boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
χαθηκε αυτο το δροσερο αγορι...οταν του εσβησαν το θρεντ επεσε σε καταθλιψη!
τουλάχιστον πρόλαβα να διαβάσω το θρεντ-θεσμό, μεγάλη μαλακία που έφυγε
χαθηκε αυτο το δροσερο αγορι...οταν του εσβησαν το θρεντ επεσε σε καταθλιψη!
παντα μου αρεσαν και εξακολουθουν να μου αρεσουν τα μυθιστορήματα. Θα'λεγα να συνεχισεις να γραφεις, βάλε και τα πραγματικά γεγονότα εξαλλου έχουμε νεωτερα πες τι εγινε με το σκηνικο που μπηκε και εγραψε η γυναικα σου κτλ. και σταματα να κανεις σαν υστερικια πουτανα ;)
ρε τζειμς μυθιστορημα ηταν τυπε;καλα που δεν το διαβασα δηλαδη....ποτε λες να το εκδοσεις;πήγαινε και δες σ αυτό το θρεντ ποιος την πέταξε πρώτος!
και στο σβησμένο, αυτός την πέταξε πάλι!
τώρα το ποια είναι πιο βαριά λόγια, αυτό εξαρτάται απ τον καθένα. Πόσο τον επηρεάζουν και τι ζημιά μπορεί να του γίνει!
η μπούμπα φυσικά χέστηκε (και αναφέρω αυτήν που διάβασε τότε και συμμετείχε και το έπαιζε συμβουλάτορας)
(τα φιλάκια δεν τα θέλω. Άλλη φορά)
εχει μετεσαρκωθεί... λέγεται pleasuregiver τώρα...
Πώς θα τη γαμήσουν απο το ίντερνετ, με οπτικές ίνες; Το λεγόμενο οπτικονάτο;
εγώ μπορεί να κάνω σαν υστερικιά πουτάνα αλλά εσύ κάνεις σαν βρωμιάρα καριόλα!
κι επειδή δεν σε γαμάω μου τρίβεσαι πούστικα!
χαχαχαχαχα.επεσα κατω.
τουλάχιστον πρόλαβα να διαβάσω το θρεντ-θεσμό, μεγάλη μαλακία που έφυγε
χαχα και γω καραφλα δεν καταλαβα τι μου πες εχω λιγο πυρετο και δε στροφαρωχαχαχαχαχα.επεσα κατω.
στειλτο με πμ να το βαλω εγω....για αλλαγη....ε τώρα αυτό λογίζεται για συγγνώμη? θες να ξαναθερμάνω το θέμα? να βάλω και παράθεση το επίμαχον της πρωην?
μπορει να ανοιξε και καβα δεν ξερω
ρε τζειμς μυθιστορημα ηταν τυπε;
Eεεεε, χχχχχμμμμμ, γκουχου γκουχου.
Επειδή ακόμη δεν έχουμε οπτικές ίνες (και πιθανώς θα αργήσουμε πολύ ακόμη) μήπως να το λέγαμε ADSLάτο;;;;
πήγαινε και δες σ αυτό το θρεντ ποιος την πέταξε πρώτος!
και στο σβησμένο, αυτός την πέταξε πάλι!
τώρα το ποια είναι πιο βαριά λόγια, αυτό εξαρτάται απ τον καθένα. Πόσο τον επηρεάζουν και τι ζημιά μπορεί να του γίνει!
η μπούμπα φυσικά χέστηκε (και αναφέρω αυτήν που διάβασε τότε και συμμετείχε και το έπαιζε συμβουλάτορας)
(τα φιλάκια δεν τα θέλω. Άλλη φορά)
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙε τώρα αυτό λογίζεται για συγγνώμη? θες να ξαναθερμάνω το θέμα? [glow=red,2,300]να βάλω και παράθεση το επίμαχον της πρωην?[/glow]
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ή μανάβικο, για να θυμάται τις παλιές δόξες