You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 281K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κοίτα τύπε αυτή και μόνο που έμεινε στο ράφι στα 37 έτσι κι αλλιώς είναι προβληματική περίπτωση και το πιο πιθανό είναι είτε να μείνει γεροντοκόρη είτε να κάνει καμιά χείριστη επιλογή για γάμο ενώ στη ζωή της σίγουρα θα είχε αρκετές προτάσεις!
Συμφωνω μαζι σου.
Ηταν χοντρουλα παλια, τωρα εχει γινει στυλακι...
Λιγο μποεμ στυλακι, χαλαρα, κανενα αγχος, τοσο ανετη που ενιωσα εγω καπως αβολα μαζι της....
Μου μιλαγε για τις ανιψιες της...προφανως εχει παρει αποφαση οτι δεν προκειται να παντρευτει....
και πολυ fb messenger η δικια σου....το προφιλ ανημερωτο μεν, αλλα ο messenger εχει παρει φωτια...
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Και μετα σου λεει το νημα, '30-40 ψαχνουν απεγνωσμενα για γαμπρο΄. Αυτη 40αριζει σε λιγο...
Δεν ψαχνουν για τιποτε. Ή μαλλον ψαχνουν αυτο που δεν υπαρχει.
Ναρκισσιστριες και φαντασιοπληκτες.
Καμια ανοχη μαζι τους!
Κοίτα τύπε αυτή και μόνο που έμεινε στο ράφι στα 37 έτσι κι αλλιώς είναι προβληματική περίπτωση και το πιο πιθανό είναι είτε να μείνει γεροντοκόρη είτε να κάνει καμιά χείριστη επιλογή για γάμο ενώ στη ζωή της σίγουρα θα είχε αρκετές προτάσεις!
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Βασικά δεν ψάχνουν γαμπρό. Ψάχνουν κάποιον να τις γκαστρωσει. Άπαξ και μείνουν έγκυες, επέτυχαν το σκοπό τους.
Οι γυναίκες μας αρέσουν και θέλουμε να τις πηδήξουμε διότι είναι προγραμματισμένες να μείνουν έγκυες. Όταν μείνουν και γεννήσουν γίνονται άσχημες και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα. Ελάχιστες οι μιλφ.
Οι γυναίκες μας αρέσουν και θέλουμε να τις πηδήξουμε διότι είναι προγραμματισμένες να μείνουν έγκυες. Όταν μείνουν και γεννήσουν γίνονται άσχημες και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα. Ελάχιστες οι μιλφ.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Το ειχα πει και πιο παλια και συμφωνησαν πολλοι αλλα και το καινουριο παραδειγμα δε μπορει παρα να προκαλει αισθηση με τη κυνικοτητα και αναισθησια. Αναφερομαι στη περιπτωση Ανθιμου Ανανιαδη. Νεος, πλουσιος, απο καλη οικογενεια, διασημος (σχετιζομενος με εναν απο τους πιο διασημους Ελληνες, τον Κωστα Βουτσα).Κανει παιδι με μια πανεμορφη γυναικα, ολα μελι γαλα, χαμογελα, φωτογραφιες, περναει ουτε ενας μηνας και η κοπελα ανακοινωνει οτι χωριζουν, τρεχουν στα αστυνομικα τμηματα για μηνυσεις, χαμος. Και οταν τη ρωτανε τι συνεβη, απανταει με φυσικοτητα <Τον ξερουμε ολοι τι χαρακτηρας ειναι ο Ανθιμος!> Μαλιστα. Το ηξερες κι εσυ δηλαδη. Αλλα αυτο δε σε εμποδισε σε τιποτα να μεινεις μαζι του ισα να κανεις το παιδι με τη σιγουρη πεποιθηση οτι για το υπολοιπο της ζωης σου θα εισαι εξασφαλισμενη και δε θα ανησυχεις για τιποτα πια. Αλλες λενε πουτανες αλλες εχουν τη χαρη τελικα.
s/milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2017
- Like
- 127
- Πόντοι
- 6
όταν διαλύεται ένας γάμος, έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο νομίζω...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
αυτο θελουν οντως, να γκαστρωθουν να γεννησουν να χωρισουν και μετα να παιρνουν το μηνιατικο απο τον αντρα.
ετσι τις μαθαινουν απο μικρες
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.947
- Πόντοι
- 41.129
Βασικά δεν ψάχνουν γαμπρό. Ψάχνουν κάποιον να τις γκαστρωσει. Άπαξ και μείνουν έγκυες, επέτυχαν το σκοπό τους.
αυτο θελουν οντως, να γκαστρωθουν να γεννησουν να χωρισουν και μετα να παιρνουν το μηνιατικο απο τον αντρα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Το ειχα πει και πιο παλια και συμφωνησαν πολλοι αλλα και το καινουριο παραδειγμα δε μπορει παρα να προκαλει αισθηση με τη κυνικοτητα και αναισθησια. Αναφερομαι στη περιπτωση Ανθιμου Ανανιαδη. Νεος, πλουσιος, απο καλη οικογενεια, διασημος (σχετιζομενος με εναν απο τους πιο διασημους Ελληνες, τον Κωστα Βουτσα).Κανει παιδι με μια πανεμορφη γυναικα, ολα μελι γαλα, χαμογελα, φωτογραφιες, περναει ουτε ενας μηνας και η κοπελα ανακοινωνει οτι χωριζουν, τρεχουν στα αστυνομικα τμηματα για μηνυσεις, χαμος. Και οταν τη ρωτανε τι συνεβη, απανταει με φυσικοτητα <Τον ξερουμε ολοι τι χαρακτηρας ειναι ο Ανθιμος!> Μαλιστα. Το ηξερες κι εσυ δηλαδη. Αλλα αυτο δε σε εμποδισε σε τιποτα να μεινεις μαζι του ισα να κανεις το παιδι με τη σιγουρη πεποιθηση οτι για το υπολοιπο της ζωης σου θα εισαι εξασφαλισμενη και δε θα ανησυχεις για τιποτα πια. Αλλες λενε πουτανες αλλες εχουν τη χαρη τελικα.
Δεν είναι λούγκρα ο Ανανιάδης;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και ποτε από 50% καποιος φταιει περισσοτερο καποιος λιγοτερο.όταν διαλύεται ένας γάμος, έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο νομίζω...
σαν να λες για τα επεισοδια στα γήπεδα φταιει το τάκλιν του αμυντικου , η λαθος αποφαση του διαιτητη και οι ανεγκεφαλοι οπαδοι το ιδιο.
ε όχι δεν φταινε ολοι το ιδιο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο το συνανταω πολλες φορες και στα δικαστηρια. Παντρευεται η αλλη καποιον (πολλες φορες εχοντας μεινει επιτηδες εγκυος για να τον τυλιξει) και μετα απο δυο χρονια ερχονται στα δικαστηρια και αρχιζει και του σουρνει ενα σωρο. Της λεω κατσε παιδακι μου, προπερσι τον παντρευτηκες. Δεν τα ειδες αυτα? Και η αφοπλιστικη απαντηση "ναι αλλά οταν παντρευεται ο αντρας πρεπει να αλλαζει για χαρη της γυναικας του". Μου ηρθε να της ριξω δυο μουντζες αλλά ειχα ηδη πληρωθει για την δίκη και εκανα την καρδια μου πετρα.Το ειχα πει και πιο παλια και συμφωνησαν πολλοι αλλα και το καινουριο παραδειγμα δε μπορει παρα να προκαλει αισθηση με τη κυνικοτητα και αναισθησια. Αναφερομαι στη περιπτωση Ανθιμου Ανανιαδη. Νεος, πλουσιος, απο καλη οικογενεια, διασημος (σχετιζομενος με εναν απο τους πιο διασημους Ελληνες, τον Κωστα Βουτσα).Κανει παιδι με μια πανεμορφη γυναικα, ολα μελι γαλα, χαμογελα, φωτογραφιες, περναει ουτε ενας μηνας και η κοπελα ανακοινωνει οτι χωριζουν, τρεχουν στα αστυνομικα τμηματα για μηνυσεις, χαμος. Και οταν τη ρωτανε τι συνεβη, απανταει με φυσικοτητα <Τον ξερουμε ολοι τι χαρακτηρας ειναι ο Ανθιμος!> Μαλιστα. Το ηξερες κι εσυ δηλαδη. Αλλα αυτο δε σε εμποδισε σε τιποτα να μεινεις μαζι του ισα να κανεις το παιδι με τη σιγουρη πεποιθηση οτι για το υπολοιπο της ζωης σου θα εισαι εξασφαλισμενη και δε θα ανησυχεις για τιποτα πια. Αλλες λενε πουτανες αλλες εχουν τη χαρη τελικα.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Πολυ αστειο αν δεν ηταν τραγικο. Το μυαλο της γυναικας βρισκεται σε αλλο επιπεδο. Σε πιατσα ταξι ηταν μια γυναικα οδηγος οπως ειχε δειξει στις ειδησεις και ολοι περιμεναν τη σειρα τους για κουρσα. Ξαφνου ερχεται η γυναικα ταξιτζου και παιρνει τον πελατη ενω δεν ηταν η σειρα της. Και τη προλαβαινει καποιος αλλος ταξιτζης και της ζηταει το λογο αγανακτισμενος, εκανε φασαρια. Λογικο δεν ηταν; Για ολους ναι, η γυναικα ταξιτζης συνεχισε σαν να μη συνεβη τιποτα.Αυτο το συνανταω πολλες φορες και στα δικαστηρια. Παντρευεται η αλλη καποιον (πολλες φορες εχοντας μεινει επιτηδες εγκυος για να τον τυλιξει) και μετα απο δυο χρονια ερχονται στα δικαστηρια και αρχιζει και του σουρνει ενα σωρο. Της λεω κατσε παιδακι μου, προπερσι τον παντρευτηκες. Δεν τα ειδες αυτα? Και η αφοπλιστικη απαντηση "ναι αλλά οταν παντρευεται ο αντρας πρεπει να αλλαζει για χαρη της γυναικας του". Μου ηρθε να της ριξω δυο μουντζες αλλά ειχα ηδη πληρωθει για την δίκη και εκανα την καρδια μου πετρα.
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Αυτο το συνανταω πολλες φορες και στα δικαστηρια. Παντρευεται η αλλη καποιον (πολλες φορες εχοντας μεινει επιτηδες εγκυος για να τον τυλιξει) και μετα απο δυο χρονια ερχονται στα δικαστηρια και αρχιζει και του σουρνει ενα σωρο. Της λεω κατσε παιδακι μου, προπερσι τον παντρευτηκες. Δεν τα ειδες αυτα? Και η αφοπλιστικη απαντηση "ναι αλλά οταν παντρευεται ο αντρας πρεπει να αλλαζει για χαρη της γυναικας του". Μου ηρθε να της ριξω δυο μουντζες αλλά ειχα ηδη πληρωθει για την δίκη και εκανα την καρδια μου πετρα.
Αυτο που κανει εντυπωση σε εμενα ειναι το ποσο απαξιωτικά μιλανε καποιες για τους συζύγους τους
το κερατο ειναι το λιγότερο..
κ όχι μονο αλλά κ μπροστά στους συγγενείς τουςΑυτο που κανει εντυπωση σε εμενα ειναι το ποσο απαξιωτικά μιλανε καποιες για τους συζύγους τους
το κερατο ειναι το λιγότερο..
Μυστη-Αγνο Μελος! Ακουγεσαι εμπειρος σε αυτες τις καταστασεις!αυτο θελουν οντως, να γκαστρωθουν να γεννησουν να χωρισουν και μετα να παιρνουν το μηνιατικο απο τον αντρα.
Παντως, εχω την εντυπωση οτι εαν η Χρυσα Ζηρα σου εκανε προταση γαμου, θα την δεχοσουν και θα εσκαγες ανετα το χιλιαρικο?
Εμενα μου κανει τρομερη εντυπωση.
Αντε και πες, να δεχτω, οτι στα 40 της, εφτασε καποια, και για τον Α/Β/Γ λογο δεν εκανε οικογενεια.
Και να σας πω, και κατι; Αν ειναι να κανει οικογενεια, και να ψηνει το ψαρι στα χειλια του αντρα, ή να εχει τα παιδια της παρατημενα,
χιλιες φορες να μην κανει! Δεν ειναι ολες καταλληλες για οικογενεια! Απεναντιας μαλιστα.
Αλλα ρε παιδια, να ειναι η αλλη στα 40, και να μην εχει ΚΑΝ σχεση,
ε αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.
Καλα μωρη,
εισαι ανικανη για οικογενεια,
δεν εισαι ικανη ουτε σχεση να στεριωσεις;
Δηλαδη ποσο πιο χαλια πια να τα πανε;;;;;
Τελικα δεν ειναι τυχαιο που πολλες ειναι leftovers. Καθολου τυχαιο.
Αντε και πες, να δεχτω, οτι στα 40 της, εφτασε καποια, και για τον Α/Β/Γ λογο δεν εκανε οικογενεια.
Και να σας πω, και κατι; Αν ειναι να κανει οικογενεια, και να ψηνει το ψαρι στα χειλια του αντρα, ή να εχει τα παιδια της παρατημενα,
χιλιες φορες να μην κανει! Δεν ειναι ολες καταλληλες για οικογενεια! Απεναντιας μαλιστα.
Καλα μωρη,
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Καλα μωρη,
Καμία νορμάλ γυναίκα δεν είναι χωρίς σχέση στα 40.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Φιλος μου το θετει και καπως αλλιως.
Δεν υπαρχει γυναικα που να χει πατησει τα 30, και να μην εχει ηδη πολλες απογοητευσεις - διελυμενες σχεσεις στο ενεργητικο της.
Βεβαια, καθεμια το χειριζεται διαφορετικα.
Αλλη την παιρνει απο κατω, κι αλλες με τσαγανο δεν χαμπαριαζουν μια και πανε γι'αλλα.
Εγω παντως ξερω καποιες ελλεεινιδες, καλουτσικες σχετικα,
35-40, αλλα δεν μου εδωσαν την εντυπωση οτι ψαχνονται ιδιαιτερα....
πιθανως να περιμενουν κανεναν πριγκηπα στο αλογο,
μπας και τον συναντησουν μεχρι τα 50....
Ετσι ειναι η ελλεεινιδα. Αμα της καρφωθει κατι, δεν ξεκολαει με τιποτε. Προτιμα να καταστραφει, παρα να κανει κινηση για κατι αλλο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K