ασε να ασχολουνται αλλοι.... :-*
υγ εσυ δεν ανηκεις στο ταργκετ γκρουπ του θρεντ...εισαι κατω των 30....
υγ ναι οντως απεχω πολυ απο το target group του θρεντ
ασε να ασχολουνται αλλοι.... :-*
Πολύ απελπισία ρε φιλαράκι!τυχεροι οσοι ζειται μαγκες στις μεγαλουπολεις...και ανταγωνισμος ματεξυ γυναικων...καμια δεν τολμαει να πει οτι ειναι ομορφη...παντα θα υπαρχει μια ομορφοτερη...και καμια με ενα μισθο 1,300 ευρω δεν τολμαει να σηκωσει τη μυτη της...
δυστυχως ,επαρχια μια ..λιγο εμφανισιμη με ενα μετριο μισθο..ψαχνει απο μοντελο ανδρα με καταθεσεις...
μεχρι, αντε μεχρι... Νικοπολιδη σε εμφανιση με ομως ασυζητητι πολυ πολυ καλη δουλεια...το πολυ να πεσει.....
Δεν έχει σημασία!ασε να ασχολουνται αλλοι.... :-*
ναι η υπογραφη της σημερα προκαλει....τωρα την ειδα....Δεν έχει σημασία!
Της έχει δωθεί ειδική άδεια να παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει βέβαια, αν και μερικές φορές πετάει μερικά καλούδια,σαν τη σημερινή υπογραφή της....
Δεν έχει σημασία!
Της έχει δωθεί ειδική άδεια να παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει βέβαια, αν και μερικές φορές πετάει μερικά καλούδια,σαν τη σημερινή υπογραφή της....
Η άδεια αυτή δώθηκε απ τον ίδιο το δάσκαλο αυτοπροσώπως αν και αποφεύγει να εξετάζει προσωπικά το μαθητικό κοινό, και έχει γίνει πλέον ένας ζωντανός θρύλος!
Η μαθήτρια σύλβα όμως, σαν άλλο ένα παιδί θαύμα (κάτι σαν τα αμερικανάκια θαύματατ που 5 χρονών έχουν τελειώσει ιατρική!) παρακολουθεί καθημερινά τα μαθήματα και είναι αρίστη μαθήτρια!!!
θα έβαζα και λίγα εικονίδια χαρακτηριστικά σε κάθε πρόταση αλλά είπα να το αφήσω σκέτο! όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
και υστερα ξυπνησατε ομαδικως[move]Ο Θεός μπορεί να δημιούργησε την γυναίκα από το πλευρό του άντρα,αλλά μην ξεχνάμε, πάντα προηγείται ένα προσχέδιο πριν το τελικό αριστούργημα.[/move]
ζηλιαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!και υστερα ξυπνησατε ομαδικως
Ηξερε πως θα δουλευη το μυαλο σας γι'αυτο και σας εκανε ποιο ομορφες απο τον αντρα,αλλιως την ειχατε βαμενη[move]Ο Θεός μπορεί να δημιούργησε την γυναίκα από το πλευρό του άντρα,αλλά μην ξεχνάμε, πάντα προηγείται ένα προσχέδιο πριν το τελικό αριστούργημα.[/move]
ΔΑΚΡΥΣΑ. :'( :'( :'(
υγ προκαλει η υπογραφη μ?
χμμ..σιγα.
Ηξερε πως θα δουλευη το μυαλο σας γι'αυτο και σας εκανε ποιο ομορφες απο τον αντρα,αλλιως την ειχατε βαμενη
εισαι και λιγο κλεφτρα
εσυ δεν ξαναγυρνας στο θρεντ της παταγια λεω γω?Ρε τι έγινε εδώ?
Κοτούλες γρήγορα στο κοτέτσι σας!
(ύστερα σου λέει ελλεϊνίδες! λίγο αέρα δίνεις και πετάνε οι...πάπιες!!!!)
τι εγινε σιλβακιεσυ δεν ξαναγυρνας στο θρεντ της παταγια λεω γω?
καλα ησουν εκει,αιντεεεεεεεεεεε
εγω περιμενω περιοδο,εσυ εχεις νευρακια?τι εγινε σιλβακι
ξεπορτισαμε;
Σιλβάκι!εσυ δεν ξαναγυρνας στο θρεντ της παταγια λεω γω?
καλα ησουν εκει,αιντεεεεεεεεεεε
εγω τα ξερω ρε φιλε αυτα.παντου εχει ωραια μουνια σε ολες την ελλαδα.
μονο ο σεβαλιε και κατι αλλοι βγαινουν εξω και τις βλεπουν ολες ασχημες,και μπαζα.εχει χαλασει η ρατσα των ελληνων λενε.
Τα χαπάκια σου γρήγορα!εγω περιμενω περιοδο,εσυ εχεις νευρακια?
κι αυτος περιμενει πανθρακικο....εγω περιμενω περιοδο,εσυ εχεις νευρακια?