xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε τυπε θελεις να δεις φωτο με ψωλες που σκιζουν τη καραφλη λουλου? :SΤυπε βαλε και φωτο για να κοντραρετε Λιλα και ιππουη.Να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.
ρε τυπε θελεις να δεις φωτο με ψωλες που σκιζουν τη καραφλη λουλου? :SΤυπε βαλε και φωτο για να κοντραρετε Λιλα και ιππουη.Να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.
ποιος ειναι καραφλος τυπε?ρε τυπε θελεις να δεις φωτο με ψωλες που σκιζουν τη καραφλη λουλου? :S
Λοιπόν επειδή στα πμ ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια και βαριέμαι να τα λέω συνέχεια
Ο Πακιστανός είναι 1.70 ύψος προφανώς μελαμψός με μούσι, μέτρια τριχωτός και γύρω στα 65 κιλά.Λεπτή και μεγάλη για τα Ασιατικά δεδομένα ψωλή.
Εγώ 1.85 και 110 κιλά γομάρι τριχωτός με πλάτες και μούσι ενώ έχω ξούρα τέρμα το κεφάλι.Λένε ωραία χαρακτηριστικά προσώπου.Χοντρή ψώλα (ειδικά το πουτσοκέφαλο) και μέτριο μήκος (όχι μικροψώλης όμως).Άτριχη πληθωρική χοντροκωλάρα.Βασικά φέρνω σε Χρυσαυγίτης όλοι μου λένε τώρα με το ξούρα κεφάλι.
Θέλουμε κυρίως να γαμήσουμε και περισσότερο εγώ (αν και εγώ γαμιέμαι επίσης) και γενικά σκηνικά πιπές κώλος είτε με τον τρίτο,τέταρτο,πέμπτο κοκ της παρέας είτε με εμένα στη μέση.Επίσης ψηνόμαστε και για κανά τρενάκι φάση και ότι άλλο βγεί.
Τυπε βαλε και φωτο για να κοντραρετε Λιλα και ιππουη.Να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.
τυπε με ενα περουκινι στυλ λιλα λυνεται το προβλημα
και τις 3 σταυροφοριες μαζι τυπετυπε δεν τιθεται θεμα,ο λιλας εχει την πιο μεγαλη σουφρα.ανετα θα μπορουσε να ρουφηξει ολοκληρο τον ιπποτη μεσα :S
τυπε με ενα περουκινι στυλ λιλα λυνεται το προβλημα![]()
και τις 3 σταυροφοριες μαζι τυπε![]()
ο ιπποτης ειναι παλικαρι...τοσα σωματα στρατου εχει παρειτυπε αν πεσει μεσα στην σουφρα του λιλα ο ιπποτης,δεν τον σωνει ουτε βαθυσκαφος :S
Τυπε μπερδευεσαι,για την σουφρα τους μιλουσα.ρε τυπε θελεις να δεις φωτο με ψωλες που σκιζουν τη καραφλη λουλου? :S
μαλλια κουβαρια γιναμε σε αυτο το νημα,αδελφεΤυπε μπερδευεσαι,για την σουφρα τους μιλουσα.
Αφου εχει και αδερφες και παλληκαρια δεν θα γινομασταν μαλλια κουβαρια?μαλλια κουβαρια γιναμε σε αυτο το νημα,αδελφε![]()
ο ιπποτης ειναι παλικαρι...τοσα σωματα στρατου εχει παρει![]()
εν τω μεταξυ,σημερα στα φαναρια,δεν ειδα κανενα πακιστανο.Αφου εχει και αδερφες και παλληκαρια δεν θα γινομασταν μαλλια κουβαρια?
εν τω μεταξυ,σημερα στα φαναρια,δεν ειδα κανενα πακιστανο.
λες να ξεκουραζονται για να εχουν δυναμεις στο μιτινγκ της κυριακης με το καραφλο?
παρασκευη οι μουσουλμανοι δεν δουλευουν τυπεεν τω μεταξυ,σημερα στα φαναρια,δεν ειδα κανενα πακιστανο.
λες να ξεκουραζονται για να εχουν δυναμεις στο μιτινγκ της κυριακης με το καραφλο?
Οχι ρε πουστη και ειναι χαλια το παρμπριζπαρασκευη οι μουσουλμανοι δεν δουλευουν τυπε
ειναι η αργια τους
Ουτε γαμανε τυπε?Και τι θα κανει ο legolas?Ποιος θα ταπωσει το βαρελι τωρα?παρασκευη
οι μουσουλμανοι δεν δουλευουν τυπε
ειναι η αργια τους