oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
δεν ηταν αληθινη η ιστορια του τζειμς με τη γυναικα και τη γκομενα?
ααααααααααααααααααααχαχχαχα τώρα το είδα αυτό που κόλλησες
χου ρε βλαμένε που σου έκανα και τη φίλη, λες και δε σου έλεγα πόσο παπάρας είσαι και τότε, απλώς δεν είχα καταλάβει ΠΟΣΟ και ήμουν ευγενική
που τελικά ήταν και όλα μούφες, μέχρι και στο νετ είσαι πολύ κότα για να παραδεχτείς την ξεφτίλα σου, συνέχισε να σκούζεις μπας και σε λυπηθεί καμιά γκόμενα και σου στείλει καρδούλες ρε
βασικά είχε φορτώσει επειδή κοροιδεύω τον αλβανό τον αρκάνη, περισσότερο από το θέμα με τη γυναίκα του. Του τζίμι ίσα που του μίλαγα πριν το σκηνικό με τη γυναίκα του
του εχω μια καλη που μας ξαναθυμηθηκε..ααααααααααααααααααααχαχχαχα τώρα το είδα αυτό που κόλλησες
χου ρε βλαμένε που σου έκανα και τη φίλη, λες και δε σου έλεγα πόσο παπάρας είσαι και τότε, απλώς δεν είχα καταλάβει ΠΟΣΟ και ήμουν ευγενική
που τελικά ήταν και όλα μούφες, μέχρι και στο νετ είσαι πολύ κότα για να παραδεχτείς την ξεφτίλα σου, συνέχισε να σκούζεις μπας και σε λυπηθεί καμιά γκόμενα και σου στείλει καρδούλες ρε
εσύ πάντως όσο και να σκούζεις δε σε γαμάει κανένας!
και ότι έκανες τη φίλη την έκανες! εκτός κι αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό!
παντού φαντάσματα και αδικημένους βλέπεις!γι'αυτά που γράφεις μιλάω, για τον αρκάνς και για το πόσο αδικημένος νιώθεις ίσα που θα με έτρωγε το ένα παπάρι μου αν είχα
α, όταν κάποιος ασχολείται με σένα και σου λέει ότι κάνεις μαλακίες χωρίς να σε βρίζει είναι φίλος σου?
εγώ δε ζητάω καρδούλες και σάλια εδώ μέσα για να με γαμήσουνε, με τόσο καβλάντισμα που ρίχνεις εδώ είναι ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου ΚΑΙ γι'αυτό, προσπάθησε έστω και λίγο να δείξεις ότι έχεις τσίπα και παραδέξου το
ρε μουνια γιατι δε μου απανταει κανενας στις αποριες μου
σας γαμαω ολους
εντάξει γαμιά μου, θα ψήσω τη βέλβι να σου στείλει καρδούλες για να ηρεμήσεις, μια που προσπαθείς να μου την πεις τόσο πολύ
ρε μουνια γιατι δε μου απανταει κανενας στις αποριες μου
σας γαμαω ολους
αρχίσαμε τα γελάκια?εντάξει γαμιά μου, θα ψήσω τη βέλβι να σου στείλει καρδούλες για να ηρεμήσεις, μια που προσπαθείς να μου την πεις τόσο πολύ
Να σταματησεις να ριχνεις λαδι στη φωτια και εσυ μηπως σταματησουν.να στειλω τελικα καρδουλες μπας και παψουν οι μαλακιες?
:o :o :oτου εχω μια καλη που μας ξαναθυμηθηκε..
Για να μας γαμησεις δεν απανταμερε μουνια γιατι δε μου απανταει κανενας στις αποριες μου
σας γαμαω ολους
χώνεσαι σε καυγάδες άλλων χωρίς να σε σπέρνουν