Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
υπαρχουν κ σωστες ελλεηνιδες? σχημα οξυμωρον?

πινει μπαφους κ παιζει στο φορουμ το ατομο μιλαμε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν με το γέρο αναφέρεσαι σε μένα θα σου έλεγα πως και όλο το γύθειο να γαμήσεις στ' αρχίδια μου. Δικό σου το καυλί, δικός σου και ο κόλος που θα στον κάνουν σαν σουρωτήρι αν πας κάπου να το παίξει γαμιάς.

ΝΟμίζω έναν τίτλο για την λιγότερο ελεϊνίδα θα πρέπει να δώσουμε και στο μωράκι μας την εύα.
εκεί που σου έχουν κάνει τον δικό σου σούφρα εννοάς;
βλέπω καταλαβαίνεις αμέσως πότε αναφέρονται σε σένα....
ε γέρο;
Είπαμε........ όλες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
:babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: μαμααααααααααααααααααααα σελω να φαωωωωωωωωωω

Θα στο 'τρωγα εσένα το κολαράκι που είναι και αφράτο, αλλά έχε χάρη που δεν πδάω φίλους (με την καλή έννοια πάντα)  :grin:

ΡΕ μαλάκα περσονίδι, ή φλόξ, πότε θα  καταλάβεις ότι είσαι μαλάκας και εγώ ένας άλλος;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
φλοξ; εχουμε και σκυλο στο σαιτ; :grin: παρακαλω ας δουμε φωτο του αμεσα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα στο 'τρωγα εσένα το κολαράκι που είναι και αφράτο, αλλά έχε χάρη που δεν πδάω φίλους (με την καλή έννοια πάντα)  :grin:

ΡΕ μαλάκα περσονίδι, ή φλόξ, πότε θα  καταλάβεις ότι είσαι μαλάκας και εγώ ένας άλλος;
όποιος και να σαι ....
Είπαμε....
όλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
φλοξ; εχουμε και σκυλο στο σαιτ; :grin: παρακαλω ας δουμε φωτο του αμεσα

Πήγα να μπω στο φώτο άλμπουμ του αλλά μου έβγαλε αυτό:

URL]]

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε θα ποσταρω του δικου μου που ειναι και σπιρτοζωσος και θα τρεχετε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:(δεν ειναι αληθινο σκυλι λουτρινο ειναι)

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Evabb= "Μις σωστή Ελληνίδα" (και μόνο για το μότο σου "Γυναίκα χωρίς κώλο λιμάνι χωρίς μώλο)"! Επίσης γιατί βγάζεις ευαισθησία και η ευαισθησία σε κάνει πιο άνθρωπο και σίγουρα πιο γυναίκα! Τέλος, γιατί μένεις στο εξωτερικό και δεν σε έχει επηρεάσει τόσο πολύ ο "Ελλεηνιδισμός"!

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ λέω να δώσουμε και στον 1personanongrata εναν τίτλο:

Μις αδερφή του ελέους

και φαντάζομαι πως θα γνώρισε την οχιά. Θα έβαλε αγγελιά:

αδέσποτος σκύλος (φλοξ) ζητάει αυταρχική αφέντρα να τον υποτάξει. Μόνο σωβσρές προτάσεις. Ε, τώρα το ότι του έκατσε αυτό το μπάζο το αγάμητο τι να πω;
warnpmod.gif
 6[/URL]. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Evabb= "Μις σωστή Ελληνίδα" (και μόνο για το μότο σου "Γυναίκα χωρίς κώλο λιμάνι χωρίς μώλο)"! Επίσης γιατί βγάζεις ευαισθησία και η ευαισθησία σε κάνει πιο άνθρωπο και σίγουρα πιο γυναίκα! Τέλος, γιατί μένεις στο εξωτερικό και δεν σε έχει επηρεάσει τόσο πολύ ο "Ελλεηνιδισμός"!

και να ηθελα δεν μπορω να ζησω στην ελλαδα. στον μηνα πανω αρχιζω να φρικαρω. οσο για τον κωλο  :grin: ειναι απλα η αληθεια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
.. να εισαι κ προχωρημενη ρε ευακι.. να πας κοντρα στη ψευτοευπρεπεια που μας διεπει *P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom