Νέα

ψάχνω "κακό κορίτσι" για σχέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενδιαφέρομαι να κανω μόνομη σχέση ή ακόμα και απλή παρέα με εν ενεργεία ιερόδουλο ή στριπτιζού ή πορνοστάρ ή και ολα αυτά μαζί,χωρίς να με ενοχλεί το επάγγελμά τους !
Παρακαλώ αν διαβάζει και ενδιαφέρεται κάμία να μου στείλει μήνυμα ή αν κάποιος μπορεί να μου κάνει κονέ με καμία επίσης...
    Και δεν είναι πλάκα,μιλάω πολύ σοβαρά !

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ενδιαφέρομαι να κανω μόνομη σχέση ή ακόμα και απλή παρέα με εν ενεργεία ιερόδουλο ή στριπτιζού ή πορνοστάρ ή και ολα αυτά μαζί,χωρίς να με ενοχλεί το επάγγελμά τους !
Παρακαλώ αν διαβάζει και ενδιαφέρεται κάμία να μου στείλει μήνυμα ή αν κάποιος μπορεί να μου κάνει κονέ με καμία επίσης...
    Και δεν είναι πλάκα,μιλάω πολύ σοβαρά !

Καλύτερα να κόψεις τις πολλές τσόντες...

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Το καλύτερο πάντως θα ηταν να βλέπω τη γκόμενά μου ή την κολλητή μου να παίζει στις τσόντες !

Κολλητη ενταξει, τι μας νοιαζει αλλα οχι και γκομενα-σχεση ρε φιλε, παει πολυ.. καλα δε θα χες προβλημα καθολου που θα στη ξεσκιζαν στις τσοντες? Τεσπα γουστα ειναι αυτα, αμα τη βρισκεις ετσι..

Επισκέπτης
θα είναι από τις λεγόμενες ελεύθερες σχέσεις που κάνουν αρκετοί...σε κερατώνω και με κερατώνεις...δεν περιμένω να μου μίνει και πιστή !  Τώρα είτε σε τσόντα να σου γαμιέται είτε εκτός τσόντας,νομίζω δεν έχει μεγάλη σημασία...

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
θα είναι από τις λεγόμενες ελεύθερες σχέσεις που κάνουν αρκετοί...σε κερατώνω και με κερατώνεις...δεν περιμένω να μου μίνει και πιστή !  Τώρα είτε σε τσόντα να σου γαμιέται είτε εκτός τσόντας,νομίζω δεν έχει μεγάλη σημασία...

Ε αυτο ειναι κατι σαν φιλη-κολλητη που βρισκεσται που και που για να γαμηθειτε, επειδη γουσταρετε ο ενας τον αλλο, βαζεις τη καποτα σου και τη πηδας, καλα ακαποτο σεξ δε θες να κανεις ποτε?

Επισκέπτης
Thanks,αλλά όποιος μπορεί και έχει γνωριμίες ας μου κάνει κανένα κονέ...

Επισκέπτης
Ε αυτο ειναι κατι σαν φιλη-κολλητη που βρισκεσται που και που για να γαμηθειτε, επειδη γουσταρετε ο ενας τον αλλο, βαζεις τη καποτα σου και τη πηδας, καλα ακαποτο σεξ δε θες να κανεις ποτε?

Αν έχει περάσει την προηγούμενη από γιατρό,βεβαίως !!

Επισκέπτης
Πως μπορώ να βρω όλα τα "παλιοκόριτσα" που δραστηριοποιούνται εδώ μέσα και να τους στείλω μήνυμα ?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ειπαμε να τρολαρεις αλλα εσυ το γαμησες

Επισκέπτης
Πραγματικά δεν τρολάρω ρε τύπε...αλήθεια τα λέω !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom