Νέα

Ψάχνουμε άτομα για παρτούζα.Έλληνας-Πακιστανός ζευγάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 679
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εντωμεταξύ όσο μαλακιζόσασταν με τα ομοφοβικά και ρατσιστικά τρολαρίσματα σας εμείς κάναμε τα στρώματα να δεινοπαθήσουν.Μόλις γύρισα από το σπίτι του δικού μου όπου για κανά 4ώρο ξεσκιζόμασταν γερά και αντρικά.

Επίσης τι μαλακίες κουλά ακούω να πούμε για το ποιός είναι ενεργητικός/παθητικός.Ο Πακιστανός μου είναι και γαμώ τα παιδιά απλά λίγο κολάει να δώσει κώλο αλλά και τα δαχτυλιάσματα του έχει φάει και τον έμαθα σιγά σιγά να πνίγεται πάνω από την ψώλα μου όσο την γλύφει.Απλά για να δώσει κώλο έχει ψυχολογικό θέμα που μάλλον σχετίζεται με την θρησκεία του και λοιπά τέτοια κολλήματα αλλά σιγά σιγά θα τον καταφέρω να φάει και αυτός πούτσα.Είναι θέμα χρόνου καθώς ήδη σιγά σιγά τον γλυκαίνω με τα δαχτυλιάσματα και δείχνει να καραγουστάρει.

Απλά στην παρούσα φάση τον τρώω εγώ χωρίς να με χαλάει.Ξεκολίστε από το binary σκεπτικό ενεργητικός/παθητικός όταν ακούτε για γκέι σεξ.Μιλάμε για μια μακροχρόνια και σταθερή συναισθηματική,ερωτική και σεξουαλική σχέση όχι ξεπέτα ή γαμήσι για να περνάει η ώρα.

Αναριγώ με την σκέψη του να σας παιρνω μάτι σε μακροχρόνιο, σταθερό, ερωτικό, σεξουαλικό, ρομαντικό και αντρίκιο 69.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.896
Πόντοι
2.606
URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Αρκεί στο τέλος να μαζέψεις με το στόμα τα χύσια αμφότερων.Μέσα?

Φοβάμαι μην και δεν το κάνω γερά και αντρίκια, όπως εσείς, και σας την "σπάσω" πάνω στην εκτόνωση.

Αντιλαμβάνεστε...

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φοβάμαι μην και δεν το κάνω γερά και αντρίκια, όπως εσείς, και σας την "σπάσω" πάνω στην εκτόνωση.

Αντιλαμβάνεστε...

Πραγματικα ο πλουτος του λεξιλογίου σου με εχει συνγκλονησει ΤΥΠΕ  !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Μη φοβάσε με 2-3 πουτσοσκάμπιλα στη μάπα λογικά θα σου βγεί το πιο αντρικό σου.

Μάλλον δεν καταλάβατε.

Δεν λέω... Ευγενέστατη η προσφορά σας, αλλά δεν θα πάρω.

Αυτά είναι για άντρακλες σκληρούς και μερακλήδες!!! που να φθουρήσω εγώ το γατάκι...

Σας ευχαριστω πάντως.

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποιός είναι ''λουλού'' μωρή ανέραστη καργιολίτσα?

Επίσης δεν είμαι από φυσικού καράφλας ρε καραμήτρο.Τα ξυρίζω και μάλιστα πολύ πρόσφατο λουκ.Έτσι χήτικο σταιλ.

Κίνηση τακτικισμού ώστε όταν με βλέπουν οι Χρυσαυγίτες να πιστεύουν ότι είμαι δικός τους.Φυσικά με προδίδει το γεγονός πως ξέρω να βάζω τόνους (unlike you bitch) αλλά τους λέω πως ήμουν υπασπιστής του Κάσι και το χάφτουν.
μωρη καραφλο λουλου,δεν εχω προβλημα με τυπους σαν τη παρτη σου,
αλλα δεν μπορω να σε προσφωνησω και παλληκαρι....καταλαβαινεις..

οσο για το χαραχτηρισμο που μου προσαπτεις,εαν εχεις πεισει τον εαυτο σου.οτι
τυποι που δεν βαζουν ζωντανο κρεας στο πατο τους,σαν και εσενα,ειναι ανεραστες καριολιτσες,
τοτε παω πασο...

Επισκέπτης
μωρη καραφλο λουλου,δεν εχω προβλημα με τυπους σαν τη παρτη σου,
αλλα δεν μπορω να σε προσφωνησω και παλληκαρι....καταλαβαινεις..

οσο για το χαραχτηρισμο που μου προσαπτεις,εαν εχεις πεισει τον εαυτο σου.οτι
τυποι που δεν βαζουν ζωντανο κρεας στο πατο τους,σαν και εσενα,ειναι ανεραστες καριολιτσες,
τοτε παω πασο...

Στη χοντρή γκέι ψώλα μου οι αντιλήψεις σου μωρή κανάγια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ποιός είναι ''λουλού'' μωρή ανέραστη καργιολίτσα?

Επίσης δεν είμαι από φυσικού καράφλας ρε καραμήτρο.Τα ξυρίζω και μάλιστα πολύ πρόσφατο λουκ.Έτσι χήτικο σταιλ.

Κίνηση τακτικισμού ώστε όταν με βλέπουν οι Χρυσαυγίτες να πιστεύουν ότι είμαι δικός τους.Φυσικά με προδίδει το γεγονός πως ξέρω να βάζω τόνους (unlike you bitch) αλλά τους λέω πως ήμουν υπασπιστής του Κάσι και το χάφτουν.
Tυπε του καθοσουν του Κασι αμα ειχες την ευκαιρια;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Γι αυτό λοιπόν να εύχεστε να μου το παίζει δύσκολος ώστε να γαμάω όσους περισσότερους γίνεται από δω μέσα και να σας περιγράφω τις εμπειρίες μας.

Ελάτε ρε  σεις Λάκη 33 !!!  :2funny:

Και έσπαγα το κεφάλι μου τόση ώρα...

Καλή η αλλαγή "πλεύσης" στον χαρακτήρα, αλλά αυτή η ενασχόληση με τους κώλους και η προσήλωση στις πάκικες ψωλές και τα γιαχαμπίμπικα χύσια, σας έχει γίνει πλεον εμμονή.   :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom