ο λόγος που τον σκότωσαν.Ο Σταμ έκανε τσάρκα στο Μεταξουργείο,μην πιστεύοντας ούτε στα πιο τρελά όνειρα του ότι το δελτίο του σε λίγη ώρα θα κόστιζε σαρανταπέντε χιλιάδες ευρώ.Στις δωδεκάμιση μπήκε στο ίντερνετ προκειμένου να δει τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων που είχε παίξει και συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει.Αγχωμένος καθώς ήταν με το να έχει πάνω του κάτι τόσο πολύτικο,αποφάσισε να λήξει την τσάρκα του επισκεπτόμενος την Ελσα και μετά να γυρισει σπίτι του.Θυμήσου τώρα τι είχε πει στην κατάθεση του ο Πίτσικας για τον Σερέτη,ότι ο δεύτερος στις δωδεκάμιση και ενώ κοίταζε στο ίντερνετ από το κινητό του,αποφάσισε ξαφνικά να πάει στην Κολωνου.Αυτό είχε δει στο ίντερνετ ο Σερέτης και αποφάσισε να σκοτώσει τον κυαλάκια.Οτι το δελτίο του είχε κερδίσει σαρανταπέντε χιλιάδες ευρώ.
Ο Λαστφορμπέκας που όση ώρα άκουγε το βοηθό του επεξεργαζόταν τα νέα δεδομένα,του απάντησε...
-Συλλάβετε τώρα την Ελσα Καραπαναγιώτου και φέρτε την εδώ.Αυτή είναι η δολοφόνος.Το κακό είναι ότι δεν έχουμε αποδείξεις...κάτι όμως έχω στο μυαλό μου ώστε να την κάνω να ομολογήσει.

Σε μισή ώρα η Ελσα ήταν στο ανακριτικό γραφείο με τον αστυνόμο.
-Κυρία Καραπαναγιώτου,ξέρουμε ότι εσείς δολοφονήσατε τον κυαλάκια Σταμ.Οσο πιο γρήγορα το ομολογήσετε ,τόσο το καλύτερο για σας.
-Μα τι λέτε!Eγώ δεν είχα κανένα λόγο να τον σκοτώσω!
-Κυρία Καραπαναγιώτου,ξέρουμε για το δελτίο στοιχήματος.Σας παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες και έχουμε καταγράψει όλες σας τις κινήσεις.Ο κυαλάκιας εκείνο το βράδυ,αφελής καθώς ήταν, σας ανέφερε για το δελτίο και εσείς αποφασίσατε να τον σκοτώσατε.  
Η Ελσα πιστεύοντας την μπλόφα του αστυνόμου,αναγκάστηκε να ομολογήσει...

Βγαίνοντας από το γραφείο και έχοντας σημειώσει μία ακόμα επιτυχία,Λαστφορμπέκας πήρε τον Μέμο και πήγαν για φαλάφελ στην πλατεία Βάθης.Ο Μέμος είχε ακόμα κάποιες απορίες...
-Γιώργο συγχαρητήρια,τι σε έκανε να καταλάβεις ότι η Ελσα ήταν ο δολοφόνος;
-Tα ογδόντα ευρώ Μέμο.Ξέχασες ότι στο πορτοφόλι του κυαλάκια είχαν βρεθεί ογδόντα ευρώ;Ο δολοφόνος του ήθελε να φανεί σαν να μην πρόκειται για ληστεία.Η Ελσα ήξερε ότι εκείνο το βράδυ ο κυαλάκιας είχε δει κάποιους εχθρούς του στην περιοχή κι έτσι θέλησε να στρέψει τις υποψίες σε αυτούς.Πίστευε ότι για το δελτίο δε θα μάθαινε ποτέ κανείς τίποτα αφού ηταν ο πρώτος άνθρωπος που το ανακοίνωσε ο Σταμ και φυσικά δε γνώριζε τη σχέση του Σταμ με το σάιτ.Ο Χλεχλεκίδης ,ο Λούλης κι ο Σερέτης απ'την άλλη δεν είχαν κανένα λόγο να μην πάρουν τα ογδόντα ευρώ από τον κυαλάκια,αφου αν το έκαναν θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ληστεία από κάποιον άγνωστο ο λόγος της δολοφονίας και να την γλιτώσουν.Απλά για κακή τους τύχη βρέθηκαν και οι τρεις στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Terminator-Salvation-1024x576.jpg
:rockon:
 

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Μηνύματα
3.462
Like
1
Πόντοι
16
Οπα βγηκε το τελευταιο κεφαλαιο... παω να το διαβασω
:coffee:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ξεροχύνω με εκστασιακό καθαρτικό φινάλε.
 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.726
Like
22
Πόντοι
366
μια ιστορια που συντομα θα γινει πραγματικοτητα.....το βασικο ενστικτο της νωντολογοτεχνιας  :rockon: :rockon: :rockon:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
προσπαθώ να κάνω το cast για την ταινία. Προτάσεις δεκτές:

Αστυνόμος Γιώργος Λαστφορμπέκας: Michael Madsen.

http://[URL unfurl="true"]www.gossipcop.com/wp-content/uploads/2011/03/Michael-Madsen-michael-madsen-442263_400_600.jpg[/img[/URL]]

[b]Βοηθός Μέμος[/b]: Cris Rock

[img]http://images.buddytv.com/articles/Image/everybody-hates-chris/chris-rock-appearance.jpg

Kυαλάκιας Σταμ: Simon Helberg

2007.jpg


Μπέβερλης: Johnny Depp

images
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κοτοσταμουλη κανεις καλη κοτοσουπα?  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom