paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Από το βόρειο η από το νότιο Πακιστάν?
Είναι πολλές οι φυλές και εκεί!
Είναι πολλές οι φυλές και εκεί!
εγω νομιζω οτι ο πακιστανος εραστης ειναι το γνωστο μελος του σαιτ και πηδαει τον λεγκολας απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιωνη απολυτη παρακμη δεν ειναι οτι ψαχνουν ειναι οτι θα βρουνε κιολας
τσομπανη παρε το καρο και ελα αθηνα να κανεις αυτοψια να δουμε τι γινεται http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/deplacer/bmw.gif[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/deplacer/fairestop.gif[/img[/URL]]
[/quote]Θα γυριστει πορνοταινια μαθαινω απο την wicked σεξοπαρωδια του χομπιτ και θα παιζει ο λεγκολας και ενας νανος...τον πακιστανο δεν βλεπω να κολλαει στο σεναριο
Ποσο πιο κατω θα πεσουμε σε αυτη την χωρα!!!!!
Ζευγαρι ελληνα με πακιστανο ψαχνουν για πουτσες η απολυτη παρακμη!!
Η αλήθεια είναι ότι αν έλεγε ζευγάρι Έλληνα με Ελβετό να είχε μία άλλη χάρη το πράμα .
Γεωργιανούς επαιρνε ο μακαρίτης.Αχαχά,ένα νέο αστέρι στο φόρουμ γεννιέται
Το Πακιστανό από που τον ψάρεψες ρε;Πρόσεχε γιατί και ο άλλος γουστάρε πακιστάνια από τους δύο ξένους και είδες πως κατέληξε.
πλανισμενη οδοντοστοιχια ειδικα για πιπες. Σε ποιον μαστορα τον πηγες?
Ο φίλος ο Λεγκόλας33άρης είχε πάει με τον Ιππότη69 όταν αυτός ακόμα ήταν νέος γυμναστής , πριν γίνει γέρος τσάτσος.
Εκεί κάπου σιχάθηκε την υποκρισία του κόσμου και το γύρισε στους Πακιστανούς....
δεν διευκρινισε νομιζω παντως,ισως να ειναι ευπροσδεκτες και γυναικες στο παρτυ
Ο φίλος ο Λεγκόλας33άρης είχε πάει με τον Ιππότη69 όταν αυτός ακόμα ήταν νέος γυμναστής , πριν γίνει γέρος τσάτσος.
Εκεί κάπου σιχάθηκε την υποκρισία του κόσμου και το γύρισε στους Πακιστανούς....
Το τόπικ είναι σοβαρό και real.Δε ξέρω τι κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση στον ομοφοβικό και ρατσιστικό οχετό.
Με τι μουτρα θα με αντικρισει αυριο το παιδι στο φαναρι?
με τι θρασσος θα μου καθαρισει το τζαμι οταν γνωριζω τι εκανε χτες το βραδυ?
τι εχει εχει μεσα στο κουβα με το σαπουνι που βουταει το σφουγγαρι? μονο σαπουνι? μηπως ο κερατας μου μαγαριζει το μπαρμπριζ μπροστα στα ματια μου?
και το χειροτερο ειναι οτι θα παει και απο πισω μετα ....
Ότι στοίχημα θες πως αν σε περάσει ένα χεράκι ο δικός μου Πακιστανός θα αναθεωρήσεις.Είναι ειδικός να κάνει σούφρες να τρέμουν από σπασμούς.
κανει και εσωτερικο και μηχανη ή μονο απ εξω?