You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΨΗΦΙΣΕ εισαι ΠΙΣΤΟΣ στη σχεση σου ή ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kapotas07
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 609
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τη γυναίκα σου πρέπει να τη σέβεσαι! δεν πρέπει να τη γαμάς!
πες στη δικιά σου να ξαναγράψει ρε
ώστε ήσουν ξεβράκωτος και σε τάιζε ε?
Επισκέπτης
Ναι ρε δάσκαλε αλλά αν η σχέση δεν εμπναίει καθόλου,ούτε ίσως για πιστεύω δεν υπάρχει λόγος!!!τι ερωτήσεις είναι αυτές?
μέχρι να βρει καμιά καλύτερη....
στις τάνες πάει μια και αυτή είναι για τον πέονα!
απλά πράγματα.
Λογικά για να έχεις σχέση και να πας στς πουτάνες δεν σου κάθεται ή είναι χάλια στο σεξ οπότε δρόμο....
εχω δει αρκετες φορες εδω μεσα να λογομαχουν και να αρπαζονται οι ελευθεροι με τους δεσμευμενους, οι μεν ισχυριζονται οτι αφου εχεις σχεση να κατσεις στη γυναικουλα σου και οι δε οτι "καθε μερα θα τρωω φασολια ρε φιλε..." ας δουμε τα ποσοσταστα με την ψηφο σας...
αν εισαι δεσμευμενος και ριχνεις και μερικους απ'εξω εισαι κατ'αναγκη πουτανιαρης;;
Επισκέπτης
Φεμινίστρια είσαι ρε;!ουστ ρεεεε!
Aν μου πεις και Σύριζα έλιωσααααα!!!
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
πες στη δικιά σου να ξαναγράψει ρε
ώστε ήσουν ξεβράκωτος και σε τάιζε ε?
εσύ ρε καθηστερημένε δεν πας παραπέρα?
σου μίλησα?
άι και γαμήσου μπας και ανέβη το iq σου!
και μην ξαναπαντήσεις βλάκα.
ΤΕΛΟΣ
Επισκέπτης
κατά τη φεμινιστική άποψη!
ποια φεμινιστική άποψη ρε φίλε... δλδ είναι μαγκιά να μην σέβεσαι αυτήν που πηδάς και να διαμαρτύρεσαι σε όσους σε "πηδάνε" κάθε μέρα με την συμπεριφορά τους;;;.... αν το δεις ως εξωτερικός παρατηρητής αν μη τι άλλο δεν φανερώνει και πολύ υψηλή παιδεία...
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ποια φεμινιστική άποψη ρε φίλε... δλδ είναι μαγκιά να μην σέβεσαι αυτήν που πηδάς και να διαμαρτύρεσαι σε όσους σε "πηδάνε" κάθε μέρα με την συμπεριφορά τους;;;.... αν το δεις ως εξωτερικός παρατηρητής αν μη τι άλλο δεν φανερώνει και πολύ υψηλή παιδεία...
έλα ρε! χαλάρωσε και συ! μια πλακίτσα κάναμε να τσιμπίσει η...φεμινίστρια!
Επισκέπτης
Πω πω αυτές είναι γυναίκες,θα την κεράσω μία Παπαρήγα ή Κανέλη την κυρία!!!έλα ρε! χαλάρωσε και συ! μια πλακίτσα κάναμε να τσιμπίσει η...φεμινίστρια!
Επισκέπτης
Φεμινίστρια είσαι ρε;!
Aν μου πεις και Σύριζα έλιωσααααα!!!
ρε ποια φεμινιστριααα??
επειδη σεβομαι αυτον που με πηδαει και οσο ειμαι μαζι του δεν πηδιεμαι με αλλους?
οχι καλε μου, διαλυση ολων των κομματων..
Επισκέπτης
έλα ρε! χαλάρωσε και συ! μια πλακίτσα κάναμε να τσιμπίσει η...φεμινίστρια!
χαχαχαχα
Επισκέπτης
Είμαι ερωτευμένος!!!ρε ποια φεμινιστριααα??
επειδη σεβομαι αυτον που με πηδαει και οσο ειμαι μαζι του δεν πηδιεμαι με αλλους?
οχι καλε μου, διαλυση ολων των κομματων..
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
άσε, με ξενέρωσε ο καθηστερημένος.....χαχαχαχα
πάντως αυτό που είπα είναι ατάκα που κυκλοφορεί πολλά χρόνια. Αλλά μάλλον δεν την έχεις ακούσει και γι αυτό τσίμπησες αμέσως!
(παρεπιπτόντως...είσαι λιγάκι φεμινίστρια ε?)
Επισκέπτης
Είμαι ερωτευμένος!!!
μ'εχουν καβατζωσει στο μπου..
παμε σε ααααλλο φορουμ!! αχαχα
Επισκέπτης
άσε, με ξενέρωσε ο καθηστερημένος.....
πάντως αυτό που είπα είναι ατάκα που κυκλοφορεί πολλά χρόνια. Αλλά μάλλον δεν την έχεις ακούσει και γι αυτό τσίμπησες αμέσως!
δεν το ειχα ματαξανακουσει
ορισε μου το φεμινισμο
Επισκέπτης
άσε, με ξενέρωσε ο καθηστερημένος.....
Κάπταιν όλες είναι,για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και οι πουτάνες θησαυρίζουν!!!μ'εχουν καβατζωσει στο μπου..
παμε σε ααααλλο φορουμ!! αχαχα
Μαζί σου και στην κόλαση=cosmo!!!
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αχχχ! λίγο ΠάΠια μου θύμισες τώρα!δεν το ειχα ματαξανακουσει
ορισε μου το φεμινισμο
πάντως με τη διάλυση όλων των κομμάτων και το αναρχικό στιλάκι των λόγων σου, αν είστε κι οι δυο ελεύθεροι θα σε προξενέψω με τον πλέζουρα!
και γω κουμπάρος!
θελει προσοχη το αθλημα... για τους παντρεμενους πιστευω αυτος που ειναι στο ελευθερο επαγγελμα ξενογαμει ευκολοτερα (ελευθερια κινησεων) ενω ο δημοσιος-ιδιωτικος υπαλληλος ειναι κλαφτα χαραλαμπε....
Την κεντρική ιδέα, την έπιασες απόλυτα! Αλλά και με σταθερό ωράριο να είσαι, φροντίζεις τεχνιέντως, να δημιουργήσεις φίλους (πραγματικούς ή ιδεατούς) με τους οποίους θα συναντιέσαι. Οπότε, μπορείς να κινείσαι σε άλλους χώρους με αυτή την κάλυψη.
Επισκέπτης
Tί;! :oαχχχ! λίγο ΠάΠια μου θύμισες τώρα!
πάντως με τη διάλυση όλων των κομμάτων και το αναρχικό στιλάκι των λόγων σου, αν είστε κι οι δυο ελεύθεροι θα σε προξενέψω με τον πλέζουρα!
και γω κουμπάρος!
Y.Γ.Velvy ποιος σε καπάρωσε;!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 92K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις