Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
την κανω μαγκες κ μαγκιορες...
παω γ ντρινγκ...
κισιζ! :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αντικειμενι συζητησεων εντος τις παρεας για γελιο μας εχετε κανει μαλλον.γελοιοποιεις την σχολη μου φαινετε.διοτι αυτοι θα τα λενε σε αλλους ασχετους για να γελανε,και στο τελος η σχολη θα παλευει να σωσει το κυρος τις παλι.

Δεν παίζει κάτι τέτοιο τύπε.
Προφανώς θα είναι τίποτα καημένα τυπάκια που το παίζουν και καλά άνετα αλλά μόλις ακούνε για τη ΣΧΟΛΗ στήνουν αυτί. Θα γυροφέρνουν από 'δω και από 'κει τη συζήτηση μέχρι να πει η louk τίποτα σχετικό. Τότε αμέσως θα πιάνονται από αυτό με αστειάκια και χαζογελάκια αλλά θα συνεχίζουν την κουβέντα για να απορροφήσουν πληροφορίες (όμως όχι με ζήλο ώστε να θεωρείται ότι αυτοί ενδιαφέρονταν να ακούσουν κάτι τέτοιο). Μουσίτσες δηλαδή που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα εκτός αν αποφασίσουν κάποτε να γραφτούν σε κάνα μάθημά μας.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Προφανώς θα είναι τίποτα καημένα τυπάκια που το παίζουν και καλά άνετα αλλά μόλις ακούνε για τη ΣΧΟΛΗ στήνουν αυτί. Θα γυροφέρνουν από 'δω και από 'κει τη συζήτηση μέχρι να πει η louk τίποτα σχετικό. Τότε αμέσως θα πιάνονται από αυτό με αστειάκια και χαζογελάκια αλλά θα συνεχίζουν την κουβέντα για να απορροφήσουν πληροφορίες (όμως όχι με ζήλο ώστε να θεωρείται ότι αυτοί ενδιαφέρονταν να ακούσουν κάτι τέτοιο). Μουσίτσες δηλαδή που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα εκτός αν αποφασίσουν κάποτε να γραφτούν σε κάνα μάθημά μας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γκαντεμηδεεεες!!!!!!!! :2funny:
βαριεται να βγει γτ γυρισε κουρασμενοος... :'(
οποτε θα σας κανω παρεα γ κανα 5-10λεπτο μεχρι να ρθει μια φιλη μου... :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
γκαντεμηδεεεες!!!!!!!! :2funny:
βαριεται να βγει γτ γυρισε κουρασμενοος... :'(
οποτε θα σας κανω παρεα γ κανα 5-10λεπτο μεχρι να ρθει μια φιλη μου... :grin:
Συγνώμη...  :tickedoff: εχεμ! έχετε επίγνωση και συ και η φίλη σου ότι είναι 3:30 τα ξημερώματα? :uglystupid: :uglystupid:

τι βολτίτσες είναι αυτές τέτοια ώρα??? :idiot: :idiot:

...και μετά θα φύγει? ή θα κοιμηθείτε αγκαλίτσα??? :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Προφανώς θα είναι τίποτα καημένα τυπάκια που το παίζουν και καλά άνετα αλλά μόλις ακούνε για τη [size=19pt]ΣΧΟΛΗ[/size] στήνουν αυτί. Θα γυροφέρνουν από 'δω και από 'κει τη συζήτηση μέχρι να πει η louk τίποτα σχετικό. Τότε αμέσως θα πιάνονται από αυτό με αστειάκια και χαζογελάκια αλλά θα συνεχίζουν την κουβέντα για να απορροφήσουν πληροφορίες (όμως όχι με ζήλο ώστε να θεωρείται ότι αυτοί ενδιαφέρονταν να ακούσουν κάτι τέτοιο). Μουσίτσες δηλαδή που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα εκτός αν αποφασίσουν κάποτε να γραφτούν σε κάνα μάθημά μας.

:2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Συγνώμη...  :tickedoff: εχεμ! έχετε επίγνωση και συ και η φίλη σου ότι είναι 3:30 τα ξημερώματα? :uglystupid: :uglystupid:

τι βολτίτσες είναι αυτές τέτοια ώρα??? :idiot: :idiot:

...και μετά θα φύγει? ή θα κοιμηθείτε αγκαλίτσα??? :think:
1.μερααααααααα! :sunglasses:
2.ημαστε μεγαλα παιδακια.... :2funny:
3.συζουμε...! :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εννοεί με τον γκόμενο ρε :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον τα μπέρδεψε ή εσύ δεν διάβασες καλά. Είπε χθες το βράδι ότι ο γκόμενος βαριέται να βγει για ποτό. Και μετά από λίγο είπε ότι θα ερχόταν μια φίλη της (στις 3:30 τη νύχτα).
Όταν της είπα ότι είναι αργά κτλ κτλ μου απαντάει συζούμε!!!

Λουκριτία! με ποιον συζείς τελικά καλή μου?
γιατί αν συζείς με το γκόμενο άσχετο! Εγώ σε ρώτησα τι δουλειά έχει η φίλη σου στις 3 σπίτι σου. Και απαντάς "συζούμε"!!! :think: :think: :think: :think:

Άντε μεσανατολικό το κάναμε το λουκριτία-με ποιον μένει τελικά? :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πολυ οφτοπικ βλεπω....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μάλλον τα μπέρδεψε ή εσύ δεν διάβασες καλά. Είπε χθες το βράδι ότι ο γκόμενος βαριέται να βγει για ποτό. Και μετά από λίγο είπε ότι θα ερχόταν μια φίλη της (στις 3:30 τη νύχτα).
Όταν της είπα ότι είναι αργά κτλ κτλ μου απαντάει συζούμε!!!

Λουκριτία! με ποιον συζείς τελικά καλή μου?
γιατί αν συζείς με το γκόμενο άσχετο! Εγώ σε ρώτησα τι δουλειά έχει η φίλη σου στις 3 σπίτι σου. Και απαντάς "συζούμε"!!! :think: :think: :think: :think:

Άντε μεσανατολικό το κάναμε το λουκριτία-με ποιον μένει τελικά? :2funny: :2funny: :2funny:
με τον γκομενο μενω!ολοι μου οι φγιλοι μενουν στις διπλανες πολυκατοικιες..
οποτε πηγε σπιτι..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πολυ οφτοπικ βλεπω....
Όχι ρε φίλε δεν είναι οφ τόπικ. :jerking: :jerking:
Ψάχνουμε να βρούμε πώς ζούνε οι πλησιάζουσες στα 30 σαν την λούκρι... :2funny: :2funny:

εκτός αν είναι πολύ μικρότερη απ όσο λέει οπότε δε θα έπρεπε καν να ποστάρει εδώ.... :tickedoff: :tickedoff:

δε βαριέσαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επί του θέματος φίλε ξέρω να πω ότι όσοι διαφωνούν με το ότι δεν υπάρχουν μουνάρες ελληνίδες εγώ θα τους πρότεινα να πιουν καφέ στην πόλη σου και θα δουν! :bigdick:

Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τα δίμετρα που έπιναν καφέ δίπλα μας χθες.  :rockon: :rockon:

Αλλά μιλούσαμε για δουλειά ρε! μην το μπλέξουμε! :2funny:

τζεις εχει απολυτο δικιο ο gl. ασε τις μαλακιες λοιπον,και ποσταρε καμια ειδικη αναλυση περι του θεματος.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Επί του θέματος φίλε ξέρω να πω ότι όσοι διαφωνούν με το ότι δεν υπάρχουν μουνάρες ελληνίδες εγώ θα τους πρότεινα να πιουν καφέ στην πόλη σου και θα δουν!

Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τα δίμετρα που έπιναν καφέ δίπλα μας χθες.

Αλλά μιλούσαμε για δουλειά ρε! μην το μπλέξουμε!
ποια πολη?

ποια χωρα...
λαλαλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom