Νέα

ΨΗΦΙΣΕ εισαι ΠΙΣΤΟΣ στη σχεση σου ή ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 609
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποσοι απο εδω ειναι παντρεμενοι-δεσμευμενοι, ελευθεροι....????????

• ειμαι παντρεμενος,αρραβ/μενος, δεσ/μενος και παω στις πουταν

Ψήφοι: 4 44,4%
  • ειμαι ελευθερος-εργενης και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 3 33,3%
  • εχω μια σχεση για τον πουτσο και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ειμαι παντρεμενος/εχω σχεση και ειμαι πιστος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν εχω σχεση και δεν παω στις πουτανες

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
η μεγάλη πλάκα είναι ότι παράλληλα βρίζονται ο παντρεμένος με τον μπίβις σα να είναι μόνοι τους ένα πράμα  :2funny: :2funny:
μόνο εμείς είμαστε μαλάκες νομίζεις?

έχει ακόμα! ουουουου!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τώρα με αποστόμωσες. Σταματάω.
Κανόνισε να πάμε για καφέ. Θα έχω το μωρό με τα γυαλιά μαζί. :2on1: :2on1:
Καλα ρε κοτα  :thefinge:  δεν καταφεραμε να αποφορτισουμε το κλιμα  :grin:
Κανονισε εσυ οποτε θες αλλα να της πεις να βγαλει τα γυαλια δεν τα γουσταρω  :2on1: :2on1: 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλά εσύ δεν καταλαβαίνεις πότε γράφει κάποιος σοβαρά και πότε κάνει πλάκα.

θα καταλάβεις αυτό?

όσο για τον έκτορα περίμενε τον αρκάνς να σου πει. αν και πάλι εσύ το δικό σου θα λες.

δεν βγαίνει άκρη άλλο. Ας το ξεχάσουμε.

Ελπίζω να μην με ξαναπροκαλλέσει ο τύπος που δεν του δίνω καμιά σημασία εδώ και καιρό.

χου ρε, που θα μου πεις εσύ για το τι γίνεται στο τσατ  :2funny: :2funny: :2funny:
που περιμένω κιόλας να μου πούνε  :2funny: :2funny: :2funny:

ναι αδικημένο που πουλάκι, η μοίρα τα έφερε έτσι να σε αδικώ επειδή είμαι εναντίον σου, όχι για τις παπαριές που γράφεις και φαίνεται πόσο κότα είσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. ρε πούτη μου, να χάσω τέτοιο σκηνικό με τη σύντροφο???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
παμε παλι. χεστηκα για τον εκτορα οπως κι εκεινος για μενα. αλλα μαθε να σεβεσαι καποια θεματα. ουτε στα μεσημεριανα δεν υπαρχει τοση σαπιλα..
τζάμπα χαλάμε το μανικιούρ μας

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παμε παλι. χεστηκα για τον εκτορα οπως κι εκεινος για μενα. αλλα μαθε να σεβεσαι καποια θεματα. ουτε στα μεσημεριανα δεν υπαρχει τοση σαπιλα..

μα δεν καταλαβαίνεις? δεν λέει μαλακίες ο τζέιμς, όποιος του τη λέει είναι είτε γιατί είναι εναντίον του είτε γιατί είναι με το μέρος αυτού που του τη λέει  :2funny: :2funny: :2funny:

στείλε του καρδούλες τώρα να ηρεμήσει  :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποτε εκανε ντου η γυναικα του τζειμς ρε?? :2funny: :headbang:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η μεγάλη πλάκα είναι ότι παράλληλα βρίζονται ο παντρεμένος με τον μπίβις σα να είναι μόνοι τους ένα πράμα  :2funny: :2funny:
Το κανουμε για να αποφορτισουμε το κλιμα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ειρηνη αδερφια δεν υπαρχει λογος για μανουριασματα βαλτε ενα τελος  :helpplea:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
κόλλησες με τη σαπίλα εσύ.

δεν είπα ότι αυτά που έγραψα είναι σωστά. Πόλεμος έγινε εδώ. Και κάποιοι από μακριά άρχισαν να ρίχνουν ευθύνες χωρίς να ξέρουν!

Με βάλατε να απολογούμαι για κάτι που είναι μέσα στα πλαίσια του πολέμου. Όποιος δεν μπορεί δεν συμμετέχει.

κι ας λέτε μερικοί ότι είναι απαράδεκτα αυτά που έγραψα (που είναι).

Επισκέπτης
χου ρε, που θα μου πεις εσύ για το τι γίνεται στο τσατ  :2funny: :2funny: :2funny:

ναι αδικημένο που πουλάκι, η μοίρα τα έφερε έτσι να σε αδικώ επειδή είμαι εναντίον σου, όχι για τις παπαριές που γράφεις και φαίνεται πόσο κότα είσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. ρε πούτη μου, να χάσω τέτοιο σκηνικό με τη σύντροφο???  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ολα τα ξερεις τσουλαααααααααα!!! αχ αγαπημενη μου κλικα  :smitten: :smitten:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

κότα είσαι και φαίνεσαι!

θες να αρχίσουμε μαζί τώρα?

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
τι γινεται εδω?να ξεκινησω διαβασμα η δεν αξιζει? :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μα δεν καταλαβαίνεις? δεν λέει μαλακίες ο τζέιμς, όποιος του τη λέει είναι είτε γιατί είναι εναντίον του είτε γιατί είναι με το μέρος αυτού που του τη λέει  :2funny: :2funny: :2funny:

βασικά είχε φορτώσει επειδή κοροιδεύω τον αλβανό τον αρκάνη, περισσότερο από το θέμα με τη γυναίκα του. Του τζίμι ίσα που του μίλαγα πριν το σκηνικό με τη γυναίκα του  :idiot:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλά από σένα δεν περίμενα καλύτερη κουβέντα!

σε ποιον σκούζω????

εγώ έγραψα μια ιστορία που παρακακλούσες να γράψω και συνέχεια γιατί σε τρώει η αγωνία.

τώρα έχεις και άποψη για ρόμπες! άντε μην σ αρχίσω και σένα τώρα που μου το έπαιζες φίλη τότε....

ααααααααααααααααααααχαχχαχα τώρα το είδα αυτό που κόλλησες  :2funny: :2funny: :2funny:

χου ρε βλαμένε που σου έκανα και τη φίλη, λες και δε σου έλεγα πόσο παπάρας είσαι και τότε, απλώς δεν είχα καταλάβει ΠΟΣΟ και ήμουν ευγενική  :2funny: :2funny: :2funny:
που τελικά ήταν και όλα μούφες, μέχρι και στο νετ είσαι πολύ κότα για να παραδεχτείς την ξεφτίλα σου, συνέχισε να σκούζεις μπας και σε λυπηθεί καμιά γκόμενα και σου στείλει καρδούλες ρε  :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

τώρα εσύ κατάλαβες τι είπες?

είχα ποτέ πρόβλημα με κάποιον που "μου την είπε"?

μάλωσα ποτέ με κανέναν?

(μη μου πεις με την ΠάΠια-δεν πιάνεται)

με τον έκτορα αν θες να ξέρεις η ιστορία ξεκίνησε με τον αρκάνς. Ο ένας έλεγε αλβνό και ο άλλος ρωσοπόντιο.

εγώ πήρα το μέρος του αρκάνς, είπα τον έκτορ ρωσοπόντιο και από τότε μουλάρωσε!

τώρα εσύ τι έπαθες και τα πήρες με μένα και βγάζεις χολή δεν κατάλαβα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γι'αυτά που γράφεις μιλάω, για τον αρκάνς και για το πόσο αδικημένος νιώθεις ίσα που θα με έτρωγε το ένα παπάρι μου αν είχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom