Νέα

Ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό. 30άρες έως 40άρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Την πρωτη μερα μου στην Γαλλία γνωρισα δυο παρεες γαλλιδες και βγαινοντας με την ελληνιδα κοπελα μου που ηταν εκει 6 μηνες παραξενευτηκε που τις πετυχαμε και χαιρετηθηκαμε.για την ελληνικη γυναικεια νοοτροπια επρεπε σε καθε επιδοξο ανοιγμα κουβεντας να υπαρχει εχθρα. Υστερα της φανηκε παραξενο πως εγω βρηκα γυναικες σε μια μερα και αυτη δεν ηξερε κανεναν εκτος δουλειας.

Αυτό ήταν καλό.Θα'θελα να δω τη φάτσα της εκείνη την ώρα.Φαντάζομαι πόσο μειονεκτικά νιώθουν οι ελλεηνίδες έξω,για να φοβούνται ακόμα και να μιλήσουν με άλλες γυναίκες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Αυτό ήταν καλό.Θα'θελα να δω τη φάτσα της εκείνη την ώρα.Φαντάζομαι πόσο μειονεκτικά νιώθουν οι ελλεηνίδες έξω,για να φοβούνται ακόμα και να μιλήσουν με άλλες γυναίκες.
Καλά μην νομίζεις....Οι ελεηνιδες κάνουν οτι και οι υπόλοιπες γυναίκες στο εξωτερικό.... Ανοίγουν τα πόδια πολυ πιο εύκολα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καλα ναι προσαρμόζονται σιγα σιγα στο εξωτερικο και οι ελληνιδες γιατι βλεπουν και τον ανταγωνισμο, αλλα είναι πραγματικα πολιτισμικο σοκ γι αυτές να βλεπουν διπλα τους ομορφες γυναικες να ανοιγουν αυτές πρωτα την κουβεντα σε αντρες στην σταση του λεωφορείου, όταν στην ελλαδα είναι μαθημένες να ξινιζουν τα μουτρα και να μην δινουν ποτέ το τηλεφωνο τους με την πρωτη γνωριμια.

σκηνη στην ελλαδα ρωτας την άλλη στην σταση τι ωρα είναι και σου σηκωνει την μυτη λες και τολμησες να μιλησεις στην βασιλισσα της αγγλιας.

σε άλλη μετα από κουβεντα γιατι παιχτηκα ματιες της λες να ξαναβρεθείτε να αλαλξετε νουμερα και σου απανταει ότι δεν δινει τηλεφωνο σε ξενους λες και υπαρχει άλλος τροπος να γνωριστείτε.

σκηνη στην γαλλια σε ρωτάει η ΓΑΛΛΙΔΑ τι ωρα, και συνεχιζει την κουβεντα ρωτοντας σε από που εισαι γιατι δεν φαινεσαι της γειτονιας και φαινεσαι ξενος και προθυμοποιείται να σε καθοδηγησει στο κεντρο χωρις να της το ζητήσεις.

παιζουν οι ξενες με τα ματια και όταν της κοιτας 3η φορα αντι να ξινιζουν μουτρα όπως οι ελληνιδες σου χαμογελαν και μπαινεις σκληραγωγημένος από την αναγωγη συμπεριφορά των ελληνιδων χωρις το πρωτο μεγαλο εμποδιο για κουβεντα και καμακι.

και ο μποκολος φοβαται μην τον καταγγειλουν οι ευγενικες χαμογελαστες γαλλιδες…  αντι να φοβαται τις εχθρικες ελληνιδες

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
σαφώς κια οι Ελληνίδες έχουν πολύ κακή νοοτροπία.

πριν λίγα χρόνια έχω συναντήσει σε cafe και στην μπάρα , μέρα μεσημέρι, μια 30+ , νοστιμούλα, με την οποία πιάνω κουβέντα. Δεν της έκρυψα ότι είμαι παντρεμένος "βαθιά"...

Της παίρνω το τηλέφωνο και μετά από 2-3 μέρες κάνω την κίνηση.

Ξέρετε τί μου απάντησε? "για ποια με πέρασες?"

τράβα τώρα εσύ να βγάλεις συμπεράσματα για το μυαλό που κουβαλάνε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ζούμε σε μία απο τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με γυναίκες
απο τις πιο αλλοπρόσαλλες και ανώριμες του κόσμου.  :S

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
στον αντίποδα ,

πριν λίγα χρόνια πάλι είμαι με την κόρη μου, ηλικίας τότε 12 ετών, σε ξενοδοχειο νησιού και με πλησιάζει μια αγγλιδούλα αξιοπρεπέστατη, ήταν βράδυ στο μπαρ.

Την είχα σταμπάρει και την κοίταζα, η οποία ανταποκρίθηκε και ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Με ρωτάει σε χρόνο μηδέν αν μένω στο ξενοδοχειο και τί κάνω μετά το πάρτι που γίνονταν εκείνη την ώρα...

Της απάντησα ευγενικά ότι συνοδεύομαι από την κόρη μου που στέκεται απέναντι και μας κοιτάζει....

μου χαμογέλασε και αποχώρησε

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αυτό έλειπε,είναι που είναι κατώτερες εμφανισιακά,αν δεν άνοιγαν και εύκολα τα πόδια τους (πάντα στους ξένους εννοείται),δεν θα ασχολούνταν κανεις μαζί τους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Τί ακριβώς σου κάνει εντύπωση;

Στο αγαμιστάν ζούμε,όλες μπορούν να έχουν όσους θέλουν

Προσυπογράφω. Πολλοί άντρες έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, κι είναι ανόητο. Ζούμε σε εποχή που με πολύ λίγα χρήματα μπορεί οποιοσδήποτε να πηδήξει σεξεργάτρια πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να φλερτάρει με επιτυχία. Κι όμως προτιμούν να παρακαλάνε κάθε μπάζο, να το κερνάνε, να το πηγαίνουν με το αυτοκίνητό τους όπου γουστάρει κλπ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ναι ειναι ψευδες. Εχω καμακωσει γαλλιδα. Εχω κανει καμακι στην Γαλλία. Μου εχουν κανει καμακι στην Γαλλία και γαλλιδες και αλλοδαπες που μενουν εκει πχ μαυρες και σκουρες. Πολυ πιο ευκολο και ευγενικο καμακι απο μερους τους και απο μερους μου. Με την αγενεια των ελληνιδων προπονημενος οποιος παει γαλλια του φαινεται παιδικη χαρα το καμακι εκει.

Διάβασε καλύτερα τι λένε οι εφημερίδες, ΠΡΙΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ότι το ρεπορτάζ είναι ψεύτικο. ....Οι γαλλικές αρχές επέβαλαν πρόστιμα σε περισσότερους από 700 άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών σε δημόσιο χώρο, ένα χρόνο μετά από την έναρξη εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας, για να σταματήσουν τα σφυρίγματα, τα άσεμνα σχόλια και οι χειρονομίες εναντίον γυναικών......

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Προσυπογράφω. Πολλοί άντρες έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, κι είναι ανόητο. Ζούμε σε εποχή που με πολύ λίγα χρήματα μπορεί οποιοσδήποτε να πηδήξει σεξεργάτρια πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να φλερτάρει με επιτυχία. Κι όμως προτιμούν να παρακαλάνε κάθε μπάζο, να το κερνάνε, να το πηγαίνουν με το αυτοκίνητό τους όπου γουστάρει κλπ

Αφού δεν είσαι τσοπάνης, γιατί μιλάς σαν να είσαι.
Την πουτάνα μπορεί να την γαμήσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι και κανας άθλος.
Την κανονική γκόμενα όμως όχι. Άρα είναι μια επιτυχία την οποία χρεώνεσαι και άρα πέρα από την το καβλί σου θα ανέβει και η ψυχολογία σου.
Το αν θα είσαι μουνόδουλος, παρακαλάκιας ή σαλιαροτρέχουλας για να γαμήσεις κάποια είναι άλλη κουβέντα.

Υπάρχουν πολλοί απο δαύτους αλλά δεν είναι όλοι τέτοιοι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Έχεις όμως σκεφτεί γιατί πολλοί προτιμούν να παρακαλάνε μπάζα απ'το να πάνε στις σεξεργάτριες;Εγώ έχω δύο λόγους,πρώτον ντρέπονται ή σιχαίνονται το μπουρδέλο και δεύτερον δεν ψάχνουν μόνο σεξ.Ακόμα και με το μπάζο ίσως θέλουν να νιώσουν σε κάποιο βαθμό έρωτα,αγάπη κλπ.Γενικά παίζει πολλή μοναξιά στους άντρες κι ο καθένας προσπαθεί να την καλύψει όπως μπορεί.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Αφού δεν είσαι τσοπάνης, γιατί μιλάς σαν να είσαι.
Την πουτάνα μπορεί να την γαμήσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι και κανας άθλος.
Την κανονική γκόμενα όμως όχι. Άρα είναι μια επιτυχία την οποία χρεώνεσαι και άρα πέρα από την το καβλί σου θα ανέβει και η ψυχολογία σου.
Το αν θα είσαι μουνόδουλος, παρακαλάκιας ή σαλιαροτρέχουλας ή οχι για να γαμήσεις κάποια είναι άλλη κουβέντα.
Υπάρχουν πολλοί απο δαύτους αλλά δεν είναι όλοι τέτοιοι.

Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Έχω Συνάδελφο ο οποίος περηφανευόταν ότι έριξε νεαρή κοπέλα και πέρασε ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακό μαζί της (χοντρός, καράφλας, τουλάχιστον 25 χρόνια μεγαλύτερός της). Ρώτησα τι έκαναν.  Μπουζούκια, εστιατόριο, ποτά κλπ. Του έβγαλα κόστος περισσότερο από 500 ευρώ. όταν τον ρώτησα γιατί δεν πήγε με δύο Ρουμάνες που θα του ερχόταν πολύ φθηνότερα μου απάντησε ότι αυτές θα ήταν πουτάνες. Στην ερώτησή μου αν η νεαρή θα ερχόταν μαζί του αν δεν την έλουζε με αυτά τα λεφτά, έκανε τον Κινέζο. Αυτό εννοώ. Ότι άνθρωποι παρακαλάνε μπάζα, ενώ υπάρχει η λύση. Τώρα αν κάποιος θεωρεί καλύτερη επιλογή το να κυνηγάει και να παρακαλάει την οποιαδήποτε πατσαβούρα, να την ψήνει και να ελπίζει ότι θα του κάτσει, οκ, επιλογή του είναι. Δεν είναι όμως λογική, κατά τη δική μου άποψη πάντα. Άλλοι έχουν άλλες απόψεις. Οι παλιοί όμως έλεγαν παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Έχεις όμως σκεφτεί γιατί πολλοί προτιμούν να παρακαλάνε μπάζα απ'το να πάνε στις σεξεργάτριες;Εγώ έχω δύο λόγους,πρώτον ντρέπονται ή σιχαίνονται το μπουρδέλο και δεύτερον δεν ψάχνουν μόνο σεξ.Ακόμα και με το μπάζο ίσως θέλουν να νιώσουν σε κάποιο βαθμό έρωτα,αγάπη κλπ.Γενικά παίζει πολλή μοναξιά στους άντρες κι ο καθένας προσπαθεί να την καλύψει όπως μπορεί.

Ναι, συμφωνώ, αυτή είναι η Βιολογία μας. Το θέμα όμως είναι, πρέπει να την ακολουθούμε; είναι προς το συμφέρον μας ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ; Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα, χωρίζουν τους άντρες που τις περιτριγυρίζουν σε πιθανούς εραστές και ανθρώπους που μπορούν να εκμεταλλευτούν. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε τη θέση μας και να αποχωρήσουμε. Το γλύψιμο, δεν έχει αποτέλεσμα, ίσα ίσα χάνεις ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου και πέφτεις ακόμα περισσότερο στα μάτια της. Τότε είναι που δεν θα γαμήσεις στον αιώνα τον άπαντα 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Ρε παίδες μην την ψάχνετε .Αν και αυτά που γράφετε είναι για άλλα θέματα της ιστοσελίδας.Η Ελλεϊνίδα είναι καλή όταν είναι μικρή και άβγαλτη.Τότε μόνο διαθέτει στοιχεία ρομαντισμού , απλότητας κ.α.Φυσικά αυτές παντρεύονται νωρίς και αποσύρονται από την κυκλοφορία.Όσες μένουν και μεγαλώνουν , αυξάνονται τα κουσούρια τους και οι υπολογισμοί!Όσοι ξεμείνουν και πάνε αποκλειστικά με πουτάνες θα έχουν πρόβλημα  , γιατί θα πρέπει να φτιάξεις κάτι δικό σου.Οι πουτάνες δεν θα σε βοηθήσουν στα δύσκολα που μπορεί να αντιμετωπίσεις στη ζωή.Και φυσικά θα πρέπει να προσπαθήσεις με τις προβληματικές που υπάρχει και το σχετικό θέμα εδώ.Τα χρόνια περνάνε και άντε να βρεις λύση σε εχθρικό περιβάλλον για αυτούς που ξεμένουν! :(

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056

Σαββατο απογευμα εξω απο το μετρο στο Συνταγμα ηταν ενα ζευγαρι 30+ και οι 2.
Αυτος εμφανισιμος και αδυνατος.
Καθοντουσαν στα αριστερα πεζουλια της πλατειας και ηταν μεσα στις γλυκες.
Αυτη πρεπει να ηταν πανω απο 120 κιλα,φατσα πρησμενη απο το παχος,μπουτια σαν την περιφερεια Πελοποννησου.
Το τι αγκαλιες της εδινε,τι φιλια δεν λεγεται...Εδειχνε πολυ ευτυχισμενος, σαν να αγκαλιαζε και εγω δεν ξερω πια γυναικαρα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σαββατο απογευμα εξω απο το μετρο στο Συνταγμα ηταν ενα ζευγαρι 30+ και οι 2.
Αυτος εμφανισιμος και αδυνατος.
Καθοντουσαν στα αριστερα πεζουλια της πλατειας και ηταν μεσα στις γλυκες.
Αυτη πρεπει να ηταν πανω απο 120 κιλα,φατσα πρησμενη απο το παχος,μπουτια σαν την περιφερεια Πελοποννησου.
Το τι αγκαλιες της εδινε,τι φιλια δεν λεγεται...Εδειχνε πολυ ευτυχισμενος, σαν να αγκαλιαζε και εγω δεν ξερω πια γυναικαρα...

Αυτό λέω,τέτοια ζευγάρια εμφανίσιμος με μπάζο βλέπω κι εγώ.Και ο κολλημένος να είναι αυτός.Πιστεύω αυτοί οι τύποι είναι τόσο μα τόσο beta που ακόμα κι αυτά τα μπάζα τα ζηλεύουν και τρέμουν μην τα χάσουν.Και βλέπεις και πολλές από αυτές,αντί να τους λένε κι ευχαριστώ,να τους κάνουν και σκηνές ή να παίζουν και με άλλους. 

Littlejohn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
291
Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Έχω Συνάδελφο ο οποίος περηφανευόταν ότι έριξε νεαρή κοπέλα και πέρασε ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακό μαζί της (χοντρός, καράφλας, τουλάχιστον 25 χρόνια μεγαλύτερός της). Ρώτησα τι έκαναν.  Μπουζούκια, εστιατόριο, ποτά κλπ. Του έβγαλα κόστος περισσότερο από 500 ευρώ. όταν τον ρώτησα γιατί δεν πήγε με δύο Ρουμάνες που θα του ερχόταν πολύ φθηνότερα μου απάντησε ότι αυτές θα ήταν πουτάνες. Στην ερώτησή μου αν η νεαρή θα ερχόταν μαζί του αν δεν την έλουζε με αυτά τα λεφτά, έκανε τον Κινέζο. Αυτό εννοώ. Ότι άνθρωποι παρακαλάνε μπάζα, ενώ υπάρχει η λύση. Τώρα αν κάποιος θεωρεί καλύτερη επιλογή το να κυνηγάει και να παρακαλάει την οποιαδήποτε πατσαβούρα, να την ψήνει και να ελπίζει ότι θα του κάτσει, οκ, επιλογή του είναι. Δεν είναι όμως λογική, κατά τη δική μου άποψη πάντα. Άλλοι έχουν άλλες απόψεις. Οι παλιοί όμως έλεγαν παρακαλετό μουνί, ξινό γαμήσι
Πλην όμως του ότι δυο Ρουμάνες «καλές» θέλουν και 500€ την ώρα έξω από τα έξοδα παραστάσεως.Κουστουμάκι γαμπριάτικο της τάξης των 2000€ ... Και τα 500€ ίσως είναι πολλά για το σήμερα ,170000 δραχμές πριν 20 χρόνια ήταν για πολύ κόσμο για τα συνηθισμένα Σαββατιάτικα γούστα ... Σκέψου και το άλλο : Δύσκολα τα ανοίγω - θα τα ανοίξεις με οποιοδήποτε κόστος .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Αυτό έλειπε,είναι που είναι κατώτερες εμφανισιακά,αν δεν άνοιγαν και εύκολα τα πόδια τους (πάντα στους ξένους εννοείται),δεν θα ασχολούνταν κανεις μαζί τους.
Οι ξεφτιλισμένες, στην Ελλάδα σε παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά, γυμνασμένα με σπουδές και μυαλό το παίζουν ντίβες και στο εξωτερικό γαμιουνται στο λεπτό με όποιον να ναι.
Μετά γυρνάνε και το παίζουν παρθένες.
Η πιο τελειωμένη και σιχαμενη φάρα....οι ελεηνιδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom