james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
μόνο εμείς είμαστε μαλάκες νομίζεις?η μεγάλη πλάκα είναι ότι παράλληλα βρίζονται ο παντρεμένος με τον μπίβις σα να είναι μόνοι τους ένα πράμα
έχει ακόμα! ουουουου!
μόνο εμείς είμαστε μαλάκες νομίζεις?η μεγάλη πλάκα είναι ότι παράλληλα βρίζονται ο παντρεμένος με τον μπίβις σα να είναι μόνοι τους ένα πράμα
Καλα ρε κοτα δεν καταφεραμε να αποφορτισουμε το κλιμαΤώρα με αποστόμωσες. Σταματάω.
Κανόνισε να πάμε για καφέ. Θα έχω το μωρό με τα γυαλιά μαζί.
καλά εσύ δεν καταλαβαίνεις πότε γράφει κάποιος σοβαρά και πότε κάνει πλάκα.
θα καταλάβεις αυτό?
όσο για τον έκτορα περίμενε τον αρκάνς να σου πει. αν και πάλι εσύ το δικό σου θα λες.
δεν βγαίνει άκρη άλλο. Ας το ξεχάσουμε.
Ελπίζω να μην με ξαναπροκαλλέσει ο τύπος που δεν του δίνω καμιά σημασία εδώ και καιρό.
τζάμπα χαλάμε το μανικιούρ μαςπαμε παλι. χεστηκα για τον εκτορα οπως κι εκεινος για μενα. αλλα μαθε να σεβεσαι καποια θεματα. ουτε στα μεσημεριανα δεν υπαρχει τοση σαπιλα..
παμε παλι. χεστηκα για τον εκτορα οπως κι εκεινος για μενα. αλλα μαθε να σεβεσαι καποια θεματα. ουτε στα μεσημεριανα δεν υπαρχει τοση σαπιλα..
Το κανουμε για να αποφορτισουμε το κλιμαη μεγάλη πλάκα είναι ότι παράλληλα βρίζονται ο παντρεμένος με τον μπίβις σα να είναι μόνοι τους ένα πράμα
κόλλησες με τη σαπίλα εσύ.παμε παλι. χεστηκα για τον εκτορα οπως κι εκεινος για μενα. αλλα μαθε να σεβεσαι καποια θεματα. ουτε στα μεσημεριανα δεν υπαρχει τοση σαπιλα..
Ποτε εκανε ντου η γυναικα του τζειμς ρε??
χου ρε, που θα μου πεις εσύ για το τι γίνεται στο τσατ
που περιμένω κιόλας να μου πούνε
ναι αδικημένο που πουλάκι, η μοίρα τα έφερε έτσι να σε αδικώ επειδή είμαι εναντίον σου, όχι για τις παπαριές που γράφεις και φαίνεται πόσο κότα είσαι
υ.γ. ρε πούτη μου, να χάσω τέτοιο σκηνικό με τη σύντροφο???
χου ρε, που θα μου πεις εσύ για το τι γίνεται στο τσατ
που περιμένω κιόλας να μου πούνε
ναι αδικημένο που πουλάκι, η μοίρα τα έφερε έτσι να σε αδικώ επειδή είμαι εναντίον σου, όχι για τις παπαριές που γράφεις και φαίνεται πόσο κότα είσαι
υ.γ. ρε πούτη μου, να χάσω τέτοιο σκηνικό με τη σύντροφο???
Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν σε άλλο μέλος.Ποτε εκανε ντου η γυναικα του τζειμς ρε??
κότα είσαι και φαίνεσαι!
θες να αρχίσουμε μαζί τώρα?
μα δεν καταλαβαίνεις? δεν λέει μαλακίες ο τζέιμς, όποιος του τη λέει είναι είτε γιατί είναι εναντίον του είτε γιατί είναι με το μέρος αυτού που του τη λέει
στείλε του καρδούλες τώρα να ηρεμήσει
Μπράβο αγόρι μου.Το κανουμε για να αποφορτισουμε το κλιμα
Ειρηνη αδερφια δεν υπαρχει λογος για μανουριασματα βαλτε ενα τελος
Το θυμαμαι μονο που ηταν διαφορετικη η ιστορια του...Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν σε άλλο μέλος.
Αυτός είχε τη τσίπα τότε να διαγραφεί
καλά από σένα δεν περίμενα καλύτερη κουβέντα!
σε ποιον σκούζω????
εγώ έγραψα μια ιστορία που παρακακλούσες να γράψω και συνέχεια γιατί σε τρώει η αγωνία.
τώρα έχεις και άποψη για ρόμπες! άντε μην σ αρχίσω και σένα τώρα που μου το έπαιζες φίλη τότε....
τώρα εσύ κατάλαβες τι είπες?μα δεν καταλαβαίνεις? δεν λέει μαλακίες ο τζέιμς, όποιος του τη λέει είναι είτε γιατί είναι εναντίον του είτε γιατί είναι με το μέρος αυτού που του τη λέει
στείλε του καρδούλες τώρα να ηρεμήσει