Τα δυο γερα αρσενικά εισαι εσυ και ο Πακιστανος;Σάλτα γ@μήσου μωρή ανέραστη ομοφοβική κ@ργια να πούμε και απεύθυνε μου τον λόγο μόνο αν θέλεις να φας ή να δώσεις πούτσα με 2 γερά αρσενικά.
Οταν οι λεξεις χανουν το νοημα τους!!!!!!
Τα δυο γερα αρσενικά εισαι εσυ και ο Πακιστανος;Σάλτα γ@μήσου μωρή ανέραστη ομοφοβική κ@ργια να πούμε και απεύθυνε μου τον λόγο μόνο αν θέλεις να φας ή να δώσεις πούτσα με 2 γερά αρσενικά.
ο πακιστανος εχει χαρτια γιατι αδηλωτους δεν γαμαωΕίμαστε ζευγάρι ένας Έλληνας άλλος Πακιστανός και ψάχνουμε άλλους άντρες για την Κυριακή (και κάθε Κυριακή) στο χώρο μας Αθήνα.Μια καλή παρτουζίτσα όποιος ψήνεται.Είμαστε 33 χρονών εγώ και 31 ο άλλος ,καθαρά ξηγημένα εμφανίσημα παιδιά.Στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ ότι γουστάρετε.
κανει και εσωτερικο και μηχανη ή μονο απ εξω?
Είμαστε ζευγάρι ένας Έλληνας άλλος Πακιστανός και ψάχνουμε άλλους άντρες για την Κυριακή (και κάθε Κυριακή) στο χώρο μας Αθήνα.Μια καλή παρτουζίτσα όποιος ψήνεται.Είμαστε 33 χρονών εγώ και 31 ο άλλος ,καθαρά ξηγημένα εμφανίσημα παιδιά.Στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ ότι γουστάρετε.
Έχουμε ήδη 3 προτάσεις για αυτή την Κυριακή.Στείλτε και άλλοι ώστε να έχουμε καλό pool επιλογών.
Eλπιζω αυτοι που το παιζουν γαμιαδες αρσενικα να μην τρεχυον με τραβελια για να νιωσουν αντρες...
Οι Γαμιάδες Αρσενικοί Άντρες δεν Γαμάνε Τραβέλια, και Άντρες!!Eλπιζω αυτοι που το παιζουν γαμιαδες αρσενικα να μην τρεχυον με τραβελια για να νιωσουν αντρες...
Ο Ippotis69...είναι ο άνθρωπος σας....
Ξέρει και από αλληλομαλακία...
Πεστα ρε τυπε αυτο σκεφτομουν κι εγω.(Οντως ο πακης ειναι ενεργητικος το ειπε.)εν τω μεταξυ το αστειο ειναι οτι ο πακιστανος θα ειναι ο μονος αποκλειστικα ενεργητικος στην ολη φαση !
ρε μαλακες ελληναρες, ακομα και στους γκευ κυκλους για το πουτσο ειμαστε !
Πεστα ρε τυπε αυτο σκεφτομουν κι εγω.(Οντως ο πακης ειναι ενεργητικος το ειπε.)
τυπε το μονο χειροτερο απο το να εισαι πακιστανος,ειναι να σε εχει γαμησει πακιστανος :S
τυπε οποιος απο τους δυο τυπους ειναι ο παθητικος,θα πρεπει να φοραει παραλληγη για καλυτερα αποτελεσματα.μολις δει παραλλαγη ο ιπποτης γυριζουν τα ματια του αναποδα απο τη γκαυλα
Εντάξει γουστάρετε να αλληλογαμιόσαστε με άλλους άντρες.
Αλλά, αντί να το γράφεις εδώ, που είναι ένας χώρος κατά 90% ( όπως το βλέπω εγώ ) για πουτάνες, μπουρδέλα, πουτανόπιατσε και όλα τα συναφή, γιατί δεν μπένεις σε κάποιο αμιγώς gay χώρο, και δεν θα έχεις και τον φόβο μην σε κράξουν.
αυτοι ειναι και οι 2 πακιστανοι τυπεεδω βλεπουμε το ζευγαρι σε τρυφερες στιγμες.
Είμαστε ζευγάρι ένας Έλληνας άλλος Πακιστανός και ψάχνουμε άλλους άντρες για την Κυριακή (και κάθε Κυριακή) στο χώρο μας Αθήνα.Μια καλή παρτουζίτσα όποιος ψήνεται.Είμαστε 33 χρονών εγώ και 31 ο άλλος ,καθαρά ξηγημένα εμφανίσημα παιδιά.Στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ ότι γουστάρετε.