Επισκέπτης
αισχρα? ξέρει αυτός τι λέω......
εσύ κάνε δουλεια σου και δες κι ο χαζος τι γραφει.
τεσπα, δεν εμπλεκομαι, αλλα ειναι εμετικα τα οσα εγραψες ειτε αληθευουν ειτε οχι. αυτα απο μενα.
Μεγάλε πας καλά;αισχρα? ξέρει αυτός τι λέω......
[size=20pt]ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ[/size]
όχι ρε μη το σβήνεις, κάτσε να το σώσω με παράθεση
ρε συ τζίμι...πολύ σενάριο εισαι ρε παιδάκι μου...στη ζώνη του λυκόφωτος...κόπηκε και το χαρτζηλίκι από τη πρώην...γάματα :'(
καλός είναι, απλά τρελλάθηκε από το μπατηρηλίκι
Μεγάλε πας καλά;
Μπήκε ένας και είπε ότι είναι γείτονας ενός νικ εδώ μέσα και τον πίστεψες;
:S :S :S :S :S :S :Sεσύ συνεχίζεις έτσι?
δεν έχεις τι άλλο να κάνεις ε?
δεν μου λες. Γιατί δεν λες στον κόσμο ότι σε παρακολουθεί ψυχολόγος μια και έχεις νοητικά προβλήματα?
το ξέρεις ότι γείτονάς σου έιναι μέλος του φόρουμ και μας έχει ενημερώσει για σένα και να σε προσέχουμε μην σαλτάρεις?
το ξέρεις ότι μας έχει πει για τις απόπειρες αυτοκτονίας σου αλλά και για το πώς πέθανε η μάνα σου?
Λοιπόν, βλάκα σβήνω το μήνυμα αυτό, αλλά σταμάτα να μου ξύνεσαι γιατί χέστηκα αν θα ξαμοληθείς απ τον 4ο.
κατάλαβες ηλίθιο πλασματάκι?
α το θες δηλ. Να βλέπουν όλοι ότι είσαι καθηστερημένος!
Να πω και για ποιο λόγο πέθανε η μάνα σου κωλόπαιδο?
και μετά κάνε κλώνους της μπάιτ βλάκα και βρίζε όποιον θες.
Μην κάνεις πλάκα. Είναι εμετική η κατάστασηποιος θελει να γινει γειτοναααααααααας μου?? θα βγαζω ολη την κρυφη ζωη του στο φορουμ χαρ χαρ χαρ!
με πμ παρακαλω
λες να τον δούμε σε τίποτε φανάρια? να φροντίσω να έχω τίποτε ψιλά...
ποιος θελει να γινει γειτοναααααααααας μου?? θα βγαζω ολη την κρυφη ζωη του στο φορουμ χαρ χαρ χαρ!
με πμ παρακαλω
γουστάρεις που έκανες τζερτζελέ ε?ναι ναι πες! ολα στο (λυκο)φως!
Μην κάνεις πλάκα. Είναι εμετική η κατάσταση
Αγοράκι δεν το κατάλαβα το πνεύμα σου?Ενω το δικο σου ειναι σκισμενο απο χτες το βραδυ...χου ρε
Μην κάνεις πλάκα. Είναι εμετική η κατάσταση
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/Themes/default/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]
[/quote]
:s&m_1: :jerking:
Δεν εχει σημασια τι πιστεύω εγώ και αν είναι αλήθεια ή όχι. Σημασία έχει ότι πρέπει να είσαι πολύ σκατάνθρωπος για να γράφεις τέτοιες μαλακίεςεξαρτάται πως το εννοείς ρε Πέτρο ;) πες μου τωρα οτι τα πιστευεις εσυ αυτά