loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
την κανω μαγκες κ μαγκιορες...
παω γ ντρινγκ...
κισιζ!
παω γ ντρινγκ...
κισιζ!
αντικειμενι συζητησεων εντος τις παρεας για γελιο μας εχετε κανει μαλλον.γελοιοποιεις την σχολη μου φαινετε.διοτι αυτοι θα τα λενε σε αλλους ασχετους για να γελανε,και στο τελος η σχολη θα παλευει να σωσει το κυρος τις παλι.
Δεν παίζει κάτι τέτοιο τύπε.
Προφανώς θα είναι τίποτα καημένα τυπάκια που το παίζουν και καλά άνετα αλλά μόλις ακούνε για τη ΣΧΟΛΗ στήνουν αυτί. Θα γυροφέρνουν από 'δω και από 'κει τη συζήτηση μέχρι να πει η louk τίποτα σχετικό. Τότε αμέσως θα πιάνονται από αυτό με αστειάκια και χαζογελάκια αλλά θα συνεχίζουν την κουβέντα για να απορροφήσουν πληροφορίες (όμως όχι με ζήλο ώστε να θεωρείται ότι αυτοί ενδιαφέρονταν να ακούσουν κάτι τέτοιο). Μουσίτσες δηλαδή που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα εκτός αν αποφασίσουν κάποτε να γραφτούν σε κάνα μάθημά μας.
Μια απορία έχω μόνο λούκρι!τιποτα απο αυτα δεν εχω...ειχα αλα τα παρατησα...
Πω πω την ξενύχτω..για ντρινγκ λέει.Κι εγώ την κάνω μπουρδελόπαιδα.Πάω να παραδοθώ στο μαξιλάρι μου.Καληνύχτες. :-*την κανω μαγκες κ μαγκιορες...
παω γ ντρινγκ...
κισιζ!
μονη θα κοιμηθεις?Πω πω την ξενύχτω..για ντρινγκ λέει.Κι εγώ την κάνω μπουρδελόπαιδα.Πάω να παραδοθώ στο μαξιλάρι μου.Καληνύχτες. :-*
Συγνώμη... εχεμ! έχετε επίγνωση και συ και η φίλη σου ότι είναι 3:30 τα ξημερώματα?γκαντεμηδεεεες!!!!!!!!
βαριεται να βγει γτ γυρισε κουρασμενοος... :'(
οποτε θα σας κανω παρεα γ κανα 5-10λεπτο μεχρι να ρθει μια φιλη μου...
Δεν παίζει κάτι τέτοιο τύπε.
Προφανώς θα είναι τίποτα καημένα τυπάκια που το παίζουν και καλά άνετα αλλά μόλις ακούνε για τη [size=19pt]ΣΧΟΛΗ[/size] στήνουν αυτί. Θα γυροφέρνουν από 'δω και από 'κει τη συζήτηση μέχρι να πει η louk τίποτα σχετικό. Τότε αμέσως θα πιάνονται από αυτό με αστειάκια και χαζογελάκια αλλά θα συνεχίζουν την κουβέντα για να απορροφήσουν πληροφορίες (όμως όχι με ζήλο ώστε να θεωρείται ότι αυτοί ενδιαφέρονταν να ακούσουν κάτι τέτοιο). Μουσίτσες δηλαδή που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα εκτός αν αποφασίσουν κάποτε να γραφτούν σε κάνα μάθημά μας.
1.μερααααααααα!Συγνώμη... εχεμ! έχετε επίγνωση και συ και η φίλη σου ότι είναι 3:30 τα ξημερώματα?
τι βολτίτσες είναι αυτές τέτοια ώρα???
...και μετά θα φύγει? ή θα κοιμηθείτε αγκαλίτσα???
1. Mέραααα!1.μερααααααααα!
2.ημαστε μεγαλα παιδακια....
3.συζουμε...!
1. Mέραααα!
2. ουδέν σχόλιον!
3. εεε......με τη φίλη σου? δηλ? τι εννοείιιις συζείτε?
Μάλλον τα μπέρδεψε ή εσύ δεν διάβασες καλά. Είπε χθες το βράδι ότι ο γκόμενος βαριέται να βγει για ποτό. Και μετά από λίγο είπε ότι θα ερχόταν μια φίλη της (στις 3:30 τη νύχτα).Εννοεί με τον γκόμενο ρε
τζεις εχει απολυτο δικιο ο gl. ασε τις μαλακιες λοιπον,και ποσταρε καμια ειδικη αναλυση περι του θεματος.Πολυ οφτοπικ βλεπω....
με τον γκομενο μενω!ολοι μου οι φγιλοι μενουν στις διπλανες πολυκατοικιες..Μάλλον τα μπέρδεψε ή εσύ δεν διάβασες καλά. Είπε χθες το βράδι ότι ο γκόμενος βαριέται να βγει για ποτό. Και μετά από λίγο είπε ότι θα ερχόταν μια φίλη της (στις 3:30 τη νύχτα).
Όταν της είπα ότι είναι αργά κτλ κτλ μου απαντάει συζούμε!!!
Λουκριτία! με ποιον συζείς τελικά καλή μου?
γιατί αν συζείς με το γκόμενο άσχετο! Εγώ σε ρώτησα τι δουλειά έχει η φίλη σου στις 3 σπίτι σου. Και απαντάς "συζούμε"!!!
Άντε μεσανατολικό το κάναμε το λουκριτία-με ποιον μένει τελικά?
Όχι ρε φίλε δεν είναι οφ τόπικ.Πολυ οφτοπικ βλεπω....
τζεις εχει απολυτο δικιο ο gl. ασε τις μαλακιες λοιπον,και ποσταρε καμια ειδικη αναλυση περι του θεματος.
λες;εκτός αν είναι πολύ μικρότερη απ όσο λέει οπότε δε θα έπρεπε καν να ποστάρει εδώ....
ποια πολη?Επί του θέματος φίλε ξέρω να πω ότι όσοι διαφωνούν με το ότι δεν υπάρχουν μουνάρες ελληνίδες εγώ θα τους πρότεινα να πιουν καφέ στην πόλη σου και θα δουν!
Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τα δίμετρα που έπιναν καφέ δίπλα μας χθες.
Αλλά μιλούσαμε για δουλειά ρε! μην το μπλέξουμε!