Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
[quote author=1personanongrata]
ρε είσαι για τόση λύπηση που δεν μου κάνει κέφι να σε μπινελικώσω...
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
[/quote]

Ποιον θα μπινελικώσεις μωρή σουρλουλού; Δεν το έχεις καταλάβει Μπούμπη ότι έχεις γίνει ρεζίλι εδώ μέσα; Άντρας είσαι συ ρε;

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρε περσονίδι ακόμη και να την έχεις γαμήσει αυτή την πίπα την οχιά, μην τρέχεις αμέσως να απαντήσεις για πάρτη της. Δίνεις την εντύπωση πως σε σέρνει απο τις κωλότριχες της

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Περσόνα γύρισε ο ντετέκτιβ με νέα οράματα!
Τώρα του έφταιξε και η μπάιτ! :2funny: :2funny: :2funny:
Έχουμε γίνει λέει ρεζίλι!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε περσονίδι ακόμη και να την έχεις γαμήσει αυτή την πίπα την οχιά, μην τρέχεις αμέσως να απαντήσεις για πάρτη της. Δίνεις την εντύπωση πως σε σέρνει απο τις κωλότριχες της

ρε πατσοκοιλιά κωλόγερε άει και γαμήσου μπας και ξελυσσάξεις.
Α και BTW κωλότριχες δεν υπάρχουν.

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ένα κουιζ για την οχιά. Είσαι στην μέση ενός τεράστιου οικόπεδου γεμάτου με σηκωμένα καυλιά και σε πιάνει κόψιμο. Τι κανεις;

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Επειδή σε βλέπω να το σκέφτεσαι ώρα και μπορει να κάψεις κανα σκληρό θα σου πω εγώ. Αν ήσουν φυσιολογική γκόμενα θα έπερνες γρήγορη πίπα σε μερικές ψωλές ώστε να πέσουν και να μπορέσεις να κάτσεις. Με την αγαμία που σε δέρνει παλιοσούργελο που κηνηγάς τα καυλιά με το τουφέκι και έχει βγάλει η τρύπα σου δόντια θα έχεζες τα μπούτια σου.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ωραία κατίνα είσαι και συ Bite! Υπερασπίζεσαι την Οχιά, μία γυναίκα που φάνηκε ανήθικη απέναντι σε μία άλλη γυναίκα, αποκελιστικά και μόνο για να μου τη βγεις προσωπικά επειδή σε έχω ξεγυμνώσει και σένα στο παρελθόν για τον κωλοεγωισμό που έχεις. Σαν παιδάκι κάνεις ρε....

ευχομαι να γινεις καλα καποτε...
το χεις καψει μιλαμε τελειωςςς

πιες: τι ξεγυμνωμα με λες? το παραδεχομαι ευθαρσως οτι εχω απιστευτο εγωισμο εσενα περιμενα? :2funny:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ευχομαι να γινεις καλα καποτε...
το χεις καψει μιλαμε τελειωςςς

Καλά, έλα να πάρει τώρα τον τίτλο σου "Μις Ελλεινίδα των bourdela.com" (Σταρ Ελλεηνίδα είναι η η ψευτο-κολητή σου, η αφεντικίνα του Αζώρ) και τα λέμε...

Ρε πάτε καλά; Δύο γυναίκες και μάλιστα καραμπινάτα Ελλεηνίδες πάτε να κάνετε κουμάντο σε ένα αντρικό site που λέγεται κιόλας bourdela; Για καθίστε καλά ρε Κατίνες!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γέρο χοντρέ....
όσο και να προσπαθείς μπαν δε θα με κάνεις....
πίσω στο δίπλα μαγαζί τώρα......
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά, έλα να πάρει τώρα τον τίτλο σου "Μις Ελλεινίδα των bourdela.com" (Σταρ Ελλεηνίδα είναι η η ψευτο-κολητή σου, η αφεντικίνα του Αζώρ) και τα λέμε...

Ρε πάτε καλά; Δύο γυναίκες και μάλιστα καραμπινάτα Ελλεηνίδες πάτε να κάνετε κουμάντο σε ένα αντρικό site που λέγεται κιόλας bourdela; Για καθίστε καλά ρε Κατίνες!
αντρικό σάιτ....
η μαγική λέξη είναι το αντρικό........
ακούς πιτσιρίκο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

κοψε τα ναρκωτικα.. σε χαλανε..

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν, η ψηφοφορία συνεχίζεται !

Μέχρι στιγμής:

- Σταρ φρικτή Ελλεηνίδα των bourdela.com = "ΟΧΙΑ"

- Μις (εγωπαθής) Ελλεηνίδα των bourdela.com = "BitemeIamfresh" (κρίμα το ωραίο nick).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γέρο ξέρεις ποιές γαμάω στο Γύθειο.....
Μην τα ξαναλέμε......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω θα παρω κανα τιτλο η θα μεινω στην απ εξω; :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν θα χει κ μιςς τουρισμος για σενα που σαι κ πολυ νιατο, θα χει.. *P

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αν με το γέρο αναφέρεσαι σε μένα θα σου έλεγα πως και όλο το γύθειο να γαμήσεις στ' αρχίδια μου. Δικό σου το καυλί, δικός σου και ο κόλος που θα στον κάνουν σαν σουρωτήρι αν πας κάπου να το παίξει γαμιάς.

ΝΟμίζω έναν τίτλο για την λιγότερο ελεϊνίδα θα πρέπει να δώσουμε και στο μωράκι μας την εύα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μπάιτ γράψτον κανονικά.
Δεν παίζει μυαλό...
Είναι ανώφελο. Αστον να ποστάρει μόνος του τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του.
τωρα που πες ψηφοφορια σταρ φιλεναδα... την βλεπεις πουθενα? κ αυτηνανε την φανταστηκε? *P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom