Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επειδη το καλο γαμησι θελει και καλο στρωμα απο στρωματα ξερεις τιποτα φιλε που θελω να αγορασω??
τυπε δεν νομιζω να ξερει απο στρωματα
οι πακιστανοι στο πατωμα δεν κοιμουνται? :grin:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.212
Πόντοι
6.765
Ο Πακιστανός δεν είναι πιο εύκολο να βρει συμπατριώτες του μπινέδες ;
Μήπως είναι ρατσιστής με τους πάκηδες τώρα που μεγαλοπιάστηκε;

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ όσο μαλακιζόσασταν με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά τρολαρίσματα σας εμείς κάναμε τα στρώματα να δεινοπαθήσουν.Μόλις γύρισα από το σπίτι του δικού μου όπου για κανά 4ώρο ξεσκιζόμασταν γερά και αντρικά.

Επίσης τι μαλακίες κουλά ακούω να πούμε για το ποιός είναι ενεργητικός/παθητικός.Ο Πακιστανός μου είναι και γαμώ τα παιδιά απλά λίγο κολάει να δώσει κώλο αλλά και τα δαχτυλιάσματα του έχει φάει και τον έμαθα σιγά σιγά να πνίγεται πάνω από την ψώλα μου όσο την γλύφει.Απλά για να δώσει κώλο έχει ψυχολογικό θέμα που μάλλον σχετίζεται με την θρησκεία του και λοιπά τέτοια κολλήματα αλλά σιγά σιγά θα τον καταφέρω να φάει και αυτός πούτσα.Είναι θέμα χρόνου καθώς ήδη σιγά σιγά τον γλυκαίνω με τα δαχτυλιάσματα και δείχνει να καραγουστάρει.

Απλά στην παρούσα φάση τον τρώω εγώ χωρίς να με χαλάει.Ξεκολίστε από το binary σκεπτικό ενεργητικός/παθητικός όταν ακούτε για γκέι σεξ.Μιλάμε για μια μακροχρόνια και σταθερή συναισθηματική,ερωτική και σεξουαλική σχέση όχι ξεπέτα ή γαμήσι για να περνάει η ώρα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Εντωμεταξύ όσο μαλακιζόσασταν με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά τρολαρίσματα σας εμείς κάναμε τα στρώματα να δεινοπαθήσουν.Μόλις γύρισα από το σπίτι του δικού μου όπου για κανά 4ώρο ξεσκιζόμασταν γερά και αντρικά.

Επίσης τι μαλακίες κουλά ακούω να πούμε για το ποιός είναι ενεργητικός/παθητικός.Ο Πακιστανός μου είναι και γαμώ τα παιδιά απλά λίγο κολάει να δώσει κώλο αλλά και τα δαχτυλιάσματα του έχει φάει και τον έμαθα σιγά σιγά να πνίγεται πάνω από την ψώλα μου όσο την γλύφει.Απλά για να δώσει κώλο έχει ψυχολογικό θέμα που μάλλον σχετίζεται με την θρησκεία του και λοιπά τέτοια κολλήματα αλλά σιγά σιγά θα τον καταφέρω να φάει και αυτός πούτσα.Είναι θέμα χρόνου καθώς ήδη σιγά σιγά τον γλυκαίνω με τα δαχτυλιάσματα και δείχνει να καραγουστάρει.

Απλά στην παρούσα φάση τον τρώω εγώ χωρίς να με χαλάει.Ξεκολίστε από το binary σκεπτικό ενεργητικός/παθητικός όταν ακούτε για γκέι σεξ.Μιλάμε για μια μακροχρόνια και σταθερή συναισθηματική,ερωτική και σεξουαλική σχέση όχι ξεπέτα ή γαμήσι για να περνάει η ώρα.

αδελφε πασχα θα κανεις με τον πακιστανο?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Oταν ο ιπποτης πηγε σχολειο και εμαθε ορθογραφια και συνταξη,εγινε legolas.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Aπλά στην παρούσα φάση τον τρώω εγώ χωρίς να με χαλάει.Ξεκολίστε από το binary σκεπτικό ενεργητικός/παθητικός όταν ακούτε για γκέι σεξ.Μιλάμε για μια μακροχρόνια και σταθερή συναισθηματική,ερωτική και σεξουαλική σχέση όχι ξεπέτα ή γαμήσι για να περνάει η ώρα.

Σκέφτεστε και γάμο τυπε?  :think:

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206
ο Πακιστανός ειναι νόμιμος?? γιατί παρανομίες δεν κάνω..... ;) :cheesy:

Επισκέπτης
Σκέφτεστε και γάμο τυπε?  :think:

Ναι αλλά όχι Ελλάδα.Βλέπεις γαμιέται η κολοχώρα σας σχετικά με τα γκέι δικαιώματα.Είδες πως ξηγιέμαι?Αν και τρολάρεις εγώ κύριος.Μέχρι το γάμο όμως ας ξεκολιαστούμε δίχως αύριο για την εμπειρία.

Ψήνεσαι να σε παρτουζόσουμε?

Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή στα πμ ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια και βαριέμαι να τα λέω συνέχεια

Ο Πακιστανός είναι 1.70 ύψος προφανώς μελαμψός με μούσι, μέτρια τριχωτός και γύρω στα 65 κιλά.Λεπτή και μεγάλη για τα Ασιατικά δεδομένα ψωλή.

Εγώ 1.85 και 110 κιλά γομάρι τριχωτός με πλάτες και μούσι ενώ έχω ξούρα τέρμα το κεφάλι.Λένε ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.Χοντρή ψώλα (ειδικά το πουτσοκέφαλο) και μέτριο μήκος (όχι μικροψώλης όμως).Άτριχη πληθωρική χοντροκωλάρα.Βασικά φέρνω σε Χρυσαυγίτης όλοι μου λένε τώρα με το ξούρα κεφάλι.

Θέλουμε κυρίως να γαμήσουμε και περισσότερο εγώ (αν και εγώ γαμιέμαι επίσης) και γενικά σκηνικά πιπές κώλος είτε με τον τρίτο,τέταρτο,πέμπτο κοκ της παρέας είτε με εμένα στη μέση.Επίσης ψηνόμαστε και για κανά τρενάκι φάση και ότι άλλο βγεί.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
παντως ειναι τυπακι ο λεγκολας

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Εγώ 1.85 και 110 κιλά γομάρι τριχωτός με πλάτες και μούσι ενώ έχω ξούρα τέρμα το κεφάλι.Λένε ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.Χοντρή ψώλα (ειδικά το πουτσοκέφαλο) και μέτριο μήκος (όχι μικροψώλης όμως).Άτριχη πληθωρική χοντροκωλάρα.Βασικά φέρνω σε Χρυσαυγίτης όλοι μου λένε τώρα με το ξούρα κεφάλι.

Το χρυσαυγιτης το λενε γιατι γαμιεσε ή γιατι εισαι καραφλας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom