Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ότι πεις!Δεν τσακώνομαι να ξέρεις .Έχω κέφια σήμερα. :boobies:
αντε να σου κανω ακομα λιγο καμακι αλιντισα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον φιλοι εχω καταλαβει οτι πολλοι μπορει να γραφετε τις αποψεις σας,για γκομενες,ελλεηνιδες,και ολα τα σχετικα.αλλα ειμαι σιγουρος,οι περισσοτεροι απο εσας μολις βρειτε καμια γκομενα,εκτος του οτι βαρατε προσοχες μπροστα τις,καλα δεν υπαρχει περιπτωσει να διαφωνισετε μπροστα τις σε κατι,παντα εχει δικιο αυτη,ασχετα οταν βγαινετε εξω μαζι τις και ενω την κοιτανε πονηρα καμια 10αρια ενω το βλεπετε,κανετε τους κινεζους για μην μαλωσετε και ας αφησει σαββατιατικα μονος σου,τελικα καταλαβα οτι μαζι με τα βρισιδια που λετε βγαζετε και τα παραπονας σας μερικοι.τελικα καλα ελεγε η γιαγια μου,να τα πω καπου να ξεφουσκωσω.(ο παππους μου ηταν απο τους μεγαλυτερους μουρνταριδες στην εποχη του).

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αντε να σου κανω ακομα λιγο καμακι αλιντισα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον φιλοι εχω καταλαβει οτι πολλοι μπορει να γραφετε τις αποψεις σας,για γκομενες,ελλεηνιδες,και ολα τα σχετικα.αλλα ειμαι σιγουρος,οι περισσοτεροι απο εσας μολις βρειτε καμια γκομενα,εκτος του οτι βαρατε προσοχες μπροστα τις,καλα δεν υπαρχει περιπτωσει να διαφωνισετε μπροστα τις σε κατι,παντα εχει δικιο αυτη,ασχετα οταν βγαινετε εξω μαζι τις και ενω την κοιτανε πονηρα καμια 10αρια ενω το βλεπετε,κανετε τους κινεζους για μην μαλωσετε και ας αφησει σαββατιατικα μονος σου,τελικα καταλαβα οτι μαζι με τα βρισιδια που λετε βγαζετε και τα παραπονας σας μερικοι.τελικα καλα ελεγε η γιαγια μου,να τα πω καπου να ξεφουσκωσω.(ο παππους μου ηταν απο τους μεγαλυτερους μουρνταριδες στην εποχη του).
ευτυχως υπαρχουν κ οι λιγοι..
οι νορμαλ..

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ευτυχως υπαρχουν κ οι λιγοι..
οι νορμαλ..
ρε λουκριτια τι θα γινει με εσενα ρε? σε οτι λεμε ολο λες οτι ευτυχως υπαρχουν και οι λιγοι.παλι διαφημιση τον γκομενο σου μας κανεις? τελικα εχεις βρει το τελειο η ετσι μου φαινετε εμενα? μηπως γαμαει καμια αλλη και δεν σου δινει σημασια,και εσυ νομιζεις οτι σου κανει ολα τα χατηρια.η το ιδιο μπορει να κανεις και εσυ σε αυτον? δεν μας τα λες και πολυ καλα τωρα τελευταια.για χαλαρωσε λιγο.κανενα κουσουρι δεν εχει αυτο το παιδι?σε ολα ειναι τελειος?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε λουκριτια τι θα γινει με εσενα ρε? σε οτι λεμε ολο λες οτι ευτυχως υπαρχουν και οι λιγοι.παλι διαφημιση τον γκομενο σου μας κανεις? τελικα εχεις βρει το τελειο η ετσι μου φαινετε εμενα? μηπως γαμαει καμια αλλη και δεν σου δινει σημασια,και εσυ νομιζεις οτι σου κανει ολα τα χατηρια.η το ιδιο μπορει να κανεις και εσυ σε αυτον? δεν μας τα λες και πολυ καλα τωρα τελευταια.για χαλαρωσε λιγο.κανενα κουσουρι δεν εχει αυτο το παιδι?σε ολα ειναι τελειος?
1.δεν μιλησα γ γκομενο πουθενα..πληθυντικος αριθμος!"οι αλλοι"!κ αυτο γιατι το εχω ξαναπει!αρνουμαι να δεχτω οτι ολοι ειναι οι μαλακες!
2."σε οτι λεμε ολο λες οτι ευτυχως υπαρχουν και οι λιγοι"..ναι γτ ολη την ωρα λετε τα ιδια κ τα ιδια..
3.κανεις δεν ειναι τελειος!
4.δε πηδαει αλλες δε πηδαω αλλους.
5.φυσικα κ εχει ελλατωματα!οπως ολος ο κοσμος.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
λουκριτια ο γκομενος σου ξερει οτι εισαι μελος στο σαιτ, και οτι φοιτας και στην σχολη μας?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν σε πολυπιστευω να ξερεις. :think: :think: :think: :think: :think:
ειμαι σε τρια φορουμ κ το γνωριζει...
το ενα εκ των τριων ειναι αυτο..
δε βρισκω λογο να κρατησω κατι κρυφο..
κ οι φιλοι μου το ξερουν...
δε κανω κατι μεμπτο... :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
loukritia, πιστεύεις ότι ο γκόμενός σου είναι στα πρότυπα της ΣΧΟΛΗΣ ή ακόμα θέλει βελτίωση?

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
καταλαβα.μας εχεις βγαλει ολους τους καθηγητες φορα-καρτα στο γκομενο σου,και στους φιλους και στις φιλες σου.και πιστευω οτι ειμαστε και αρκετα συχνα αντικειμενο των συζητησεων σας.ενας απο τους αγραφους νομους τις σχολης ειναι οτι απαγορευτε η μαθητες τις σχολης,να μεταφερουν το απορρητο των μαθηματων τις σχολης προς τριτους.λουκριτια ειναι βαρυ το παραπτωμα σου να ξερεις.αναμενω να δω τη θεση θα παρει και ο γραμματεας τις σχολης μουνιντζα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καταλαβα.μας εχεις βγαλει ολους τους καθηγητες φορα-καρτα στο γκομενο σου,και στους φιλους και στις φιλες σου.και πιστευω οτι ειμαστε και αρκετα συχνα αντικειμενο των συζητησεων σας.ενας απο τους αγραφους νομους τις σχολης ειναι οτι απαγορευτε η μαθητες τις σχολης,να μεταφερουν το απορρητο των μαθηματων τις σχολης προς τριτους.λουκριτια ειναι βαρυ το παραπτωμα σου να ξερεις.αναμενω να δω τη θεση θα παρει και ο γραμματεας τις σχολης μουνιντζα.
δεν γνωριζα τον συγκεκριμενο νομο...
δε με ενημερωσες δασκαλε...
αλλα θα επρεπε να τιμα την σχολη το οτι εχει γινει αντικειμενο συζητησεων..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εχμμμ...τι μας λεει η σχολη γ τον ανδρα?
ελειπα σε εκεινο το μαθημα...

Σύμφωνα με το απουσιολόγιο της ΣΧΟΛΗΣ, ήσουν παρούσα σε εκείνο το μάθημα.
Παρ'όλα αυτά, δε γνωρίζω το λόγο που ψεύδεσαι.
Κάτι μου λέει ότι ίσως έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και έχω την εντύπωση ότι αισθάνομαι ψήγματα ειρωνείας στα γραπτά σου.
Θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το στυλ μόνο δυσκολότερη μπορεί να κάνει τη θέση σου.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σύμφωνα με το απουσιολόγιο της ΣΧΟΛΗΣ, ήσουν παρούσα σε εκείνο το μάθημα.
Παρ'όλα αυτά, δε γνωρίζω το λόγο που ψεύδεσαι.
Κάτι μου λέει ότι ίσως έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και έχω την εντύπωση ότι αισθάνομαι ψήγματα ειρωνείας στα γραπτά σου.
Θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτό το στυλ μόνο δυσκολότερη μπορεί να κάνει τη θέση σου.
εχεις δικιο..
ημουν στο μαθημα..
απλα δε προσεχα..
μιλουσα με την γιαδικιαρογλου που μιλουσε με την παπασταυρου...

Επισκέπτης
Πως τα προλαβαίνεις γλυκιά μου?Φαντάζομαι θα έχεις και  msn ,face τί άλλο κυκλοφορεί??my space ...Kουραστηκα.Πω πω είμαι άσχετη με αυτά.Κι εδώ από σπόντα βρέθηκα.Ένας φίλος με κόλλησε και δεν μου λέει ποιός πούστης είναι..Αμ θα τον βρώ όμως που θα μου πάει.Παιδικός μου φίλος είναι και δεν μου λέει το καθίκι με τι νικ γράφει. :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πως τα προλαβαίνεις γλυκιά μου?Φαντάζομαι θα έχεις και  msn ,face τί άλλο κυκλοφορεί??my space ...Kουραστηκα.Πω πω είμαι άσχετη με αυτά.Κι εδώ από σπόντα βρέθηκα.Ένας φίλος με κόλλησε και δεν μου λέει ποιός πούστης είναι..Αμ θα τον βρώ όμως που θα μου πάει.Παιδικός μου φίλος είναι και δεν μου λέει το καθίκι με τι νικ γράφει. :headbang:
τιποτα απο αυτα δεν εχω...ειχα αλα τα παρατησα...

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
δεν γνωριζα τον συγκεκριμενο νομο...
δε με ενημερωσες δασκαλε...
αλλα θα επρεπε να τιμα την σχολη το οτι εχει γινει αντικειμενο συζητησεων..
αντικειμενι συζητησεων εντος τις παρεας για γελιο μας εχετε κανει μαλλον.γελοιοποιεις την σχολη μου φαινετε.διοτι αυτοι θα τα λενε σε αλλους ασχετους για να γελανε,και στο τελος η σχολη θα παλευει να σωσει το κυρος τις παλι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αντικειμενι συζητησεων εντος τις παρεας για γελιο μας εχετε κανει μαλλον.γελοιοποιεις την σχολη μου φαινετε.διοτι αυτοι θα τα λενε σε αλλους ασχετους για να γελανε,και στο τελος η σχολη θα παλευει να σωσει το κυρος τις παλι.
εικασιες....

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εδω εισαι εσυ? γιατι δεν σημετεχεις σημερα ενεργα στο μαθημα? αδιαβαστη ηρθες σημερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom