Επισκέπτης
Έχουμε ήδη 3 προτάσεις για αυτή την Κυριακή.Στείλτε και άλλοι ώστε να έχουμε καλό pool επιλογών.
.Άντρες ψάχνουμε για τις Κυριακές .
Άμα ήταν έτσι οι άντρες .... :S
Γιατί ντρέπεσαι να το πεις? Αδελφές ψάχνετε.
Τελικά δεν μας είπες, σου τον είχε σφυρίξει ο Ιππότης τότε?
Στη χοντρή γκέι ψ@λα μου ρε μάγκα τι πιστεύεις εσύ για τους άντρες που κάνουν σεξ με άντρες.Εμείς θέλουμε ξηγημένα κατα προτίμηση αρρενωπά τυπάκια για να περνάμε καλά τις Κυριακές μας με δυνατό αντρικό σεξ.Οι κομπλάρες,ξενοφοβικοί,ρατσιστές ομοφοβικοί και λοιποί παπάρες να μην ενοχλούν.
Όσο για τον Ιππότη ένα κακόγουστο τρολ και όχι του γούστου μου από τα λίγα που διάβασα.
Στη χοντρή γκέι ψ@λα μου ρε μάγκα τι πιστεύεις εσύ για τους άντρες που κάνουν σεξ με άντρες.Εμείς θέλουμε ξηγημένα κατα προτίμηση αρρενωπά τυπάκια για να περνάμε καλά τις Κυριακές μας με δυνατό αντρικό σεξ.Οι κομπλάρες,ξενοφοβικοί,ρατσιστές ομοφοβικοί και λοιποί παπάρες να μην ενοχλούν.
Όσο για τον Ιππότη ένα κακόγουστο τρολ και όχι του γούστου μου από τα λίγα που διάβασα.
τυπε τρολ ο ιπποτης που εχει γαμησει τρια σωματα στρατου; :S
Και γιατί το πόσταρες στο μπου τότε? Δεν ξέρεις ότι έχουμε τέτοιους εδώ?
Άντε μωρή ξεκωλιάρα που θα μας το παίξεις και ανώτερος , για αυτό ακριβώς το έγραψες εδώ , για να τα ακούς.
Είμαστε ζευγάρι ένας Έλληνας άλλος Πακιστανός και ψάχνουμε άλλους άντρες για την Κυριακή (και κάθε Κυριακή) στο χώρο μας Αθήνα.Μια καλή παρτουζίτσα όποιος ψήνεται.Είμαστε 33 χρονών εγώ και 31 ο άλλος ,καθαρά ξηγημένα εμφανίσημα παιδιά.Στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ ότι γουστάρετε.
Σάλτα γ@μήσου μωρή ανέραστη ομοφοβική κ@ργια να πούμε και απεύθυνε μου τον λόγο μόνο αν θέλεις να φας ή να δώσεις πούτσα με 2 γερά αρσενικά.
τυπε φορας και εσυ πακιστανικη παντουφλα?Είμαστε ζευγάρι ένας Έλληνας άλλος Πακιστανός και ψάχνουμε άλλους άντρες για την Κυριακή (και κάθε Κυριακή) στο χώρο μας Αθήνα.Μια καλή παρτουζίτσα όποιος ψήνεται.Είμαστε 33 χρονών εγώ και 31 ο άλλος ,καθαρά ξηγημένα εμφανίσημα παιδιά.Στείλτε πμ ή ρωτήστε εδώ ότι γουστάρετε.
Και γιατί το πόσταρες στο μπου τότε? Δεν ξέρεις ότι έχουμε τέτοιους εδώ?
Άντε μωρή ξεκωλιάρα που θα μας το παίξεις και ανώτερος , για αυτό ακριβώς το έγραψες εδώ , για να τα ακούς.
εν τω μεταξυ το αστειο ειναι οτι ο πακιστανος θα ειναι ο μονος αποκλειστικα ενεργητικος στην ολη φαση !
ρε μαλακες ελληναρες, ακομα και στους γκευ κυκλους για το πουτσο ειμαστε !
Εντάξει γουστάρετε να αλληλογαμιόσαστε με άλλους άντρες.Σάλτα γ@μήσου μωρή ανέραστη ομοφοβική κ@ργια να πούμε και απεύθυνε μου τον λόγο μόνο αν θέλεις να φας ή να δώσεις πούτσα με 2 γερά αρσενικά.
κανει και εσωτερικο και μηχανη ή μονο απ εξω?