You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 281K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poutsoskabilos2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2018
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Ειναι στη γυναικα πιστευω.
Αλλη μπορει να ψαχνει για 'γαμπρο' απο τα 23 της,
κι αλλη να χει φτασει 40 και να μην το σκεφτεται καν...
στα 40 έχει λαλήσει το πουλάκι φίλε μου !!!
στα 40 έχει λαλήσει το πουλάκι φίλε μου !!!
Εμενα το λες; Το ξερω! Αυτες το ξερουν;
Το παιζουν ντιβες ακομη!!!!
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Εμενα το λες; Το ξερω! Αυτες το ξερουν;
Το παιζουν ντιβες ακομη!!!!
oι νεονυμφες σαρανταρες θα φανε περιουσιες για εξωσωματικες με το καλημερα
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
ναι τυποι, ψαχνουν γαμπρο αλλα οχι ντελιβερα με 300-400ευρω μισθο
να ζησουν ευτυχισμενες θελουν οχι να ψωφησουν της πεινας, ας εχει σωματοτυπο david becham στο μουνι τους αν ειναι αδεια η τσεπη.
να ζησουν ευτυχισμενες θελουν οχι να ψωφησουν της πεινας, ας εχει σωματοτυπο david becham στο μουνι τους αν ειναι αδεια η τσεπη.
Alexa mason, τι ποσοστο αντρων στην Ελλαδα, υπολογιζεις σημερα, να βγαζει πχ 700 ευρω το μηνα;
Γιατι καλα τα λεμε και ετσι ειναι, 400 ευρω ειναι κλαφτα, αλλα πες μου εσυ ποσοι ειναι αυτοι που βγαζουν εστω ενα 700αρι.
Για να δουμε δηλαδη ρεαλιστικα τι υπαρχει, και φυσικα αν οι ελλεεινιδες βρισκονται εντος ελληνικης πραγματικοτητας.
Γιατι καλα τα λεμε και ετσι ειναι, 400 ευρω ειναι κλαφτα, αλλα πες μου εσυ ποσοι ειναι αυτοι που βγαζουν εστω ενα 700αρι.
Για να δουμε δηλαδη ρεαλιστικα τι υπαρχει, και φυσικα αν οι ελλεεινιδες βρισκονται εντος ελληνικης πραγματικοτητας.
sexforlife78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η πιο δύσκολη επιχείρηση στις μέρες μας είναι η οικογένεια με τις απαιτήσεις που έχουμε δημιουργήσει και τα πάντα είναι θέμα επιλογών για το πως θέλουμε να ζήσουμε.
Αρα καλα εκανε ο ΑΝΤΟΛΦ και καθαριζε ολη τη σαπιλα της ανθρωποτητας! Κουτσοι, πουστηδες, ρωμα, ιεχωβαδες, καθυστερημενοι, εβραιοι, τσιγγανοι κλπ!
Ετσι τζωνυ;;
ευτυχως ρε πουστη μου, σε κανανε μπανεντ.
με τι αλλο ψευδονομα βγηκε τωρα?
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Ρε τύπε οι 30ρηδες και 40δες είναι αυτοί που γαμούν περισσότερο αναλογικά με τους πιτσιρικάδες, που είναι άφραφγκοι και δεν έχουν πείρα στις γυναίκες.και κατι ακό...
εγω βλεπω απο δω μεσα "ψαχνουν απεγνωσμενα μουνι να γαμησουν. 30ρηδεςεως40αρηδες"
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ρε τύπε οι 30ρηδες και 40δες είναι αυτοί που γαμούν περισσότερο αναλογικά με τους πιτσιρικάδες, που είναι άφραφγκοι και δεν έχουν πείρα στις γυναίκες.
Οι 30ρηδες και οι 40ρηδες βλέπουν τις πιτσιρίκες και βαράνε μαλακία.Τί να γαμήσουν οι κακομοίρηδες;Εδώ κοιτάνε να παντρευτούν για να γαμάνε μια σίγουρη τουλάχιστον.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ετσι σου πανε?Οι 30ρηδες και οι 40ρηδες βλέπουν τις πιτσιρίκες και βαράνε μαλακία.Τί να γαμήσουν οι κακομοίρηδες;Εδώ κοιτάνε να παντρευτούν για να γαμάνε μια σίγουρη τουλάχιστον.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οποτε ΔΕΝ ανοίγεις την πιο δυσκολη επιχειρηση που λεγεται γαμος.Η πιο δύσκολη επιχείρηση στις μέρες μας είναι η οικογένεια με τις απαιτήσεις που έχουμε δημιουργήσει και τα πάντα είναι θέμα επιλογών για το πως θέλουμε να ζήσουμε.
ανοίγεις ευκολες επιχειρήσεις που λεγονται σχεσεις και πουτανες και "κονομας" ευκολα, τοσο απλο
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Σαντμαν, βγαίνεις καθόλου απ' το σπίτι σε κλαμπ και μέρη διασκέδασης να δεις τι ηλικίες έχουν οι άντρες που κυκλοφορούν τα καλύτερα μουνιά?Οι 30ρηδες και οι 40ρηδες βλέπουν τις πιτσιρίκες και βαράνε μαλακία.Τί να γαμήσουν οι κακομοίρηδες;Εδώ κοιτάνε να παντρευτούν για να γαμάνε μια σίγουρη τουλάχιστον.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
ετσι σου πανε?
Τί να μου πούνε;Τα μεγαλύτερα λιγούρια αυτοί είναι.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
είμαι 38.Τί να μου πούνε;Τα μεγαλύτερα λιγούρια αυτοί είναι.
εχω ένα γαμο-διαζυγιο.
δεν το εκανα για να εχω γαμησι, γαμουσα κάθε μερα και πριν και μετα τον γαμο.
πες τα αλλου αυτά.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Σαντμαν, βγαίνεις καθόλου απ' το σπίτι σε κλαμπ και μέρη διασκέδασης να δεις τι ηλικίες έχουν οι άντρες που κυκλοφορούν τα καλύτερα μουνιά?
Τα καλύτερα μουνιά εγώ βλέπω ότι τα κυκλοφορούν οι πιτσιρικάδες και όποιοι 30-40 είναι πλούσιοι/ευκατάστατοι.Οι άλλοι απλά κάθονται με τα ποτά και χαζεύουν κώλους και μπούτια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K