Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Εμενα μου κανει τρομερη εντυπωση.
Αντε και πες, να δεχτω, οτι στα 40 της, εφτασε καποια, και για τον Α/Β/Γ λογο δεν εκανε οικογενεια.
Και να σας πω, και κατι; Αν ειναι να κανει οικογενεια, και να ψηνει το ψαρι στα χειλια του αντρα, ή να εχει τα παιδια της παρατημενα,
χιλιες φορες να μην κανει! Δεν ειναι ολες καταλληλες για οικογενεια! Απεναντιας μαλιστα.

Αλλα ρε παιδια, να ειναι η αλλη στα 40, και να μην εχει ΚΑΝ σχεση,
ε αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.

Καλα μωρη,
εισαι ανικανη για οικογενεια,
δεν εισαι ικανη ουτε σχεση να στεριωσεις;

Δηλαδη ποσο πιο χαλια πια να τα πανε;;;;;

Τελικα δεν ειναι τυχαιο που πολλες ειναι leftovers. Καθολου τυχαιο.

αυτο παρατηρειται σε ολη την δυση και ωφειλεται στον φιλελευθερο τροπο ζωης

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Το ειχα πει και πιο παλια και συμφωνησαν πολλοι αλλα και το καινουριο παραδειγμα δε μπορει παρα να προκαλει αισθηση με τη κυνικοτητα και αναισθησια. Αναφερομαι στη περιπτωση Ανθιμου Ανανιαδη. Νεος, πλουσιος, απο καλη οικογενεια,  διασημος (σχετιζομενος με εναν απο τους πιο διασημους Ελληνες, τον Κωστα Βουτσα).Κανει παιδι με μια πανεμορφη γυναικα, ολα μελι γαλα, χαμογελα, φωτογραφιες, περναει ουτε ενας μηνας και η κοπελα ανακοινωνει οτι χωριζουν, τρεχουν στα αστυνομικα τμηματα για μηνυσεις, χαμος. Και οταν τη ρωτανε τι συνεβη, απανταει με φυσικοτητα <Τον ξερουμε ολοι τι χαρακτηρας ειναι ο Ανθιμος!> Μαλιστα. Το ηξερες κι εσυ δηλαδη. Αλλα αυτο δε σε εμποδισε σε τιποτα να μεινεις μαζι του ισα να κανεις το παιδι με τη σιγουρη πεποιθηση οτι για το υπολοιπο της ζωης σου θα εισαι εξασφαλισμενη και δε θα ανησυχεις για τιποτα πια. Αλλες λενε πουτανες αλλες εχουν τη χαρη τελικα.

αυτα συμβαινουν οταν η αλλη παντρευεται πορτοφολι και οχι ανθρωπο και τα κριτηρια τους ειναι αντιστοιχα

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Στη Σαουδική Αραβία δεν είναι έτσι

οσο πιο φιλελε ειναι μια χωρα τοσο περισσοτερη υπογεννητικοτητα και μεγλαυτερο μεριδιο πλουτου βρισκεται στα χερια των γυναικων δλδ καταστροφη απολυτη

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
επειδη εγω ειμαι λιγο παλιων αρχων & αποψεων , πιστευω οτι οικογενεια πρεπει κανεις να κανει πριν τα 30 (αντρας) και πριν τα 25-26 (γυναικα) , δεν πολυκαταλαβαινω τις αποψεις σας συναγωνιστες μου.

Οριακα λοιπον μια γυναικα στα 30 (αποψη μου...)  μπορει να κανει οικογένεια, ποσο μαλλον ν αρχισει τοτε να το σκεφτεται τοτε...θα την πιασουν τα 32-33 και οι 4 στους 5 θα της μυριζουν.

Πόσο μάλλον να πιασει τα 40 !!!!!!! και να ψαχνει για γαμπρο. Τον οποίο θα θέλει στην ηλικία της, πετυχημένο, όμορφο, γαμιά...

και δε μου λες ρε μανταμ...

γιατί να πάρει εσένα αυτός? Που το μουνάκι σου έχει χάσει την φρεσκάδα του και να μην πάει να πάρει την 25αρα που θα είναι και φρεσκαδούρα?

Άσε που αν κάποιος στα 40 έχει μείνει ανύπαντρος, δεν θα είναι ότι καλύτερο...

Ρε σεις συνέλθετε...κάτι δεν σκέφτεστε καλα

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
οσο πιο φιλελε ειναι μια χωρα τοσο περισσοτερη υπογεννητικοτητα και μεγλαυτερο μεριδιο πλουτου βρισκεται στα χερια των γυναικων δλδ καταστροφη απολυτη

αυτο είναι σωστο φίλε μου...αντε οπως πεστο στις κυριες που έχουν πατήσει τα 40 , κανουν καριέρα και κάπου ανάμεσα στην καριέρα τους θέλουν να τριμώξουν αντρα και παιδί!!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αυτο είναι σωστο φίλε μου...αντε οπως πεστο στις κυριες που έχουν πατήσει τα 40 , κανουν καριέρα και κάπου ανάμεσα στην καριέρα τους θέλουν να τριμώξουν αντρα και παιδί!!!!!!

οταν δινεις δικαιωματα σε ατελη πλασματα αυτα παθαινεις

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Πόσο μάλλον να πιασει τα 40 !!!!!!! και να ψαχνει για γαμπρο. Τον οποίο θα θέλει στην ηλικία της, πετυχημένο, όμορφο, γαμιά...

γιατί να πάρει εσένα αυτός? Που το μουνάκι σου έχει χάσει την φρεσκάδα του και να μην πάει να πάρει την 25αρα που θα είναι και φρεσκαδουρα?
Γιατί ως γνωστό το όνειρο κάθε 25αρας μουνας είναι να την γαμει σαπιοκοιλιασ 40αρης! :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.421
Πόντοι
3.936
:hi:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.124
Πόντοι
736
Οι παιδότοποι, τα παιδικά πάρτυ και οι παιδικές χαρές δεν είναι για 50+  :S
Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια πρέπει να το κάνει νωρίς για να έχεις και τις φυσικές δυνάμεις που χρειάζονται, εκτός και αν αφήσει ο μεγάλωμα του παιδιού του αποκλειστικά στη μάνα.

Δεν συμφωνώ. Στα 45 μπορεί μια χαρά να κάνει ο άνδρας παιδί και στα 50 να το πηγαίνει τους παιδότοπους και στα πάρτι. Και βεβαίως μπορεί (και πρέπει) να αφιερώσει χρόνο στο μεγάλωμα του παιδιού του. Μπορεί να μην είναι ιδανική ηλικία για τον άνδρα στα 45 να ξεκινήσει οικογένεια αλλά αν το αποφασίσει τότε, μια χαρά μπορεί.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε φίλε τράβα βρες καμιά άλλη δουλειά και μην ασχολείσαι μαζί μου.Εσύ και κανα δυο ακόμα που μου έχετε πρήξει τ'αρχίδια με τις μαλακίες που γράφετε για μένα.Άντε και που σου απαντάω σου κάνω και χάρη λακαμά

αγριο πραμα ο σαντ_μαν  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.714
Πόντοι
506
Και οι 60αρες ψάχνουν απεγνωσμένα για γαμπρό. Κατα προτίμηση νεκροθάφτη

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εσκιζα τωρα μια 40αρα...

Ετσι για την αλητεια!

Κι ας μου ζηταγε γαμους και παιδια μετα...

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
οταν δινεις δικαιωματα σε ατελη πλασματα αυτα παθαινεις

Αρα καλα εκανε ο ΑΝΤΟΛΦ και καθαριζε ολη τη σαπιλα της ανθρωποτητας! Κουτσοι, πουστηδες, ρωμα, ιεχωβαδες, καθυστερημενοι, εβραιοι, τσιγγανοι κλπ!
Ετσι τζωνυ;;

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
επειδη εγω ειμαι λιγο παλιων αρχων & αποψεων , πιστευω οτι οικογενεια πρεπει κανεις να κανει πριν τα 30 (αντρας) και πριν τα 25-26 (γυναικα) , δεν πολυκαταλαβαινω τις αποψεις σας συναγωνιστες μου.

Οριακα λοιπον μια γυναικα στα 30 (αποψη μου...)  μπορει να κανει οικογένεια, ποσο μαλλον ν αρχισει τοτε να το σκεφτεται τοτε...θα την πιασουν τα 32-33 και οι 4 στους 5 θα της μυριζουν.

γιατί να πάρει εσένα αυτός? Που το μουνάκι σου έχει χάσει την φρεσκάδα του και να μην πάει να πάρει την 25αρα που θα είναι και φρεσκαδούρα?

Άσε που αν κάποιος στα 40 έχει μείνει ανύπαντρος, δεν θα είναι ότι καλύτερο...

Ρε σεις συνέλθετε...κάτι δεν σκέφτεστε καλα

Γυναίκα πριν τα 25 για να κάνει παιδιά καμιά αμορφωτη θα ειναι που δεν εχει σπουδάσει τίποτα και περιμένει να παντρευτεί και να γκαστρωθεί για να την ζούνε μια ζωή.
Στο 2018 που ζούμε οι άνθρωποι σπουδάζουν κάνουν τα μεταπτυχιακά τους και ζούνε και δέκα-εικοσι πράγματα. Δεν ζούμε στο 1960 που ο άντρας έφευγε απ'το σπιτι του μονο για να παει στρατό και η γυναίκα ποτέ με αποτέλεσμα το μονο που εχουν να κανουν ειναι να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom