Νέα

Ψηφίστε τη μις «Σωστή Ελληνίδα» και τη μις «καραμπινάτη Ελλεηνίδα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μην δινεις σημασια ευα σ αυτα που σε λενε
δεν ειναι για τα δοντια σας το πιπινι ρε *P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι σκιτη δεν θα βαλω. δεν θα εχει την ιδια αξια μετα. ειναι για λιγους και καλους
ρε ευάκι βάλε να τελειώνουμε...
κομμένα τα χει........ μόνο απ τα μάτια χύνει πλέον...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ξεχνάς έυα, ξεχνάς...
Πάντα αυτό να κάνεις πάντως

τι ξεχασα;

ρε ευάκι βάλε να τελειώνουμε...
κομμένα τα χει........ μόνο απ τα μάτια χύνει πλέον...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δεν θελω να καταληξει ο κωλος μου πρωτοσελιδο σε καμια εσπρεσο οποτε αστο

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
βρισκω...
λες να πουλησω τις φωτος σου να βγαλω κ τπτις???

αμα μου δωσεις το 50% των κερδων οκ.... και μετα θα το παιζω ανηξερη κι οτι και καλα με εκμεταλευτηκες (για μην με λενε και πουτανα μετα) και θα καλεσουμε και τα καναλια για να γινει ντορος και να πουλας ακομα πιο πολλες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα μου δωσεις το 50% των κερδων οκ.... και μετα θα το παιζω ανηξερη κι οτι και καλα με εκμεταλευτηκες (για μην με λενε και πουτανα μετα) και θα καλεσουμε και τα καναλια για να γινει ντορος και να πουλας ακομα πιο πολλες

μ αρεσεις κοπελια.. αλλα το 20% θα σου δωσω *P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν σε παιρνει.. αν θελω δεν σε δινω κ τπτ.. :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν σε παιρνει.. αν θελω δεν σε δινω κ τπτ.. :P

φερσου εξυπνα. θα σε τραβαω στα δικαστηρια και θα σου ζηταω αποζημιωση για διασυρμο. αν ειναι να βγει κατι απο αυτη την ιστορια ας βγει σε φιλικο κλιμα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια χαρα ολα τρεχουν για την ευα  :P
φερσου εξυπνα. θα σε τραβαω στα δικαστηρια και θα σου ζηταω αποζημιωση για διασυρμο. αν ειναι να βγει κατι απο αυτη την ιστορια ας βγει σε φιλικο κλιμα
βρε εγω κινω τα νηματα υπογειως... ειμαι συμφεροντολογα εγωιστρια κ αλλα καλα (διαβασε το τοπικ να μαθεις πολλα...) κ θα με απειλησεις εσυ? χα!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μια χαρα ολα τρεχουν για την ευα  :Pβρε εγω κινω τα νηματα υπογειως... ειμαι συμφεροντολογα εγωιστρια κ αλλα καλα (διαβασε το τοπικ να μαθεις πολλα...) κ θα με απειλησεις εσυ? χα!

ναι ξεχασα οτι εχει τον τιτλο της μις ελλεηνιδα 2008 μπουρδελα.κομ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: οποτε καπως πρεπει να τα βρουμε

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μέχρι στιγμής αποτελέσματα (με αιτιολογία):

- Σταρ Σωστή Ελληνίδα bourdela.com 2008 = Vickyfu
(Η Βίκυ - και ο σύντροφος της - είναι δύο από τους πιο απελευθερωμένους Έλληνες.  Η Βίκυ βρίσκεται σήμερα σε ένα επίπεδο που οι υπόλοιπες Ελληνίδες θα βρίσκονται σε 100 χρόνια. Δημοσίευσε εδώ αποκαλυπτική φώτο του πώλου της - και είναι το μόνο μέλος γυναίκα που το έκανε, από ότι ξέρω - χωρίς να έχει ανάγκη να μαμηθεί και βέβαια χωρίς να είναι "της δουλειάς", μόνο και μόνο για την ταύλα της και για τη δική μας ταύλα)!

- Μις Σωστή Ελληνίδα bourdela.com 2008 = Evabb
(Kαι μόνο για το μότο της "Γυναίκα χωρίς κώλο λιμάνι δίχως μώλο"! Επίσης γιατί βγάζει ευαισθησία και η ευαισθησία σε κάνει γενικά πιο άνθρωπο και σίγουρα πιο γυναίκα! Τέλος, γιατί μένει στο εξωτερικό και δεν την έχει επηρεάσει τόσο πολύ ο "Ελλεηνιδισμός")!

- Σταρ φρικτή Ελλεηνίδα bourdela.com 2008 = OXIA
(Η Οχιά είναι εκείνη που ενοχλήθηκε περισσότερο από όλους για τη φώτο με τον πώλο της που δημοσίευσε εδώ η Vickyfu. Αλλά το πιο ελεεινό που έκανε είναι το ότι έβαλε το τσιράκι της/ σκυλάκι της / Μπούμπι (alias "personanograta") να γράψει επίτηδες προσβλητικές δημοσιεύσεις στη Vickyfu (από αυτές που πληγώνουν τις γυναίκες) φυσικά υποκρινόμενος ότι τις έγραφε ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία)!

- Μις Ελλεηνίδα bourdela.com 2008 = BitemeIamfresh
(Περιφέρει γενικά μία εγωπάθεια και ένα ιδιόμορφο μη χιούμορ - χιούμορ στο forum. Ήμουν από αυτούς που κριτίκαραν αυτή την εγωπάθεια της. Αντί να αντιδράσει ώριμα με έβαλε εκδικητικά στο στόχαστρο, φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο κατινιάς: του να συνασπιστεί με την Οχιά, έτσι ώστε οι δυο τους (+ το λατινομαθές γκριφόν) να με χτυπάνε συντονισμένα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom