Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Επί του θέματος φίλε ξέρω να πω ότι όσοι διαφωνούν με το ότι δεν υπάρχουν μουνάρες ελληνίδες εγώ θα τους πρότεινα να πιουν καφέ στην πόλη σου και θα δουν! :bigdick:

Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τα δίμετρα που έπιναν καφέ δίπλα μας χθες.  :rockon: :rockon:

Αλλά μιλούσαμε για δουλειά ρε! μην το μπλέξουμε! :2funny:

δεν ξερω αν υπαρχουν μουναρες η μουλαρες το θεμα ειναι ενα και ειναι το εξης

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ??????????????????????????????????????????????????

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Επί του θέματος φίλε ξέρω να πω ότι όσοι διαφωνούν με το ότι δεν υπάρχουν μουνάρες ελληνίδες εγώ θα τους πρότεινα να πιουν καφέ στην πόλη σου και θα δουν! :bigdick:

Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τα δίμετρα που έπιναν καφέ δίπλα μας χθες.  :rockon: :rockon:

Αλλά μιλούσαμε για δουλειά ρε! μην το μπλέξουμε! :2funny:
εγω τα ξερω ρε φιλε αυτα.παντου εχει ωραια μουνια σε ολες την ελλαδα.
μονο ο σεβαλιε και κατι αλλοι βγαινουν εξω και τις βλεπουν ολες ασχημες,και μπαζα.εχει χαλασει η ρατσα των ελληνων λενε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μάλλον τα μπέρδεψε ή εσύ δεν διάβασες καλά. Είπε χθες το βράδι ότι ο γκόμενος βαριέται να βγει για ποτό. Και μετά από λίγο είπε ότι θα ερχόταν μια φίλη της (στις 3:30 τη νύχτα).
Όταν της είπα ότι είναι αργά κτλ κτλ μου απαντάει συζούμε!!!

Λουκριτία! με ποιον συζείς τελικά καλή μου?
γιατί αν συζείς με το γκόμενο άσχετο! Εγώ σε ρώτησα τι δουλειά έχει η φίλη σου στις 3 σπίτι σου. Και απαντάς "συζούμε"!!! :think: :think: :think: :think:

Άντε μεσανατολικό το κάναμε το λουκριτία-με ποιον μένει τελικά? :2funny: :2funny: :2funny:

Τζειμς, επειδή εισαι σχετικά νεος στο σαιτ κανεις ενα κλασικο λάθος. Απαντας σε ορισμενα ''γυναικεία'' προφιλ και μάλιστα τα πέρνεις και σοβαρά. Προς πληροφόρισή σου, το σάιτ αποτελεί και καταφύγειο ορισμένων γυναικέιων υποκατάστατων (female substitutes)με προβλήματα ψυχολογικά, δυσμορφία, κενότητα ψυχής και συναισθημάτων, καμμένες, τελειωμένες που η παρουσία τους εδώ (αλλα και η βλακώδη προσοχή που απολαμβάνουν) τις συγκρατούν από την κατάθλιψη και την αυτοχειρία. Μην πέρνεις μέρος στην ψυχοθεραπία τους. Το κάνουν αρκετοί άλλοι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μονο ο σεβαλιε και κατι αλλοι βγαινουν εξω και τις βλεπουν ολες ασχημες,και μπαζα.εχει χαλασει η ρατσα των ελληνων λενε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τζειμς, επειδή εισαι σχετικά νεος στο σαιτ κανεις ενα κλασικο λάθος. Απαντας σε ορισμενα ''γυναικεία'' προφιλ και μάλιστα τα πέρνεις και σοβαρά. Προς πληροφόρισή σου, το σάιτ αποτελεί και καταφύγειο ορισμένων γυναικέιων υποκατάστατων (feemale substitues)με προβλήματα ψυχολογικά, δυσμορφία, κενότητα ψυχής και συναισθημάτων, καμμένες, τελειωμένες που η παρουσία τους εδώ (αλλα και η βλακώδη προσοχή που απολαμβάνουν) τις συγκρατούν από την κατάθλιψη και την αυτοχειρία. Μην πέρνεις μέρος στην ψυχοθεραπία τους. Το κάνουν αρκετοί άλλοι.

με λενε λουκ κ ειμαι καλα!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τζειμς, επειδή εισαι σχετικά νεος στο σαιτ κανεις ενα κλασικο λάθος. Απαντας σε ορισμενα ''γυναικεία'' προφιλ και μάλιστα τα πέρνεις και σοβαρά. Προς πληροφόρισή σου, το σάιτ αποτελεί και καταφύγειο ορισμένων γυναικέιων υποκατάστατων (feemale substitues)με προβλήματα ψυχολογικά, δυσμορφία, κενότητα ψυχής και συναισθημάτων, καμμένες, τελειωμένες που η παρουσία τους εδώ (αλλα και η βλακώδη προσοχή που απολαμβάνουν) τις συγκρατούν από την κατάθλιψη και την αυτοχειρία. Μην πέρνεις μέρος στην ψυχοθεραπία τους. Το κάνουν αρκετοί άλλοι.
Δεν είμαι νέος βρε. Δυο χρόνια είμαι εδώ. ;)

αλλά και να τις κάνουμε και λίγη ψυχοθεραπεία δεν κακόοο! :2funny: :2funny:

τονα χέρι νίβει τάλλο! :dancing: :dancing:

άμα δε με τρελάνουνε δε με χαλάει...! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
[size=15pt]female substitutes[/size], τενια μακρη μου.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Ακόμα και ωραίες αν είναι, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είναι [size=16pt]ελλεηνίδες[/size] στη ψυχή.

Για κάνε πως τους δίνεις σημασία και θα δεις τι θα γίνει μετά.....   

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
[size=15pt]female substitutes[/size], τενια μακρη μου.
Αχ ρε σιλβάκι! τέτοιες μακακίες να μην έλεγες για αριστουργήματα και θα ήσουν τέλεια καμαριέρα! :rockon:

Να παρακολουθείς το μάθημα είπαμε και να μην επεμβαίνεις γιατί θα πάρεις διαγωγή κοσμία απ τον πρύτανη! :s&m_3:

και δε θα μπορεί να κάνει και τίποτα ο δάσκαλος! :s&m_2:

ούτε και γω βέβαια! εξωτερικός συνεργάτης είμαι! :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αχ ρε σιλβάκι! τέτοιες μακακίες να μην έλεγες για αριστουργήματα και θα ήσουν τέλεια καμαριέρα! :rockon:

Να παρακολουθείς το μάθημα είπαμε και να μην επεμβαίνεις γιατί θα πάρεις διαγωγή κοσμία απ τον πρύτανη! :s&m_3:

και δε θα μπορεί να κάνει και τίποτα ο δάσκαλος! :s&m_2:

ούτε και γω βέβαια! εξωτερικός συνεργάτης είμαι! :2funny: :2funny:

μην ασχολεισαι μαζι μου.
ειμαι γυναικειο υποκαταστατο αναξιο προσοχης. :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ξερω αν υπαρχουν μουναρες η μουλαρες το θεμα ειναι ενα και ειναι το εξης

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ??????????????????????????????????????????????????
εσυ στις πρωτες εισαι παντως.... :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μην ασχολεισαι μαζι μου.
ειμαι γυναικειο υποκαταστατο αναξιο προσοχης. :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny:
ασε να ασχολουνται αλλοι.... :-*

υγ εσυ δεν ανηκεις στο ταργκετ γκρουπ του θρεντ...εισαι κατω των 30.... :rockon:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
τυχεροι οσοι ζειται μαγκες στις μεγαλουπολεις...και ανταγωνισμος ματεξυ γυναικων...καμια δεν τολμαει να πει οτι ειναι ομορφη...παντα θα υπαρχει μια ομορφοτερη...και καμια με ενα μισθο 1,300 ευρω δεν τολμαει να σηκωσει τη μυτη της... :2funny: :2funny:
δυστυχως ,επαρχια μια ..λιγο εμφανισιμη με ενα μετριο μισθο..ψαχνει απο μοντελο ανδρα με καταθεσεις...
μεχρι, αντε μεχρι... Νικοπολιδη σε εμφανιση με ομως ασυζητητι πολυ πολυ καλη δουλεια...το πολυ να πεσει..... :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom