κλαιω.....!κανει και εσωτερικο και μηχανη ή μονο απ εξω?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
κλαιω.....!κανει και εσωτερικο και μηχανη ή μονο απ εξω?
ρε τυπε θελεις να δεις φωτο με ψωλες που σκιζουν τη καραφλη λουλου? :S
και πουστης και συριζα.... δεν υπαρχει σωτηρια για τουτο το τοπο
Έλα να σε γαμήσουμε παρέα με τον Πακιστανό όσο σου διαβάζω το ''Das Kapital'' , να δεις για πότε αλλάζεις γνώμη για αμφότερα.
Στειλε τον να μαζεψει καμια ελια και ασε τις παρτουζες.... αντε τους δωσαμε ενα πιατο φαι θα μας καβαλισουν κιολας
μα δες που κολλαει και αυτος..Εντωμεταξύ όσο μαλακιζόσασταν με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά τρολαρίσματα σας εμείς κάναμε τα στρώματα να δεινοπαθήσουν.Μόλις γύρισα από το σπίτι του δικού μου όπου για κανά 4ώρο ξεσκιζόμασταν γερά και αντρικά.
Επίσης τι μαλακίες κουλά ακούω να πούμε για το ποιός είναι ενεργητικός/παθητικός.Ο Πακιστανός μου είναι και γαμώ τα παιδιά απλά λίγο κολάει να δώσει κώλο αλλά και τα δαχτυλιάσματα του έχει φάει και τον έμαθα σιγά σιγά να πνίγεται πάνω από την ψώλα μου όσο την γλύφει.Απλά για να δώσει κώλο έχει ψυχολογικό θέμα που μάλλον σχετίζεται με την θρησκεία του και λοιπά τέτοια κολλήματα αλλά σιγά σιγά θα τον καταφέρω να φάει και αυτός πούτσα.Είναι θέμα χρόνου καθώς ήδη σιγά σιγά τον γλυκαίνω με τα δαχτυλιάσματα και δείχνει να καραγουστάρει.
Απλά στην παρούσα φάση τον τρώω εγώ χωρίς να με χαλάει.Ξεκολίστε από το binary σκεπτικό ενεργητικός/παθητικός όταν ακούτε για γκέι σεξ.Μιλάμε για μια μακροχρόνια και σταθερή συναισθηματική,ερωτική και σεξουαλική σχέση όχι ξεπέτα ή γαμήσι για να περνάει η ώρα.
μα δες που κολλαει και αυτος..
αμα ειναι στενομυαλος ο ανθρωπος τι να πεις.
μα δεν ειναι φοβερο???
Ειναι στενομυαλος και την ιδια στιγμη ανοιχτοκωλος!!!!!
μα δες που κολλαει και αυτος..
αμα ειναι στενομυαλος ο ανθρωπος τι να πεις.
οχι ρε !!!!!!!!!! τι θα κανουμε μετα?Ε αν γουστάρεις άντρες και ψωλές το βρισκείς νορμάλ να μην δίνεις κώλο έστω και για δοκιμή?Συμπλεγματικό είναι αλλά θα τον στρώσω σιγά σιγά.
To downside όμως ξέρεις ποιο είναι?Πως αν αρχίσει να μου δίνει κώλο δεν θα υπάρχει λόγος να κάνουμε παρτούζες.
Θα με χάσετε...
ειχα διαβασει ενα αρθρο καποτε(νομιζω εδω μεσα)οτι δεν ειναι περιεργο αυτο που λες.Εχει να κανει με ψυχολογια και κατι τετοια.Αν θυμηθω περισοτερα θα σ ξαναποσταρω.Ε αν γουστάρεις άντρες και ψωλές το βρισκείς νορμάλ να μην δίνεις κώλο έστω και για δοκιμή?Συμπλεγματικό είναι αλλά θα τον στρώσω σιγά σιγά.
To downside όμως ξέρεις ποιο είναι?Πως αν αρχίσει να μου δίνει κώλο δεν θα υπάρχει λόγος να κάνουμε παρτούζες.
Θα με χάσετε...
Εχει να κανει με ψυχολογια και κατι τετοια.
Σίγουρα και γω μικρός έλεγα δε θα δώσω κώλο γιατί είχα συμπλέγματα.Με τον καιρό μου πέρασαν οι παπατζοσκέψεις και χάρηκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό στο φουλ του.
Πες του Πακη να γυρισει στο στανη. θα του αυξησω το μεροκαματο.
Θα τον βλεπεις το καλοκαιρι που θα παρνει αδεια. οπως ολος ο κοσμος
Μου είπε πως δε θα σε προτιμήσει.Κάτι για κονδυλώματα λέει από τις πολλές ψωλές που αρπάζεις από τα γαιδούρια εκεί στη στάνη.