Νέα

Ψάχνω κοπέλα για ζευγάρι με ΒΒW γυναίκα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 8hliko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Η γυναικα μου ειναι χοντρη αλλα δεν δεν θελει δυστυχως ειναι πολυ δυσκολη τωρα τελευταια
Πες του ταρίφα να της πει καμιά κουβέντα. Μπορεί να της αλλάξει γνώμη.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Είμαι bbw και θέλω να κάνω δώρο στο φίλο μου ένα 3ο που το έχει καημό..

Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχω ξαναδοκιμάσει με γυναίκαι και δεν ξέρω που θα βρω κάποια η οποία να θέλει να μας κάνει παρέα για μία βραδιά.  :think: Έχετε καμιά καλή ιδέα?

Ευχαριστώ.

Απο το 2008 περιμενει ο δικος σου? εγω θα σε ειχα στειλει

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Απο το 2008 περιμενει ο δικος σου? εγω θα σε ειχα στειλει
Λογικά από τότε πρέπει να την έστειλε και αυτός. Να μην σου φέρνει μια τύπισσα να γαμήσεις; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!  :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Θελετε να την δειτε που τρωει ξυλο με την λουριδα

markos211

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα...
Με την κοπέλα μου εδώ και καιρό στην διάρκεια του sex μιλάμε για τρίτο άτομο.
Πολλές φορές έχουμε στείλει και μηνύματα σε ένα συγκεκριμένο φίλο κατά την "διάρκεια" του sex. Μετά φυσικά του είπα ότι έγινε κατά λάθος και ότι παίζαμε απλά" με μηνύματα. Μια φορά είχε έρθει ο συγκεκριμένος φίλος σπίτι θα παίζαμε προ. Παρότρυνα την "κοπέλα μου" να τον πειράξει. Πήγε στην κρεβατοκάμαρα έβαλε μόνο κάλτσες άρχισε να το παίζει στα 4 με την πόρτα "μισάνοιχτη". Ο φίλος πήγε 3 φορές τουαλέτα σε μισή ώρα αλλά δεν είπε τίποτα. Η κοπέλα μου δεν θέλει να το κάνει με τον συγκεκριμένο επειδή όπως λέει είναι γνωστός αλλά δεν θα είχε πρόβλημα σε διακοπές με κάποιον άγνωστο. Σκέφτηκα να βρω κάποιος από το net και να της πούμε ότι είμαστε φίλοι από το στρατό η κάτι τέτοιο και ότι θα τον φιλοξενήσουμε για ένα βράδυ, έτσι ώστε να μπορέσουμε να γίνει. Ακούω γνώμες παιδιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom