Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παντως ξερω καποιες ελλεεινιδες, καλουτσικες σχετικα,
35-40, αλλα δεν μου εδωσαν την εντυπωση οτι ψαχνονται ιδιαιτερα....
πιθανως να περιμενουν κανεναν πριγκηπα στο αλογο,
μπας και τον συναντησουν μεχρι τα 50....

Κάποια στιγμή εκεί γύρο στα 40 το παίρνουν απόφαση ότι θα μείνουν στο ράφι και χαλαρώνουν λίγο.
Βοηθάει και το γεγονός ότι η τεκνοποίηση γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση από βιολογικής άποψης...

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Ψάχνουν γιατί θέλουν να κάνουν παιδί. Και ειναι φυσιολογικό. Εχουν πιεση απ'τον χρονο και την βιολογια την οποια εμεις δεν εχουμε. Εμεις και στα 45 μας και στα 50 μας που λεει ο λογος αν αποφασισουμε οτι θελουμε να κανουμε οικογενεια μπορούμε. Η γυναίκα δεν μπορει να γινει οποτε θελει.
Σου λεει ας βρω εναν να παντρευτω και μετα διαζυγιο αν δω οτι δεν ειναι κατι σπουδαιο. Το παιδι μαζι μου θα το εχω μια ζωη. Ενω ο αντρας πρεπει να σκεφτει καλα πριν παντρευτει γιατι μετα το διαζυγιο ο αντρας δεν εχει τπτ. Το παιδι τον βλεπει πλεον σαν τουριστα ειδικα οταν ξαναφτιαξει την ζωη της η γυναικα με αλλον αντρα και αυτος μένει να πληρώνει διατροφή για καμια 20αρια χρόνια. 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.425
Πόντοι
3.936
Τι 30 τι 40!Τον κ. Μαλακιάδη ψάχνουν όλες για να βάλουν το ταμπελάκι της Κυρίας. Άσχετα αν έχουν παρθεί με τους πάντες μέχρι τότε.
Και όταν αραδιάσουν και 2-3 παιδιά, τρέχα κορόιδο σαν τον Βέγγο για να είναι στα πούπουλα η κιουρία, και να το παίζει διαθέσιμη.  :S

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Κάποια στιγμή εκεί γύρο στα 40 το παίρνουν απόφαση ότι θα μείνουν στο ράφι και χαλαρώνουν λίγο.
Βοηθάει και το γεγονός ότι η τεκνοποίηση γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση από βιολογικής άποψης...

Ναι, μεγαλη κουβεντα αυτο που ειπες. 'Το παιρνουν αποφαση'. Οποτε μαλλον, χαλαρωνουν.
Σου λεει ετσι κι αλλιως για οικογενεια πεταξε το πουλι,
τωρα ας βαλουμε αλλα στανταρντ για συντροφο!
Απιστευτο;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Η αλήθεια είναι ότι οι γκόμενες άνω των 30 τρελενονται για γάμο. Όσες γκόμενες είχα πάνω από 30 θέλαν να με παντρευτούν. Αλλες το εκφραζαν από έξω από έξω και άλλες χύμα.
Η τελευταια τέτοια που είχα, μια 40αρα καλοστεκουμενη μούνα, ενώ στην αρχή μου το παιζε φιλελεύθερη και ότι άμα είναι να έρθει θε να ρθει, και αν ήθελε να ήταν παντρεμένη θα το είχε κάνει ήδη, ότι δλδ είχε τις ευκαιρίες της αλλά δεν έχει σημασία μόνο ο γάμος αλλά να βρεις σωστό άνθρωπο κτλ.
Ε στο 4μηνο μου άρχισε τα εγώ ποτέ θα γίνω μάνα...
Και να σου, να πάμε να γνωρίσω τον αδερφό της.
Και μετά να γνωρίσω τους δικούς της!
Και όλα αυτά στο 6μηνο :S

Το πρόβλημα τους είναι ότι βλεπουν το τρένο να φεύγει  και παθαίνουν παρακρουση. Δεν κατλαβαίνουν οτι με αυτή την συμπεριφορά δεν κρατάνε αλλά διώχνουν τους άντρες. Καλύτερα βέβαια για μας γιατί καταλαβαίνουμε εξ αρχής τον σκοπό τους και την κάνουμε λουηδες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εμεις και στα 45 μας και στα 50 μας που λεει ο λογος αν αποφασισουμε οτι θελουμε να κανουμε οικογενεια μπορούμε. Η γυναίκα δεν μπορει να γινει οποτε θελει.

Μπορούμε,αλλά το πρόβλημα είναι ότι στα 50 το παιδί θα σε λέει παππού και όχι μπαμπά.Και όταν θα είναι έφηβο,εσύ θα είσαι 60+.Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά ηλικίας.Για μένα,ιδανική ηλικία για να γίνει κάποιος πατέρας είναι τα 35.Ούτε πιτσιρικάς αλλά ούτε και μεσήλικας.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
εγω παντως στα 42 και ενω εφτασα πολυ κοντα στο γαμο 2 φορες, πλεον το πηρα απ0φαση...

εργενης θα πεθανω!

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Μπορούμε,αλλά το πρόβλημα είναι ότι στα 50 το παιδί θα σε λέει παππού και όχι μπαμπά.Και όταν θα είναι έφηβο,εσύ θα είσαι 60+.Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά ηλικίας.Για μένα,ιδανική ηλικία για να γίνει κάποιος πατέρας είναι τα 35.Ούτε πιτσιρικάς αλλά ούτε και μεσήλικας.

Αυτά ειναι θέμα ανθρώπου φίλε μου. Αν ο άλλος ειναι κανας κλειστομυαλος και στα 20 να κανει παιδι παλι συντηρητικός θα ειναι και θα εχει χασμα γενεων με το παιδι του στην εφηβεία. Αν ειναι ανοιχτομυαλος ανθρωπος μια χαρά επαφή θα εχει με το παιδι του και τις ηλικιες του.

Εδώ βλέπω συνομιλήκους μου γύρω στα 30 να κοιτάνε τους έφηβους και να μιλανε σαν παπούδες "Εμεις δεν ημασταν ετσι..χαλασαν οι νεες γενιες" και τετοια παπουδίστικα. Εχουν ξεχάσει πως ειναι να εισαι εφηβος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ βλέπω συνομιλήκους μου γύρω στα 30 να κοιτάνε τους έφηβους και να μιλανε σαν παπούδες "Εμεις δεν ημασταν ετσι..χαλασαν οι νεες γενιες" και τετοια παπουδίστικα. Εχουν ξεχάσει πως ειναι να εισαι εφηβος.

Ε ναι,όταν βλέπουν τους έφηβους με τα γκομενάκια ενώ αυτοί στα 30 παίζουν το πουλί τους,λογικό είναι.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Οι παιδότοποι, τα παιδικά πάρτυ και οι παιδικές χαρές δεν είναι για 50+  :S

Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια πρέπει να το κάνει νωρίς για να έχεις και τις φυσικές δυνάμεις που χρειάζονται, εκτός και αν αφήσει ο μεγάλωμα του παιδιού του αποκλειστικά στη μάνα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Ε ναι,όταν βλέπουν τους έφηβους με τα γκομενάκια ενώ αυτοί στα 30 παίζουν το πουλί τους,λογικό είναι.
Όπως ένας γνωστός μου από το χωριό τυπε. Δεν τον ξέρεις. Σαντ_μαν τονε λένε.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.873
Πόντοι
216

Τυπε εσενα πρεπει να σε μπλοκαρουν απο τα κοινωνικα θεματα του φορουμ μεχρι να γαμησεις πρωτη φορα

Τυπε για να κανεις παιδι πρεπει να εχεις δει πρωτα μουνι απο κοντα  :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπε εσενα πρεπει να σε μπλοκαρουν απο τα κοινωνικα θεματα του φορουμ μεχρι να γαμησεις πρωτη φορα

Τυπε για να κανεις παιδι πρεπει να εχεις δει πρωτα μουνι απο κοντα  :grin:

Ρε φίλε τράβα βρες καμιά άλλη δουλειά και μην ασχολείσαι μαζί μου.Εσύ και κανα δυο ακόμα που μου έχετε πρήξει τ'αρχίδια με τις μαλακίες που γράφετε για μένα.Άντε και που σου απαντάω σου κάνω και χάρη λακαμά

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.713
Πόντοι
5.595
Οι παιδότοποι, τα παιδικά πάρτυ και οι παιδικές χαρές δεν είναι για 50+  :S

Όποιος θέλει να κάνει οικογένεια πρέπει να το κάνει νωρίς για να έχεις και τις φυσικές δυνάμεις που χρειάζονται, εκτός και αν αφήσει ο μεγάλωμα του παιδιού του αποκλειστικά στη μάνα.

Να και να χαλαλίσει την πιο δημιουργική δεκαετία στην ζωη του (των 30) για να ξεσκατώνει και να τρεχει πισω απο καροτσια και παιδικες χαρές. Παιδι ειναι οχι μαραθωνιος. Νεότατος ανθρωπος ειναι ο 40-45+. Δεν θα πάθει και τπτ απο μερικα ξενυχτια με κλάματα ή με μερικες βολτες σε παιδικες χαρές.
Ενώ αν χάσει την δεκαετία των 30s μετά που θα φύγει το παιδί απ'το σπίτι ενώ αυτός θα φτάνει τα 50s τι θα κανει?Θα περιμενει την συνταξη μονος στο σπιτι με μια γυναικα που πλεον εχει αλλαξει? (Αν δεν εχει χωρισει και ειναι μονος από τα 50 και μετά)

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Αγάμητα κομπλεξικά μπάζα ψάχνουν για πρίγκηπες ....................

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.873
Πόντοι
216
Ρε φίλε τράβα βρες καμιά άλλη δουλειά και μην ασχολείσαι μαζί μου.Εσύ και κανα δυο ακόμα που μου έχετε πρήξει τ'αρχίδια με τις μαλακίες που γράφετε για μένα.Άντε και που σου απαντάω σου κάνω και χάρη λακαμά

Ρε τυπε γιατι γραφτηκες στο bourdela ,?? Εχεις γραψει καμια κριτικη ?? Εχεις παει με καμια πουτανα ??

Κανενα δεν τον ενδιαφερει γιατι δεν σου καθονται οι γκομενες ...

Καταλαβαινουμε οτι πιθανα εισαι γεροντοπαλικαρο,κακασχημος,φορτωμενος ψυχολογικα και ξεκομμενος απο την κοινωνικη ζωη..

Οποτε σκασε και πληρωνε για να γαμησεις ... τουλαχιστον εδω στην ελλαδα εχεις και αυτην την επιλογη ...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.715
Πόντοι
506
Στη Σαουδική Αραβία δεν είναι έτσι

Stories

Νέο!

Stories