ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.735
- Πόντοι
- 3.656
ποσες από 700 υποθεσεις στην Γαλλία πιστευεις οτι ειναι απο ψρυδεις καταγγελίες; Εγω πιστευω οτι τουλάχιστον οι 699 ειναι απο χοντραδες αφρικανων και ασιατων που επιτελους βγηκε νομος να τους συμμαζεψει
Μου αρέσει η σιγουριά σου. Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύουν ότι κάποια γθναίκα δεν θα τους στοχοποιήσει.
Ένας άνδρας από το Τέξας μάχεται μια δικαστική εντολή που ορίζει ότι πρέπει να πληρώσει δεκάδες χιλιάδες για διατροφή παιδιού για ένα παιδί που δεν τον είχε βιολογικά πατέρα και το οποίο συνάντησε μόνο μια φορά. Το 2003, ένα δικαστήριο υποστήριξης τέκνων στο Τέξας αποφάσισε ότι ο Γκάμπριελ Κορνέο, 45 ετών, έπρεπε να πληρώσει την για διατροφή παιδιού στην πρώην φίλη του, επειδή αυτή ορκίστηκε ότι δεν υπήρχε τρόπος να μην είναι ο νόμιμος μπαμπάς. Ο Cornejo, ο οποίος σήμερα μεγαλώνει τρία δικά του παιδιά και δύο ανίψια, δήλωσε ότι δεν είχε λάβει γνώση αυτού του γεγονότος και μόλις έλαβε γνώση σχετικά με τις πληρωμές υποστήριξης τέκνων πέρυσι, όταν ένας αστυνομικός του επέδωσε με έγγραφα του δικαστηρίου ισχυριζόμενοι ότι το κράτος του Τέξας τον αναφέρει ότι έχει άλλο ένα παιδί. Σύντομα συναντήθηκε με την ανήλικη για πρώτη και μοναδική φορά - την χαρακτήρισε ως "υπέροχο κορίτσι" - αλλά αφού έλαβε ένα τεστ DNA, έμαθε ότι δεν ήταν καθόλου δική του. Όμως η πρώην φίλη του Cornejo και το κράτος εξακολουθούν να θέλουν τα 65.000 δολάρια σε καθυστερημένες καταβολές. «Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι σε όλη μου τη ζωή θα έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από κάτι που είμαι αθώος» , είπε. Ο Cornejo, και η δικηγόρος του, Cheryl Coleman, πρέπει τώρα να πείσουν έναν δικαστή να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση - καθώς δεν μπορεί να τροποποιηθεί η αρχική δικαστική απόφαση. Αν αυτό δεν συμβεί, πρέπει να πληρώσει ή να αντιμετωπίσει φυλάκιση. πηγή