Νέα

ΨΗΦΙΣΕ εισαι ΠΙΣΤΟΣ στη σχεση σου ή ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 609
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποσοι απο εδω ειναι παντρεμενοι-δεσμευμενοι, ελευθεροι....????????

• ειμαι παντρεμενος,αρραβ/μενος, δεσ/μενος και παω στις πουταν

Ψήφοι: 4 44,4%
  • ειμαι ελευθερος-εργενης και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 3 33,3%
  • εχω μια σχεση για τον πουτσο και παω στις πουτανες

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ειμαι παντρεμενος/εχω σχεση και ειμαι πιστος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν εχω σχεση και δεν παω στις πουτανες

Ψήφοι: 2 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ποια είναι η ζημιά που έγινε ρε βλάκα? έπεσε η υπόληψή σου στο σάιτ και δε θα σου βγαίνουν τα γκομενίσματα? δε μπαίνει κάθε μέρα η γυναίκα του καθενός να διαβάζει τις βλακείες που γράφει ο άνδρας της και να απαντάει, και γαμώ τα γέλια ήταν δέξου τη καζούρα, δικιά σου μαλακία ήταν και ζήσε με αυτό.
Απο κει και ύστερα το ότι δεν έχεις μυαλό και παιδιακίζεις με το τρόπο που απαντάς και ξεφτυλίζεσαι, μόνος σου πάλι το κάνεις.
Πως διάολο να σε προστατέψουμε επιτέλους από τον εαυτό σου?  :think:

ρε ξεφτυλισμένε!

ποιο γέλιο και καζούρα ρε?

το προηγούμενο ποστ μου σου λέει κάτι?

ο λόγος που μόνο εσύ έκανες κοπι-πέιστ (και όχι παράθεση όπως λες) ήταν για γέλιο και καζούρα?

γι αυτό λέμε ότι οι καθηστερημένοι δεν πρέπει να μπαίνουν στο ίντερνετ.

δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το γέλιο και έχουν πολύ μεγάλη μνήμη και κρατάνε κακίες!

σάλτα και γαμήσου τώρα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φίλε, δεν σε ξέρω-δεν με ξέρεις!

εκφέρεις άποψη χωρίς να γνωρίζεις. Στο ξαναλέω

γιατί τα παίρνεις στο κρανίο? όλα αυτά τα έχει παραδεχτεί και μόνος του στο τσατ.

γιατί διαμαρτύρεσαι εσύ?

για το καθηστερημένος? δεν νομίζω.

για τη μάνα του?

....το ξέρεις ότι μάλωνε (ως συνήθως) στο τσατ με κάποιον και του έβρισε τη μάνα??

μου λέει μετά μιξοκλαίγοντας ότι "η μάνα μου είναι πεθαμένη"

και η δικιά μου του λέω και είναι απαράδεκτο να σου τη βρίζει κάποιος.

και πήρα το μέρος του.

την επόμενη μέρα έβριζε εμένα.και έλεγε ότι είμαι κλώνος του άλλου που τον έβριζε χθες.

μετά από μέρες με ξαναέβριζε και αποφεύγω το τσατ όταν είναι αυτός μην χαλαστώ.

και φυσικά τη μάνα μου και όλο μου το σόι το έχει βρίσει παμπολες φορές. Το ίδιο και στο θρεντ που σβήστηκε.

γι αυτό σου λέω. Βλέπεις βρισίδια.
μην εκφέρεις άποψη χωρίς να ξέρεις την προϊστορία.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν δικαιολογεί την σιχαμάρα που έγραψες. Ας είναι και ο μεγαλύτερος μαλάκας του κόσμου

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σιγά θα πατήσεις τις κάλτσες σου. Αν τις βγάζεις τυρογαλά.
:zfuck: :zfuck:
Καποτα ειναι ρε ταγαρι οχι καλτσα αλλα που να δεις εσυ σε εχει φαει η αγαμια  :jerking:
Για να τις βγαζω πρεπει να φοραω κιολας :idiot:

Επισκέπτης
:o :2funny:

ρε κουτοψεύτη, δε μπορείς να σκεφτείς καλύτερη ιστορία να δικαιολογείσαι? είδες εμένα να σου κάνω καζούρα με ψέμματα?

βλάκας εντελώς... :uglystupid:
Μία ερώτηση μόνο:
Εσύ γιατί έχεις φαγωθεί με τον James;! :think:

Y.Γ.Με τον James έχω μιλήσει πολλάκις και μια χαρά μου φαίνεται(είναι λίγο δεξιός αλλά δεν πειράζει :cheesy:),για σκατάνθρωπο δεν τον έχω(τουλάχιστον όχι πέρρα από όσο μπορεί να γίνει ο καθένας μας).

Υ.Γ.2Στο τσατ πραγματικά γίνεται χαμός,μπαίνουν νούμερα και βρίζουν όσο αισχρά μπορεί να φανταστείς κάποιος(πτέρυγα ψυχανώμαλων έχει καταντήσει)!!!

ciao

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
χαχαχαχα ο βλάκας, βρήκε και άνθρωπο εμένα να λέει ότι έβρισα μάνες  :2funny: :2funny: :2funny:

βρες μου ένα ποστ ρε βλακάκο

στο τσατ κάθε μέρα βλάκα!

αν ήταν συνδεδεμένος ο αρκάνς πχ θα επιβεβαίωνε το πόσα βρισίδια ρίχνεις.

και ποστ άπειρα! αν όχι μανούλες, σίγουρα εχεις ξεσηκώσει όλες τις φυλές! όλους αλβανούς και πάκηδες τους έβγαλες.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καποτα ειναι ρε ταγαρι οχι καλτσα αλλα που να δεις εσυ σε εχει φαει η αγαμια  :jerking:
Για να τις βγαζω πρεπει να φοραω κιολας :idiot:
Ρε παπάρα με το πόδι γαμάς?
Με αυτό που έχεις στο βρακί σου γαμάς. Αλλά που να το βρεις στο έφαγε η γάτα  :2funny: :2funny: :2funny:
Είμουν σίγουρος οτι δεν φοράς κάλτσες. Εκεί που είσαι δεν έχει φτάσει ο πολιτισμός
:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε ξεφτυλισμένε!

ποιο γέλιο και καζούρα ρε?

το προηγούμενο ποστ μου σου λέει κάτι?

ο λόγος που μόνο εσύ έκανες κοπι-πέιστ (και όχι παράθεση όπως λες) ήταν για γέλιο και καζούρα?

γι αυτό λέμε ότι οι καθηστερημένοι δεν πρέπει να μπαίνουν στο ίντερνετ.

δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το γέλιο και έχουν πολύ μεγάλη μνήμη και κρατάνε κακίες!

σάλτα και γαμήσου τώρα.

εμ εγώ το πρόλαβα, αφού τοσβησες μετα αλλιως θα γελάγαμε για μέρες  :2funny:

είδες όμως πόσο εκτίθεσαι που είσαι άγαρμπος ψευτάκος? πας να δικαιολογηθείς τώρα στο κόσμο λέγοντας οτι βρίζω μανούλες κτλ. Ας μου έστελνες ένα πμ με σοβαρότητα να σταματήσω και θα το έκανα. Αλλά δε σου κόβει ούτε τόσο  :idiot:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μία ερώτηση μόνο:

Y.Γ.Με τον James έχω μιλήσει πολλάκις και μια χαρά μου φαίνεται(είναι λίγο δεξιός αλλά δεν πειράζει :cheesy:),για σκατάνθρωπο δεν τον έχω(τουλάχιστον όχι πέρρα από όσο μπορεί να γίνει ο καθένας μας).

Υ.Γ.2Στο τσατ πραγματικά γίνεται χαμός,μπαίνουν νούμερα και βρίζουν όσο αισχρά μπορεί να φανταστείς κάποιος(πτέρυγα ψυχανώμαλων έχει καταντήσει)!!!

ciao

δεν έχω φαγωθεί με κανένα τζέιμς φίλε παπαζόλ, ήταν φοβερή η ιστορία και γέλασα πολύ, τόσο απλό. Για διασκέδαση δε μπαίνουμε εδώ? εσύ για την εκκλησιαστική λειτουργία παρευρίσκεσαι?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τίποτα από τα παραπάνω δεν δικαιολογεί την σιχαμάρα που έγραψες. Ας είναι και ο μεγαλύτερος μαλάκας του κόσμου
μάλιστα!

δε μου λες?

αν αρχίσω και σε βρίζω πατόκορφα τι θα κάνεις εσύ?

δεν θα ανταποδώσεις?

αν σου βρίσω τη μάνα?

αν μου ζητήσεις συγνώμη και συνεχίζω και σε βρίζω?

και σε κάποιο βρισίδι σου λοιπόν μπαίνει ένας φίλος μου και σε λέει σκατάνθρωπο! τι θα κάνεις τότε?

απλά να αναρωτηθείς στα λέω.....

από εκι και πέρα μπορείς να λες ότι θες. δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μία ερώτηση μόνο:

ciao

άσε ρε παπαζόλ, που φαγώθηκε ο εκτόρ, ο τζέιμς έχει γίνει ρόμπα στο φόρουμ και μετά σκούζει μπας και τον λυπηθούνε έτσι σκατά που τα'κανε  :2funny: :2funny: :2funny:

ή για να του πετυχαίνει το γκομένισμα χαχαχαχαχααααααααααααααααααα

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παπάρα με το πόδι γαμάς?
Με αυτό που έχεις στο βρακί σου γαμάς. Αλλά που να το βρεις στο έφαγε η γάτα  :2funny: :2funny: :2funny:
Είμουν σίγουρος οτι δεν φοράς κάλτσες. Εκεί που είσαι δεν έχει φτάσει ο πολιτισμός
:thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Το τριτο ποδι ηταν αυτο ρε αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα  :boobies:  :thefinge:
Δεν ειναι θμα πολιτισμου,μια φιλη μου ειχε πει οτι το αντρικο σωμα πρεπει να αναδυει βαρβατιλα.Απο τοτε δεν φοραω καλτσες,σωβρακα,αρωματα,αποσμητικα και μπανιο καθε κυριακη. :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στο τσατ κάθε μέρα βλάκα!

αν ήταν συνδεδεμένος ο αρκάνς πχ θα επιβεβαίωνε το πόσα βρισίδια ρίχνεις.

και ποστ άπειρα! αν όχι μανούλες, σίγουρα εχεις ξεσηκώσει όλες τις φυλές! όλους αλβανούς και πάκηδες τους έβγαλες.

ποτέ δεν έχει βρίσει μάνα ο εκτόρ στο τσατ, δεν τον έχω δει ούτε μία φορά

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τhis is a kwlotoumpa.
Repeat please, this is a kwlotoumpa
όχι δεν κάνω κωλοτούμπα! μην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου.

είπα: ΕΜΕΝΑ  μου έβρισε την μάνα! τους υπόλοιπους (μπορεί και τη μάνα-δεν είμαι χωροφύλακάς του) τους βρίζει συνεχώς.εσένα δεν σε έβρισε ποτέ?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μάλιστα!

δε μου λες?

αν αρχίσω και σε βρίζω πατόκορφα τι θα κάνεις εσύ?

δεν θα ανταποδώσεις?

αν σου βρίσω τη μάνα?

αν μου ζητήσεις συγνώμη και συνεχίζω και σε βρίζω?

και σε κάποιο βρισίδι σου λοιπόν μπαίνει ένας φίλος μου και σε λέει σκατάνθρωπο! τι θα κάνεις τότε?

απλά να αναρωτηθείς στα λέω.....

από εκι και πέρα μπορείς να λες ότι θες. δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη.
[size=20pt]ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.[/size]

[size=30pt]ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???????????????[/size]

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
άσε ρε παπαζόλ, που φαγώθηκε ο εκτόρ, ο τζέιμς έχει γίνει ρόμπα στο φόρουμ και μετά σκούζει μπας και τον λυπηθούνε έτσι σκατά που τα'κανε  :2funny: :2funny: :2funny:

ή για να του πετυχαίνει το γκομένισμα χαχαχαχαχααααααααααααααααααα
καλά από σένα δεν περίμενα καλύτερη κουβέντα!

σε ποιον σκούζω????

εγώ έγραψα μια ιστορία που παρακακλούσες να γράψω και συνέχεια γιατί σε τρώει η αγωνία.

τώρα έχεις και άποψη για ρόμπες! άντε μην σ αρχίσω και σένα τώρα που μου το έπαιζες φίλη τότε....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Το τριτο ποδι ηταν αυτο ρε αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα  :boobies:   :thefinge:
Δεν ειναι θμα πολιτισμου,μια φιλη μου ειχε πει οτι το αντρικο σωμα πρεπει να αναδυει βαρβατιλα.Απο τοτε δεν φοραω καλτσες,σωβρακα,αρωματα,αποσμητικα και μπανιο καθε κυριακη. :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε μπετοβλακά να σου πώ κάτι αλλά μην τρομάξεις
Υπάρχει ΝΕΡΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
[size=20pt]ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.[/size]

[size=30pt]ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???????????????[/size]
εσύ γιατί φωνάζεις τώρα?

είδες το θρεντ και τι έκανε ο Έκτορας που τον υπερασπίζεσαι?

έχεις γνώμη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όχι δεν κάνω κωλοτούμπα! μην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου.

είπα: ΕΜΕΝΑ  μου έβρισε την μάνα! τους υπόλοιπους (μπορεί και τη μάνα-δεν είμαι χωροφύλακάς του) τους βρίζει συνεχώς.εσένα δεν σε έβρισε ποτέ?

ποτέ δε βρίζω μάνες τζίμι και το ξέρεις...δε το θεωρώ cool  ;)

ξαναλέω, αν σε πείραξε τόσο πολύ η καζούρα από ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικη σου μαλακία, ας μου έστελνες πμ να μη το κάνω. Κάθεσαι τώρα και γίνεσαι χειρότερα ξουφτίλας, σε αυτό δε περνάει από το χέρι μου να το διορθώσω  :idiot:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι ο εκτόρ γελάει με αυτά που γράφεις στο φόρουμ κι εσύ σαν κοτούλα και μίζερος τον βρίζεις για πράγματα εκτός φόρουμ, μπράβο τζέιμς και εις ανώτερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom