Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.130
- Πόντοι
- 7.216
Τυπε ξέχασες να του πεις να ακολουθησει τον mgtow :Sαυτο παρατηρειται σε ολη την δυση και ωφειλεται στον φιλελευθερο τροπο ζωης
Τυπε ξέχασες να του πεις να ακολουθησει τον mgtow :Sαυτο παρατηρειται σε ολη την δυση και ωφειλεται στον φιλελευθερο τροπο ζωης
Εμενα μου κανει τρομερη εντυπωση.
Αντε και πες, να δεχτω, οτι στα 40 της, εφτασε καποια, και για τον Α/Β/Γ λογο δεν εκανε οικογενεια.
Και να σας πω, και κατι; Αν ειναι να κανει οικογενεια, και να ψηνει το ψαρι στα χειλια του αντρα, ή να εχει τα παιδια της παρατημενα,
χιλιες φορες να μην κανει! Δεν ειναι ολες καταλληλες για οικογενεια! Απεναντιας μαλιστα.
Αλλα ρε παιδια, να ειναι η αλλη στα 40, και να μην εχει ΚΑΝ σχεση,
ε αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.
Καλα μωρη,
εισαι ανικανη για οικογενεια,
δεν εισαι ικανη ουτε σχεση να στεριωσεις;
Δηλαδη ποσο πιο χαλια πια να τα πανε;;;;;
Τελικα δεν ειναι τυχαιο που πολλες ειναι leftovers. Καθολου τυχαιο.
Το ειχα πει και πιο παλια και συμφωνησαν πολλοι αλλα και το καινουριο παραδειγμα δε μπορει παρα να προκαλει αισθηση με τη κυνικοτητα και αναισθησια. Αναφερομαι στη περιπτωση Ανθιμου Ανανιαδη. Νεος, πλουσιος, απο καλη οικογενεια, διασημος (σχετιζομενος με εναν απο τους πιο διασημους Ελληνες, τον Κωστα Βουτσα).Κανει παιδι με μια πανεμορφη γυναικα, ολα μελι γαλα, χαμογελα, φωτογραφιες, περναει ουτε ενας μηνας και η κοπελα ανακοινωνει οτι χωριζουν, τρεχουν στα αστυνομικα τμηματα για μηνυσεις, χαμος. Και οταν τη ρωτανε τι συνεβη, απανταει με φυσικοτητα <Τον ξερουμε ολοι τι χαρακτηρας ειναι ο Ανθιμος!> Μαλιστα. Το ηξερες κι εσυ δηλαδη. Αλλα αυτο δε σε εμποδισε σε τιποτα να μεινεις μαζι του ισα να κανεις το παιδι με τη σιγουρη πεποιθηση οτι για το υπολοιπο της ζωης σου θα εισαι εξασφαλισμενη και δε θα ανησυχεις για τιποτα πια. Αλλες λενε πουτανες αλλες εχουν τη χαρη τελικα.
Στη Σαουδική Αραβία δεν είναι έτσι
οσο πιο φιλελε ειναι μια χωρα τοσο περισσοτερη υπογεννητικοτητα και μεγλαυτερο μεριδιο πλουτου βρισκεται στα χερια των γυναικων δλδ καταστροφη απολυτη
αυτο είναι σωστο φίλε μου...αντε οπως πεστο στις κυριες που έχουν πατήσει τα 40 , κανουν καριέρα και κάπου ανάμεσα στην καριέρα τους θέλουν να τριμώξουν αντρα και παιδί!!!!!!
Γιατί ως γνωστό το όνειρο κάθε 25αρας μουνας είναι να την γαμει σαπιοκοιλιασ 40αρης! :SΠόσο μάλλον να πιασει τα 40 !!!!!!! και να ψαχνει για γαμπρο. Τον οποίο θα θέλει στην ηλικία της, πετυχημένο, όμορφο, γαμιά...
και δε μου λες ρε μανταμ...
γιατί να πάρει εσένα αυτός? Που το μουνάκι σου έχει χάσει την φρεσκάδα του και να μην πάει να πάρει την 25αρα που θα είναι και φρεσκαδουρα?
αυτο είναι σωστο φίλε μου...αντε οπως πεστο στις κυριες που έχουν πατήσει τα 40 , κανουν καριέρα και κάπου ανάμεσα στην καριέρα τους θέλουν να τριμώξουν αντρα και παιδί!!!!!!
Οι παιδότοποι, τα παιδικά πάρτυ και οι παιδικές χαρές δεν είναι για 50+ :S
Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια πρέπει να το κάνει νωρίς για να έχεις και τις φυσικές δυνάμεις που χρειάζονται, εκτός και αν αφήσει ο μεγάλωμα του παιδιού του αποκλειστικά στη μάνα.
Ρε φίλε τράβα βρες καμιά άλλη δουλειά και μην ασχολείσαι μαζί μου.Εσύ και κανα δυο ακόμα που μου έχετε πρήξει τ'αρχίδια με τις μαλακίες που γράφετε για μένα.Άντε και που σου απαντάω σου κάνω και χάρη λακαμά
Αφου κι εσύ 40αρης εισαι ρε τυπεΕσκιζα τωρα μια 40αρα...
Ετσι για την αλητεια!
Κι ας μου ζηταγε γαμους και παιδια μετα...
οταν δινεις δικαιωματα σε ατελη πλασματα αυτα παθαινεις
Αφου κι εσύ 40αρης εισαι ρε τυπε
επειδη εγω ειμαι λιγο παλιων αρχων & αποψεων , πιστευω οτι οικογενεια πρεπει κανεις να κανει πριν τα 30 (αντρας) και πριν τα 25-26 (γυναικα) , δεν πολυκαταλαβαινω τις αποψεις σας συναγωνιστες μου.
Οριακα λοιπον μια γυναικα στα 30 (αποψη μου...) μπορει να κανει οικογένεια, ποσο μαλλον ν αρχισει τοτε να το σκεφτεται τοτε...θα την πιασουν τα 32-33 και οι 4 στους 5 θα της μυριζουν.
Πόσο μάλλον να πιασει τα 40 !!!!!!! και να ψαχνει για γαμπρο. Τον οποίο θα θέλει στην ηλικία της, πετυχημένο, όμορφο, γαμιά...
και δε μου λες ρε μανταμ...
γιατί να πάρει εσένα αυτός? Που το μουνάκι σου έχει χάσει την φρεσκάδα του και να μην πάει να πάρει την 25αρα που θα είναι και φρεσκαδούρα?
Άσε που αν κάποιος στα 40 έχει μείνει ανύπαντρος, δεν θα είναι ότι καλύτερο...
Ρε σεις συνέλθετε...κάτι δεν σκέφτεστε καλα