Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Καποια τον βρηκε και εχει τεραστια αναγκη να το δειξει βγαζωντας το κουλο της εξω απο το  παραθυρο του υπερπολυτελους αυτοκινητου για να δουνε ολοι το δαχτυλιδι. Κριμα που δεν μπορω να δειξω φατσα , απιστευτα αλαζονικο  υφος η τυπισσα.  :S :S :S
Tην πήρε όλο το χωριό μα θα την πάρει ο Χάχας..  :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Οι ξεφτιλισμένες, στην Ελλάδα σε παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά, γυμνασμένα με σπουδές και μυαλό το παίζουν ντίβες και στο εξωτερικό γαμιουνται στο λεπτό με όποιον να ναι.
Μετά γυρνάνε και το παίζουν παρθένες. Η πιο τελειωμένη και σιχαμενη φάρα.... οι ελεηνιδες...
Απο το  03:50''  γκαζώνει ο τύπος αλλά λέει αλήθειες..  :cool2:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.379
Πόντοι
3.936
Εγώ πάντως βλέπω οτι έχουν ξυπνήσει αρκετοί Έλληνες πλέον και κοιτάνε την πάρτη τους και τις έχουν για φτύσιμο πολλές Ελληνίδες λόγω της συμπεριφορά τους.
Επίσης βλέπω οτι πολλές έχουν ξεμείνει ανύπαντρες πράγμα που σημαίνει οτι πλέον τρώνε και αυτές πόρτα.Φυσικά πάντα θα υπάρχουν και οι μουνόδουλοι αλλά δυστυχώς για τις απανταχού Ελληνίδες υποψήφιες γάμου είναι πλέον η μοναδική τους επιλογή ενώ παλαιότερα το έπαιζαν σε διπλό ταμπλό.Γι αυτό και οι γάμοι πλέον δεν στεριώνουν γιατί τα γνήσια αρσενικά δεν παντρεύονται βλέποντας την κατάσταση και την κάνουν με ελαφρά πηδήματάκια.

[shadow=red,left]Οπότε η μόνη τους επιλογή είναι να πάρουν μουνόδουλο όπου νομοτελειακά κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα το μαγαζί θα το διαλύσουν.Κυρίως από την πλευρά των γυναικών.[/shadow]
:thumbsup:  :hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στη θαλασσα τωρα το καλοκαιρι οι ηλικιωμενοι κανουν πηγαδακια και συζητανε. Και ακουγα να λενε <Βλεπω ολες τις γυναικες, απο μικρες μεχρι μεγαλες, με το κινητο συνεχεια στο χερι. Μονο εκει εχουν το μυαλο τους.> Και <Πηρε ενας γιος ενος φιλου μου μια γυναικα και εκεινη ουτε ειχε το νου της στο νοικοκυριο. Ουτε να μαγειρεψει ουτε τιποτα. Μετα απο καποιο διαστημα χωρισανε.>

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου είναι χωρισμένοι. Κάποιοι τον ήπιαν πολύ άσχημα (λόγω επιμέλειας παιδιών/διατροφής κλπ), αντίθετα αυτοί που δεν έκαναν παιδιά, μάλλον τη γλίτωσαν φθηνά.

Η καλύτερή τους οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι, με αυτή τη φρικώδη γελοιότητα που λέγετε "γάμος".

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
ελεος  καπου ... δεν καταλαβαινουν  πως εχουν χασει την αντικειμενικη  τους αξια  ; ; ;

Όχι. Στη δεκαετία του 1960 γνώριζαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι η σεξουαλική τους αξία εξαρτούνταν από τη νεότητα και την ομορφιά τους. ότι μετά τα 25 άρχιζε να βαράει ο συναγερμός για να μείνουν στο ράφι. Σήμερα νομίζουν ότι στα 35 τους επειδή έχουν ένα πτυχίο και κάποια δουλειά έχουν και υψηλή αξία. Κάποιες έχουν πιστέψει την παπάτζα ότι μπορούν να καταψύξουν τα ωάριά τους και ότι θα τις παντρευτούν, τέτοια κελεπούρια που είναι. Ξέρω από κύκλο τέτοια περίπτωση, δεν μπορώ να δώσω πολλές λεπτομέρειες γιατί θα φωτογραφίσω. Γυναίκα 45 ετών έδωσε καμιά 20.000 €, κατέψυξε τα ωάριά της κι ελπίζει ότι κάποιος μορφωμένος, φραγκάτος και με καλή καριέρα θα παντρευτεί το κελεπούρι, μπας και χαθεί η ευκαιρία  

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Στη θαλασσα τωρα το καλοκαιρι οι ηλικιωμενοι κανουν πηγαδακια και συζητανε. Και ακουγα να λενε <Βλεπω ολες τις γυναικες, απο μικρες μεχρι μεγαλες, με το κινητο συνεχεια στο χερι. Μονο εκει εχουν το μυαλο τους.> Και <Πηρε ενας γιος ενος φιλου μου μια γυναικα και εκεινη ουτε ειχε το νου της στο νοικοκυριο. Ουτε να μαγειρεψει ουτε τιποτα. Μετα απο καποιο διαστημα χωρισανε.>

Παγκόσμια τάση με τα κινητά. Έχουν εκτοξεύσει το ναρκισσισμό τους έξω από το Ηλιακό Σύστημα. Ένα Καναδός MGTOW, ο Human, ανέφερε ότι την τελευταία φορά που είχε πάει να ψωνίσει σε ένα Μολ είδε δεκάδες παιδιά να τρέχουν πάνω - κάτω ουρλιάζοντας, ενώ οι μάνες τους κάθονταν έχοντας χωμένη τη μύτη τους στα κινητά τους. Αυτό πριν 10 χρόνια θα ήταν αδιανόητο. Σήμερα, συμβαίνει. Κι έρχονται χειρότερα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Όχι. Στη δεκαετία του 1960 γνώριζαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι η σεξουαλική τους αξία εξαρτούνταν από τη νεότητα και την ομορφιά τους. ότι μετά τα 25 άρχιζε να βαράει ο συναγερμός για να μείνουν στο ράφι. Σήμερα νομίζουν ότι στα 35 τους επειδή έχουν ένα πτυχίο και κάποια δουλειά έχουν και υψηλή αξία. Κάποιες έχουν πιστέψει την παπάτζα ότι μπορούν να καταψύξουν τα ωάριά τους και ότι θα τις παντρευτούν, τέτοια κελεπούρια που είναι. Ξέρω από κύκλο τέτοια περίπτωση, δεν μπορώ να δώσω πολλές λεπτομέρειες γιατί θα φωτογραφίσω. Γυναίκα 45 ετών έδωσε καμιά 20.000 €, κατέψυξε τα ωάριά της κι ελπίζει ότι κάποιος μορφωμένος, φραγκάτος και με καλή καριέρα θα παντρευτεί το κελεπούρι, μπας και χαθεί η ευκαιρία  
πες στο σουργελο αυτο  πως εχει πανω απο 20% πιθανοτητες να κανει αυτιστικο παιδι ....
δυστηχως  πολλες .... "γυναικες καριερας ....( sic) κουβαλανε τα ιδια μυαλα ... :vomit:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου είναι χωρισμένοι. Κάποιοι τον ήπιαν πολύ άσχημα (λόγω επιμέλειας παιδιών/διατροφής κλπ), αντίθετα αυτοί που δεν έκαναν παιδιά, μάλλον τη γλίτωσαν φθηνά.
Η καλύτερή τους οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι, με αυτή τη φρικώδη γελοιότητα που λέγετε "γάμος".

Ναι. Ένα ολόκληρο σύστημα τρέφεται στη Δύση από τη Βιομηχανία Γαμήλια Τελετή - Διαζύγιο - Μάχη για την επιμέλεια των παιδιών. Φυσικά από την καμπούρα των αντρών

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
πες στο σουργελο αυτο  πως εχει πανω απο 20% πιθανοτητες να κανει αυτιστικο παιδι ....
δυστηχως  πολλες .... "γυναικες καριερας ....( sic) κουβαλανε τα ιδια μυαλα ... :vomit:

και; δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια. Και η τάση που κυριάρχησε στη σημερινή εποχή βάσει Φεμινισμού είναι ότι σημασία έχουν τα συναισθήματα, όχι η πραγματικότητα και τα γεγονότα. Εδώ η Ναβρατίλοβα τόλμησε να πει ότι οι άντρες που δηλώνουν Τρανς κι αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα έχουν πλεονέκτημα, κι αυτό είναι  άδικο για τις γυναίκες και την έβγαλαν τρασφοβική, κι ας είναι δηλωμένη Λεσβία. Κι αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη ότι δεν εννοούσε κλπ πίπες

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
και; δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια. Και η τάση που κυριάρχησε στη σημερινή εποχή βάσει Φεμινισμού είναι ότι σημασία έχουν τα συναισθήματα, όχι η πραγματικότητα και τα γεγονότα. Εδώ η Ναβρατίλοβα τόλμησε να πει ότι οι άντρες που δηλώνουν Τρανς κι αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα έχουν πλεονέκτημα, κι αυτό είναι  άδικο για τις γυναίκες και την έβγαλαν τρασφοβική, κι ας είναι δηλωμένη Λεσβία. Κι αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη ότι δεν εννοούσε κλπ πίπες
δεν ειναι τυχαιο που εχουν ξεφυτρωσει  σαν τα μανιταρια ενα σωρο  " κεντρα ειδικης αγωγης και μαθησιακης δυσκολιας " ...
αν δεν  θελουν να ακουσουν την αληθεια .. τοτε θα την βιωσουν ...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Ναι. Ένα ολόκληρο σύστημα τρέφεται στη Δύση από τη Βιομηχανία Γαμήλια Τελετή - Διαζύγιο - Μάχη για την επιμέλεια των παιδιών. Φυσικά από την καμπούρα των αντρών
Ένας (πρώην) φίλος, μου ζήτησε δανεικά τις προάλλες. Φίλε του λέω δε θα σου δώσω, διότι δε θα τα ξαναδώ και θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Δε θα αλλάξει κάτι στα οικονομικά σου, ώστε να να μου τα επιστρέψεις. Οπότε ας τις χαλάσουμε από τώρα, αν είναι. Όπως και έγινε.

Όταν μίλαγα παλιά σε όλους αυτούς, ήμουν ο μαλάκας και το μπακούρι που σιγά μην τον καλέσουμε στο πάρτυ των παιδιών. Τώρα όμως εγώ δε χρωστάω ούτε ένα σεντ σε κανέναν, έχω ένα 3άρι κι ένα 2άρι στην Αθήνα, αυτοκίνητο και λεφτά στην άκρη για ώρα ανάγκης.

Αλλά τους έφαγε το τι θα λέει η κοινωνία, να βρεις ένα καλό κορίτσι να αποκατασταθείς, γεροντοπαλίκαρο θα μείνεις... λογική δεκαετίας του '50 δηλαδή. :jerking:

Φάτε τώρα, μαλάκες.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ένας (πρώην) φίλος, μου ζήτησε δανεικά τις προάλλες. Φίλε του λέω δε θα σου δώσω, διότι δε θα τα ξαναδώ και θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Δε θα αλλάξει κάτι στα οικονομικά σου, ώστε να να μου τα επιστρέψεις. Οπότε ας τις χαλάσουμε από τώρα, αν είναι. Όπως και έγινε.

Όταν μίλαγα παλιά σε όλους αυτούς, ήμουν ο μαλάκας και το μπακούρι που σιγά μην τον καλέσουμε στο πάρτυ των παιδιών. Τώρα όμως εγώ δε χρωστάω ούτε ένα σεντ σε κανέναν, έχω ένα 3άρι κι ένα 2άρι στην Αθήνα, αυτοκίνητο και λεφτά στην άκρη για ώρα ανάγκης.

Αλλά τους έφαγε το τι θα λέει η κοινωνία, να βρεις ένα καλό κορίτσι να αποκατασταθείς, γεροντοπαλίκαρο θα μείνεις... λογική δεκαετίας του '50 δηλαδή. :jerking:

Φάτε τώρα, μαλάκες.
αστους .....
εχεις  πολλα ακομα να δεις με αυτους ... να δεις οταν  θα πηγαινουν σε συνεδριες με ψυχολογους πως θα ειναι ..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Φάτε τώρα, μαλάκες.

Είναι άδικο να υποτιμάς την Κοινωνική πίεση από το περιβάλλον. Κι ότι τότε δεν είχαμε την πληροφόρηση που έχουμε Σήμερα. Βέβαια, όποιος ΣΗΜΕΡΑ αντιδρά στα μηνύματα που βλέπει ολόγυρα και θεωρεί ότι θα βρει το θηλυκό Μονόκερω, ε, τα ζητάει ο κώλος του. Όποιος δεν χάψει το δόλωμα θα την περάσει καλύτερα και οικονομικά και πνευματικά

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Όχι. Στη δεκαετία του 1960 γνώριζαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι η σεξουαλική τους αξία εξαρτούνταν από τη νεότητα και την ομορφιά τους. ότι μετά τα 25 άρχιζε να βαράει ο συναγερμός για να μείνουν στο ράφι. Σήμερα νομίζουν ότι στα 35 τους επειδή έχουν ένα πτυχίο και κάποια δουλειά έχουν και υψηλή αξία.

να συμπληρωσω οτι σημερα με το διαδυκτιο οι χωρισμενες 40ρες 50ρες μπορουν να γαμιουνται πολυ ευκολα ωσπου να πατσαβουριασουν εντελως και αυτο τις κανει να νομιζουν οτι θα βρουνε και σχεση οτι μετρανε για τους αντρες κτλ. δεν ειναι θεμα εξυπναδας και τετοια, ειναι προβλημα τους γυναικειου ναρκισσισμου που δεν τις αφηνει να δουνε την πραγματικοτητα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Διάβασε καλύτερα τι λένε οι εφημερίδες, ΠΡΙΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ότι το ρεπορτάζ είναι ψεύτικο. ....Οι γαλλικές αρχές επέβαλαν πρόστιμα σε περισσότερους από 700 άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών σε δημόσιο χώρο, ένα χρόνο μετά από την έναρξη εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας, για να σταματήσουν τα σφυρίγματα, τα άσεμνα σχόλια και οι χειρονομίες εναντίον γυναικών......
και καλα εκαναν και εδω πρεπει να μαντρωσουν καποιες εκατονταδες γυφτους και αλβανους που χαλαν την πιατσα με τις χοντραδες τους. Εγω μαλακας ειμαι που μιλαω ευγενικα στις γυναίκες και δεν κανω χειρονομιες στην πλαζ; Τις μισες μου γκομενες σε πλαζ τις γνωρισα χωρις σφυριγματα και χειρονομιες αλλα κυριος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
και καλα εκαναν και εδω πρεπει να μαντρωσουν καποιες εκατονταδες γυφτους και αλβανους που χαλαν την πιατσα με τις χοντραδες τους. Εγω μαλακας ειμαι που μιλαω ευγενικα στις γυναίκες και δεν κανω χειρονομιες στην πλαζ; Τις μισες μου γκομενες σε πλαζ τις γνωρισα χωρις σφυριγματα και χειρονομιες αλλα κυριος.

Άρα, δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Εσύ που φέρεσαι σαν κύριος, ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα δεχτείς ψευδή καταγγελία από γυναίκα ότι την παρενόχλησες. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. 'Εχει αποδειχτεί άλλωστε, ότι ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ οι γυναίκες δεν συκοφαντούν ή δεν εκβιάζουν άντρες με ψευδή καταγγελία

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άρα, δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Εσύ που φέρεσαι σαν κύριος, ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα δεχτείς ψευδή καταγγελία από γυναίκα ότι την παρενόχλησες. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. 'Εχει αποδειχτεί άλλωστε, ότι ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ οι γυναίκες δεν συκοφαντούν ή δεν εκβιάζουν άντρες με ψευδή καταγγελία
ποσες από 700 υποθεσεις στην Γαλλία πιστευεις οτι ειναι απο ψρυδεις καταγγελίες; Εγω πιστευω οτι τουλάχιστον οι 699 ειναι απο χοντραδες αφρικανων και ασιατων που επιτελους βγηκε νομος να τους συμμαζεψει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και επαναλαμβανω την γαλλιδα δεν την φοβάμαι την ελληνιδα φοβαμαι, απο πολυ προσωπικες εμπειριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom