Επισκέπτης
τραβελι θελετε;(κατα το λογαδι θελετε;) Ε....το χετε και στο χωριο σας...
Καλητερα να την βρω με ενα φιλαρακι. Παρα με τραβελια. Εχουν αρρωστιες πανω τους
τραβελι θελετε;(κατα το λογαδι θελετε;) Ε....το χετε και στο χωριο σας...
Δεν είναι επί του παρόντος θέματος, αλλά επειδή ειπώθηκε από κάποιον προγενέστερα θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως η Λίλα με τα μπουκάλια αποδήμησε ης κύριον, ή το λέτε έτσι;
Μια κολλητη φιλη μου ειναι. Και της αρεσει πολυ αυτο το παιχνιδι. Τρελενεται.
στο μουστακι?
Στις τρίχες στο στήθος σου;;;Ναι φιλε μου και στο μουστακι
ορκίζομαι, στην ζωή σου, να μην σε ξαναπούνε ΘΑΝΑΤΟ
Πως γίνεται να την κολλητή σου;;;;;; αμα όχι και σένα
Ναι φιλε μου και στο μουστακι
Στις τρίχες στο στήθος σου;;;
Με γαμαει και την γαμαω
Ξεχασα. Κυριακή σήμερα...
ασε μας ρε παπατρολλη......Στις τρίχες στο στήθος σου;;;
τυπε γιατι δεν στελνεις πμ στον underwo φαινεται σοβαρο παλικαρι και με εισοδημαΑν καποιο φιλαρακι αισθανετε μονο του η θελει καποια παρεα. Θα ηθελα παρα πολυ να τον γνωρισω απο κοντα
Ωριστε!!!!γιατι δεν το εγραφες απο την αρχη ??? Στραπον και μαλακιες..."Κυριοι ψαχνω γαμια να την βρουμε"τι ντρεπεσαι,την κοινωνια?Αν καποιο φιλαρακι αισθανετε μονο του η θελει καποια παρεα. Θα ηθελα παρα πολυ να τον γνωρισω απο κοντα
Ωριστε!!!!γιατι δεν το εγραφες απο την αρχη ??? Στραπον και μαλακιες..."Κυριοι ψαχνω γαμια να την βρουμε"τι ντρεπεσαι,την κοινωνια?
Ωριστε!!!!γιατι δεν το εγραφες απο την αρχη ??? Στραπον και μαλακιες..."Κυριοι ψαχνω γαμια να την βρουμε"τι ντρεπεσαι,την κοινωνια?
κατσε ρε φιλε....εσυ οταν θες να γαμησεις μια πας αμεσως και της λες εισαι καλο μουνι θελω να χωσω την γλωσσα στο μουνι σου και να στον καρφωσω στην κωλαρα σου.....δεν κανεις μια εισαγωγη να πουμε;παμε για ενα ποτο.καφε κλπ......βουρ στον πατσα;Ωριστε!!!!γιατι δεν το εγραφες απο την αρχη ??? Στραπον και μαλακιες..."Κυριοι ψαχνω γαμια να την βρουμε"τι ντρεπεσαι,την κοινωνια?
Οι αγγελιες ειναι γεματο αφεντρεςΔεν μπορω να κοψω με τιποτε αυτο το βιτσιο το σκεφτομαι καθε μερα και καθε ωρα , τα παιχνιδια και την υποταγη προς το strapon.