OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τωρα που πες ψηφοφορια σταρ φιλεναδα... την βλεπεις πουθενα? κ αυτηνανε την φανταστηκε? *P
Δε χρειάζεται! Την οραματίζεται κι αυτή.
τωρα που πες ψηφοφορια σταρ φιλεναδα... την βλεπεις πουθενα? κ αυτηνανε την φανταστηκε? *P
ΝΟμίζω έναν τίτλο για την λιγότερο ελεϊνίδα θα πρέπει να δώσουμε και στο μωράκι μας την εύα.
εκεί που σου έχουν κάνει τον δικό σου σούφρα εννοάς;Αν με το γέρο αναφέρεσαι σε μένα θα σου έλεγα πως και όλο το γύθειο να γαμήσεις στ' αρχίδια μου. Δικό σου το καυλί, δικός σου και ο κόλος που θα στον κάνουν σαν σουρωτήρι αν πας κάπου να το παίξει γαμιάς.
ΝΟμίζω έναν τίτλο για την λιγότερο ελεϊνίδα θα πρέπει να δώσουμε και στο μωράκι μας την εύα.
μαμααααααααααααααααααααα σελω να φαωωωωωωωωωω
όποιος και να σαι ....Θα στο 'τρωγα εσένα το κολαράκι που είναι και αφράτο, αλλά έχε χάρη που δεν πδάω φίλους (με την καλή έννοια πάντα)
ΡΕ μαλάκα περσονίδι, ή φλόξ, πότε θα καταλάβεις ότι είσαι μαλάκας και εγώ ένας άλλος;
φλοξ; εχουμε και σκυλο στο σαιτ; παρακαλω ας δουμε φωτο του αμεσα
Evabb= "Μις σωστή Ελληνίδα" (και μόνο για το μότο σου "Γυναίκα χωρίς κώλο λιμάνι χωρίς μώλο)"! Επίσης γιατί βγάζεις ευαισθησία και η ευαισθησία σε κάνει πιο άνθρωπο και σίγουρα πιο γυναίκα! Τέλος, γιατί μένεις στο εξωτερικό και δεν σε έχει επηρεάσει τόσο πολύ ο "Ελλεηνιδισμός"!
Dream on Viper, dream on. Η vicky μου είναι ΘΕΑ και όταν λέμε ΘΕΑ εννοούμε ΘΕΑ.
είναι αληθινό ντοκουμέντο, μη σας φανεί για πλάκα!
Η βίκυ κι εγώ είμαστε!!!!!
καμμιά γκόμενα γαμάς; ή έχεις πήξει στις ιεροτελεστίες;Dream on Viper, dream on. Η vicky μου είναι ΘΕΑ και όταν λέμε ΘΕΑ εννοούμε ΘΕΑ.
οσο για τον κωλο ειναι απλα η αληθεια
γερο τι ομάδα είσαι;Ρε ευάκι τέτοιες κωλάρες πρέπει να τις χαιρόμαστε όλοι, δεν βάζεις καμιά φώτο;
Ρε ευάκι τέτοιες κωλάρες πρέπει να τις χαιρόμαστε όλοι, δεν βάζεις καμιά φώτο;
ειναι για λιγους και καλους
έχει μερικούς ακόμη καλούς παραπάνω από όσους έχεις γνωρίσει
κάνε το ψυχικό