Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε τυπε θελεις να δεις φωτο με ψωλες που σκιζουν τη καραφλη λουλου?  :S

Ποιός είναι ''λουλού'' μωρή ανέραστη καργιολίτσα?

Επίσης δεν είμαι από φυσικού καράφλας ρε καραμήτρο.Τα ξυρίζω και μάλιστα πολύ πρόσφατο λουκ.Έτσι χήτικο σταιλ.

Κίνηση τακτικισμού ώστε όταν με βλέπουν οι Χρυσαυγίτες να πιστεύουν ότι είμαι δικός τους.Φυσικά με προδίδει το γεγονός πως ξέρω να βάζω τόνους (unlike you bitch) αλλά τους λέω πως ήμουν υπασπιστής του Κάσι και το χάφτουν.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
και πουστης και συριζα.... δεν υπαρχει σωτηρια για τουτο το τοπο

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Έλα να σε γαμήσουμε παρέα με τον Πακιστανό όσο σου διαβάζω το ''Das Kapital''  , να δεις για πότε αλλάζεις γνώμη για αμφότερα.

Στειλε τον να μαζεψει καμια ελια και ασε τις παρτουζες.... αντε τους δωσαμε ενα πιατο φαι θα μας καβαλισουν κιολας

Επισκέπτης
Στειλε τον να μαζεψει καμια ελια και ασε τις παρτουζες.... αντε τους δωσαμε ενα πιατο φαι θα μας καβαλισουν κιολας

Ρε συ καραμήτρο πες μου ότι κυκλοφορείς με Cayenne και οτι φορείς στο δαχύτριχο στήθος χρυσή καδένα και το σπάσαμε το κοντέρ του νεοελλαδιστάν βλάχου.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οχι που θα ειμουν πουστοχιπστερ.....1000 φορες καλητερα να μοιαζω με τον τερλεγκα

Επισκέπτης
Το ότι δεν μοιάζεις του τερλέγκα με απογοητεύει.

Στην στάνη πως πας μωρή ,εξευγενισμένο σταιλ φάση?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Εντωμεταξύ όσο μαλακιζόσασταν με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά τρολαρίσματα σας εμείς κάναμε τα στρώματα να δεινοπαθήσουν.Μόλις γύρισα από το σπίτι του δικού μου όπου για κανά 4ώρο ξεσκιζόμασταν γερά και αντρικά.

Επίσης τι μαλακίες κουλά ακούω να πούμε για το ποιός είναι ενεργητικός/παθητικός.Ο Πακιστανός μου είναι και γαμώ τα παιδιά απλά λίγο κολάει να δώσει κώλο αλλά και τα δαχτυλιάσματα του έχει φάει και τον έμαθα σιγά σιγά να πνίγεται πάνω από την ψώλα μου όσο την γλύφει.Απλά για να δώσει κώλο έχει ψυχολογικό θέμα που μάλλον σχετίζεται με την θρησκεία του και λοιπά τέτοια κολλήματα αλλά σιγά σιγά θα τον καταφέρω να φάει και αυτός πούτσα.Είναι θέμα χρόνου καθώς ήδη σιγά σιγά τον γλυκαίνω με τα δαχτυλιάσματα και δείχνει να καραγουστάρει.

Απλά στην παρούσα φάση τον τρώω εγώ χωρίς να με χαλάει.Ξεκολίστε από το binary σκεπτικό ενεργητικός/παθητικός όταν ακούτε για γκέι σεξ.Μιλάμε για μια μακροχρόνια και σταθερή συναισθηματική,ερωτική και σεξουαλική σχέση όχι ξεπέτα ή γαμήσι για να περνάει η ώρα.
μα δες που κολλαει και αυτος..
αμα ειναι στενομυαλος ο ανθρωπος τι να πεις.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δυστηχως δεν παω πλεον στη στανη.

Εφυγε το μαλακισμενο Πακιστανος που ειχα και φυλαγε τα ζωντανα και την κοπανησαν απο το μαντρι...

Πηγε λεει στην Αθηνα και γαμαει ενα καραφλα που του δινει καλητερο μεροκαματο

ασε παθαμε ζημια σου λεω

Επισκέπτης
μα δες που κολλαει και αυτος..
αμα ειναι στενομυαλος ο ανθρωπος τι να πεις.

Ε αν γουστάρεις άντρες και ψωλές το βρισκείς νορμάλ να μην δίνεις κώλο έστω και για δοκιμή?Συμπλεγματικό είναι αλλά θα τον στρώσω σιγά σιγά.

To downside όμως ξέρεις ποιο είναι?Πως αν αρχίσει να μου δίνει κώλο δεν θα υπάρχει λόγος να κάνουμε παρτούζες.

Θα με χάσετε...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ε αν γουστάρεις άντρες και ψωλές το βρισκείς νορμάλ να μην δίνεις κώλο έστω και για δοκιμή?Συμπλεγματικό είναι αλλά θα τον στρώσω σιγά σιγά.

To downside όμως ξέρεις ποιο είναι?Πως αν αρχίσει να μου δίνει κώλο δεν θα υπάρχει λόγος να κάνουμε παρτούζες.

Θα με χάσετε...
οχι ρε !!!!!!!!!! τι θα κανουμε μετα?

Επισκέπτης
Γι αυτό λοιπόν να εύχεστε να μου το παίζει δύσκολος ώστε να γαμάω όσους περισσότερους γίνεται από δω μέσα και να σας περιγράφω τις εμπειρίες μας.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

Θα με χάσετε...
ειχα διαβασει ενα αρθρο καποτε(νομιζω εδω μεσα)οτι δεν ειναι περιεργο αυτο που λες.Εχει να κανει με ψυχολογια και κατι τετοια.Αν θυμηθω περισοτερα θα σ ξαναποσταρω.

Επισκέπτης
Εχει να κανει με ψυχολογια και κατι τετοια.

Σίγουρα και γω μικρός έλεγα δε θα δώσω κώλο γιατί είχα συμπλέγματα.Με τον καιρό μου πέρασαν οι παπατζοσκέψεις και χάρηκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό στο φουλ του.

Πλέον άπατη έχει γίνει η σούφρα μου και καραγουστάρω.Αλλά θέλω να γαμάω κιόλας.Όλα και όλα.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σίγουρα και γω μικρός έλεγα δε θα δώσω κώλο γιατί είχα συμπλέγματα.Με τον καιρό μου πέρασαν οι παπατζοσκέψεις και χάρηκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό στο φουλ του.

Πες του Πακη να γυρισει στο στανη. θα του αυξησω το μεροκαματο.

Θα τον βλεπεις το καλοκαιρι που θα  παρνει αδεια. οπως ολος ο κοσμος

Επισκέπτης
Πες του Πακη να γυρισει στο στανη. θα του αυξησω το μεροκαματο.

Θα τον βλεπεις το καλοκαιρι που θα  παρνει αδεια. οπως ολος ο κοσμος

Μου είπε πως δε θα σε προτιμήσει.Κάτι για κονδυλώματα λέει από τις πολλές ψωλές που αρπάζεις από τα γαιδούρια εκεί στη στάνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom