SOYLHS1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 10
- Like
- 273
- Πόντοι
- 291
καλησπερα ψαχνω για μεταχειρισμενο 6αρι οποιος εχει κατι ας στειλει,ευχαριστω
Αδερφε, το ios αντιπροσωπευει το 15-17% (συμπεριλαμβανομενων των ταμπλετων) της παγκοσμιας χρησης κινητων λειτουργικων. Οσον αφορα το αρθρο που αναφερεις, το αρθρο ελεγε για όλα τα προιοντα της εταιριας, οποτε το 90% δεν σημαινει απολυτως τιποτα ως προς την ερωτηση του φιλου. Αν ωστοσο διαβαζες προσεκτικά, θα καταλαβαινες πως αναφερόμουν στη συγκεκριμενη συσκευη. Περιμενα πως καποιος θα τσιναγε αμεσως, ωστόσο δεν αναφερομαι σε μαχες λειτουργικων, ουτε προτεινα να παει σε android ή win. Η συγκεκριμένη συσκευη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει επαρκως ουτε σαν επαγγελματικο τηλεφωνο (η μπαταρια ειναι δυστυχως ανεκδιηγητη, ποσο μαλλον σε ενα μεταχειρισμενο), ουτε σαν συσκευη για παιχνιδια, διαρκη κοιν δυκτιωση κτλ.
To 4s ειχα και ηταν απο τα καλυτερα τηλεφωνα που εχουν περασει απο τα χερια μου. Το 6 το πουλησα σε 2 ή 3 μηνες εξαιτιας της μπαταριας. Το 6plus ειναι καλυτερο ασφαλως, αλλα το μεγεθος ειναι απαγορευτικό για μενα, εκτος φυσικα του σχετικά παραλογου κόστους.
To 4s ειχα και ηταν απο τα καλυτερα τηλεφωνα που εχουν περασει απο τα χερια μου. Το 6 το πουλησα σε 2 ή 3 μηνες εξαιτιας της μπαταριας. Το 6plus ειναι καλυτερο ασφαλως, αλλα το μεγεθος ειναι απαγορευτικό για μενα, εκτος φυσικα του σχετικά παραλογου κόστους.
Η μπαταρια του Iphone 6 ειναι υπεραρκετη για τον μεσο απλο χρηστη.
Βγαζει παρα πολυ ανετα μια ημερα,για να μη πω δυο.
Για τους επαγγελματιες που ειναι ολη την ωρα με ενα κινητο στο χερι και σαφως δεν τους φτανει,υπαρχουν κατι συσκευες που λεγονται power banks.
Περνεις ενα τετοιο και καθαρισες..
Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση,απο το να ηταν ελαττωματικη η συσκευη.H μπαταρια με τα data on, (ή wifi on) δε βγαζει πανω απο μερα σε κανεναν, ποτε και πουθενα. Αν υποστηριζεις το αντιθετο, ψευδεσαι. Ακομη και 1.5 μερα ειναι απαραδεκτο για συσκευες 500-600 ευρω. Οσο για τα battery packs δε θα σχολιασω καν.
καλησπερα ψαχνω για μεταχειρισμενο 6αρι οποιος εχει κατι ας στειλει,ευχαριστω
Η Apple εχει παγκοσμιως ενα απο τα μεγαλυτερα ποσοστα "ικανοποιησης" πελατων,ανω του 90% !!!
"Προφανης" απαντηση λοιπον του 90% και πλεον των κατοχων,σιγουρα δεν ειναι "κοιτα κατι αλλο".
Μαν βάλε την φοτεινότητα στο φουλ και παίξε το 4g για καμιά ωρίτσα και θα δεις τη μπαταρία να γίνετε καπνός...Εγω 6 εχω κ η μπαταρία κρατάει 1,5 μέρα άνετα με ολα ανοιχτά κ αρκετή χρήση.
γιατι να βαλω την φωτεινοτητα στο φουλ; Το 4g ειναι στο φουλ λόγο δουλειάς κ αντεχει μια χαραΜαν βάλε την φοτεινότητα στο φουλ και παίξε το 4g για καμιά ωρίτσα και θα δεις τη μπαταρία να γίνετε καπνός...
το 5 το ειχα κ εγω. Αλλο το 5 κ αλλο το 61,5 μέρα κρατάει η μπαταρία;; πραγματικά αυτό δεν γίνεται εάν του κάνεις πολύ χρήση.
Εγώ είχα το 5 και το φόρτιζα 2 φορές τη μέρα.