gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να συγχωνευτει λοιπον το θεμα με το αρλεκιν θρεντ
Μενα στραπον όμως ξεχνίεται.
να συγχωνευτει λοιπον το θεμα με το αρλεκιν θρεντ
Μενα στραπον όμως ξεχνίεται.
μερικοι προτιμουν την αμεσοτητα χωρις πολλα πολλα ....κατσε ρε φιλε....εσυ οταν θες να γαμησεις μια πας αμεσως και της λες εισαι καλο μουνι θελω να χωσω την γλωσσα στο μουνι σου και να στον καρφωσω στην κωλαρα σου.....δεν κανεις μια εισαγωγη να πουμε;παμε για ενα ποτο.καφε κλπ......βουρ στον πατσα;
"Ψαχνω να βρω Strapon που χυνουν" σημαινει "παμε για καφε"?κατσε ρε φιλε....εσυ οταν θες να γαμησεις μια πας αμεσως και της λες εισαι καλο μουνι θελω να χωσω την γλωσσα στο μουνι σου και να στον καρφωσω στην κωλαρα σου.....δεν κανεις μια εισαγωγη να πουμε;παμε για ενα ποτο.καφε κλπ......βουρ στον πατσα;
ηταν συνθηματικο ρε τυπε....θελω να τα πιανεις αυτα τα υψηλα νοηματα με την πρωτη ;)"Ψαχνω να βρω Strapon που χυνουν" σημαινει "παμε για καφε"?
Παμε να μεθυσουμε πως ειναι? "Ψαχνω λακο με παλουκια"?ηταν συνθηματικο ρε τυπε....θελω να τα πιανεις αυτα τα υψηλα νοηματα με την πρωτη ;)
Να σε βοηθησουμε παλικαρι μου αμα ειναι ετσι.Δεν πιστευω να εισαι πουστης ;!Δεν θα ελεγα και οχι και σε μια αληθινη πουτσα. Σοβαρολογω
ηταν συνθηματικο ρε τυπε....θελω να τα πιανεις αυτα τα υψηλα νοηματα με την πρωτη ;)
Απο το 2001 ξεκινησα αυτα τα ανωμαλα βιτσια με τα strapon. Οποτε καταλαβενεις.
βαρεθηκες τυπε και ψαχνεις μια αλλαγη στην ζωη σου.....Απο το 2001 ξεκινησα αυτα τα ανωμαλα βιτσια με τα strapon. Οποτε καταλαβενεις.
Αν ειναι ωραια η κοπελα σου θα βρεις πολλους προθυμους να σας παρουν και τους δυοΑπο το 2001 ξεκινησα αυτα τα ανωμαλα βιτσια με τα strapon. Οποτε καταλαβενεις.
Ε ναι ρε συ....."Ψαχνω να βρω Strapon που χυνουν" σημαινει "παμε για καφε"?
Δε λες κ τιμές...στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλο κ κάποιος θα ενδιαφερθεί.Ξερεις ποσα φιλαρακια ειναι ανεργα και ερχονται και σου ζητανε λεφτα. Μου ετυχε 2 ξεχωριστες φορες να γνωρισω 2 ομορφα φιλαρακια να μου ζητανε λεφτα και τους εδωσα καποια χρηματα λογο των δυσκολων εποχων. Θα τους εδινα ακομη ενα καλο χαρτζηλικι με ανταλαγμα να τους εκανα στοματικο ερωτα στο πεος και στα αρχιδια και αν ηταν θα το συνεχιζαμε ακομη δηλαδη να με γαμουσε αλλα κολλοσα και ντραπηκα να τους το πω.
Απο το 2001 ξεκινησα αυτα τα ανωμαλα βιτσια με τα strapon. Οποτε καταλαβενεις.
παπαζολη ποσο τον πουλας τον λωκο σου;Δε λες κ τιμές...στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλο κ κάποιος θα ενδιαφερθεί.
Αν κ θα υπάρξουν κ αρκετοί αφιλοκερδώς πιστεύω...αλλά πες εσύ.
Λαγουδακη εσυ είσαι?Ξερεις ποσα φιλαρακια ειναι ανεργα και ερχονται και σου ζητανε λεφτα. Μου ετυχε 2 ξεχωριστες φορες να γνωρισω 2 ομορφα φιλαρακια να μου ζητανε λεφτα και τους εδωσα καποια χρηματα λογο των δυσκολων εποχων. Θα τους εδινα ακομη ενα καλο χαρτζηλικι με ανταλαγμα να τους εκανα στοματικο ερωτα στο πεος και στα αρχιδια και αν ηταν θα το συνεχιζαμε ακομη δηλαδη να με γαμουσε αλλα κολλοσα και ντραπηκα να τους το πω.
Γαλα εβαπορε.Ειδα το βιντεακι! Πως χυνει?? Κ τι στο πουτσο χυνει τοση ωρα! Εκτοξευεται κιολας!
Τυπε ειναι πολυ πηχτο γ εβαπορε!Γαλα εβαπορε.