Νέα

ψαχνω iphone 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SOYLHS1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
καλησπερα ψαχνω για μεταχειρισμενο 6αρι οποιος εχει κατι ας στειλει,ευχαριστω

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Θα σου δωσω την προφανη απάντηση ως πρωην κατοχος. Αν δεν εχεις συγκεκριμένο λόγο για τον οποιο θελεις αυτή τη συσκευη, θα σου προτεινα ειλικρινά να δεις σε κάτι αλλο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η Apple εχει παγκοσμιως ενα απο τα μεγαλυτερα ποσοστα "ικανοποιησης" πελατων,ανω του 90% !!!
"Προφανης" απαντηση λοιπον του 90% και πλεον των κατοχων,σιγουρα δεν ειναι "κοιτα κατι αλλο".

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Αδερφε, το ios αντιπροσωπευει το 15-17% (συμπεριλαμβανομενων των ταμπλετων) της παγκοσμιας χρησης κινητων λειτουργικων. Οσον αφορα το αρθρο που αναφερεις, το αρθρο ελεγε για όλα τα προιοντα της εταιριας, οποτε το 90% δεν σημαινει απολυτως τιποτα ως προς την ερωτηση του φιλου. Αν ωστοσο διαβαζες προσεκτικά, θα καταλαβαινες πως αναφερόμουν στη συγκεκριμενη συσκευη. Περιμενα πως καποιος θα τσιναγε αμεσως, ωστόσο δεν αναφερομαι σε μαχες λειτουργικων, ουτε προτεινα να παει σε android ή win. Η συγκεκριμένη συσκευη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει επαρκως ουτε σαν επαγγελματικο τηλεφωνο (η μπαταρια ειναι δυστυχως ανεκδιηγητη, ποσο μαλλον σε ενα μεταχειρισμενο), ουτε σαν συσκευη για παιχνιδια, διαρκη κοιν δυκτιωση κτλ.

OP
OP
S

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
Αδερφε, το ios αντιπροσωπευει το 15-17% (συμπεριλαμβανομενων των ταμπλετων) της παγκοσμιας χρησης κινητων λειτουργικων. Οσον αφορα το αρθρο που αναφερεις, το αρθρο ελεγε για όλα τα προιοντα της εταιριας, οποτε το 90% δεν σημαινει απολυτως τιποτα ως προς την ερωτηση του φιλου. Αν ωστοσο διαβαζες προσεκτικά, θα καταλαβαινες πως αναφερόμουν στη συγκεκριμενη συσκευη. Περιμενα πως καποιος θα τσιναγε αμεσως, ωστόσο δεν αναφερομαι σε μαχες λειτουργικων, ουτε προτεινα να παει σε android ή win. Η συγκεκριμένη συσκευη δεν μπορει να χρησιμοποιηθει επαρκως ουτε σαν επαγγελματικο τηλεφωνο (η μπαταρια ειναι δυστυχως ανεκδιηγητη, ποσο μαλλον σε ενα μεταχειρισμενο), ουτε σαν συσκευη για παιχνιδια, διαρκη κοιν δυκτιωση κτλ.

ευχαριστω για την ενημερωση απλα ειχα παλιοτερα το 4αρι και ειχα μεινει πολυ ικανοποιημενος,τωρα εχω ενα λενοβο το οποιο ειναι η χειροτερη αγορα που εχω κανει,κολαει σβηνει κτλ.και το πληρωσα και 280 και ελεγα μηπως να επαιρνα κατι τετοιο αλλα αν δεν κρατα η μπαταρια ευχαριστω δε θα παρω,,

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
To 4s ειχα και ηταν απο τα καλυτερα τηλεφωνα που εχουν περασει απο τα χερια μου. Το 6 το πουλησα σε 2 ή 3 μηνες εξαιτιας της μπαταριας. Το 6plus ειναι καλυτερο ασφαλως, αλλα το μεγεθος ειναι απαγορευτικό για μενα, εκτος φυσικα του σχετικά παραλογου κόστους. 

OP
OP
S

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
To 4s ειχα και ηταν απο τα καλυτερα τηλεφωνα που εχουν περασει απο τα χερια μου. Το 6 το πουλησα σε 2 ή 3 μηνες εξαιτιας της μπαταριας. Το 6plus ειναι καλυτερο ασφαλως, αλλα το μεγεθος ειναι απαγορευτικό για μενα, εκτος φυσικα του σχετικά παραλογου κόστους. 

να σου πω την αληθεια δεν ηξερα για 6ς αυτο κραταει η μπαταρια?τι να παρω ενας φιλος μου ειπε για μλς γυρω στα 300 οτι ειναι πολυ καλο.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δε ξερω προσωπικα να σου πω. Διαβασα τωρα κατι για 15 ωρες, οποτε πες βαρια-βαρια μια μερα. Αλλα ειναι ακριβο. Εχω ενα xperia z3 και ειμαι πολυ χαρουμενος, αλλα σημερα ειδα αυτο:

και συνειδητοποιησα ποσο μαλακες ειμαστε ολοι μας που δινουμε τοσα λεφτά σε τηλεφωνα, νομίζοντας πως αγοράζουμε high-end..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η μπαταρια του Iphone 6 ειναι υπεραρκετη για τον μεσο απλο χρηστη.
Βγαζει παρα πολυ ανετα μια ημερα,για να μη πω δυο.
Για τους επαγγελματιες που ειναι ολη την ωρα με ενα κινητο στο χερι και σαφως δεν τους φτανει,υπαρχουν κατι συσκευες που λεγονται power banks.
Περνεις ενα τετοιο και καθαρισες..

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
767
Πόντοι
326

το 4s ειναι απο τα καλυτερα. το ειχε ο πατερας μου και πηρε το 6 τον βολευει αλλα προτιμουσε το αλλο λογω οθονης .εγω εχω το 5s οταν βγηκε το πηρα ειμαι ικανοποιημενος πολυ καλο κινητο. για να το αλλαξω αν ειναι το καλοκαιρι με το 6s μαλλον ή το 7 τον νοεμβρη

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Η μπαταρια του Iphone 6 ειναι υπεραρκετη για τον μεσο απλο χρηστη.
Βγαζει παρα πολυ ανετα μια ημερα,για να μη πω δυο.
Για τους επαγγελματιες που ειναι ολη την ωρα με ενα κινητο στο χερι και σαφως δεν τους φτανει,υπαρχουν κατι συσκευες που λεγονται power banks.
Περνεις ενα τετοιο και καθαρισες..

H μπαταρια με τα data on, (ή wifi on) δε βγαζει πανω απο μερα σε κανεναν, ποτε και πουθενα. Αν υποστηριζεις το αντιθετο, ψευδεσαι. Ακομη και 1.5 μερα ειναι απαραδεκτο για συσκευες 500-600 ευρω. Οσο για τα battery packs δε θα σχολιασω καν.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
H μπαταρια με τα data on, (ή wifi on) δε βγαζει πανω απο μερα σε κανεναν, ποτε και πουθενα. Αν υποστηριζεις το αντιθετο, ψευδεσαι. Ακομη και 1.5 μερα ειναι απαραδεκτο για συσκευες 500-600 ευρω. Οσο για τα battery packs δε θα σχολιασω καν.
Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση,απο το να ηταν ελαττωματικη η συσκευη.
Το εχω ανοιχτο απο το πρωι σε data on και wifi on..εκανα ολη μερα καμμια 10αρια τηλεφωνηματα,chat και messenger βαρανε ενημερωσεις απο το πρωι...και ειναι στο 56%.
Επρεπε να το πας για αντικατασταση.

Υ.Γ:Αν η "αξια" ενος κινητου μετριοταν με το ποσο κραταει η μπαταρια,το nokia της γιαγιας μου επρεπε να κανει 3.000 ευρω γιατι το φορτιζει μια φορα την εβδομαδα  :2funny:

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
καλησπερα ψαχνω για μεταχειρισμενο 6αρι οποιος εχει κατι ας στειλει,ευχαριστω

εχω το δικο μου μεταχειρισμενο 6αρι το απλο 16gb silver αλλα το χρειαζομαι ρε μαν. αλλιως θα στο εδινα

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Η Apple εχει παγκοσμιως ενα απο τα μεγαλυτερα ποσοστα "ικανοποιησης" πελατων,ανω του 90% !!!
"Προφανης" απαντηση λοιπον του 90% και πλεον των κατοχων,σιγουρα δεν ειναι "κοιτα κατι αλλο".
:thumbsup:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Εγω 6 εχω κ η μπαταρία κρατάει 1,5 μέρα άνετα με ολα ανοιχτά κ αρκετή χρήση.

Επισκέπτης
1,5 μέρα κρατάει η μπαταρία;; πραγματικά αυτό δεν γίνεται εάν του κάνεις πολύ χρήση.
Εγώ είχα το 5 και το φόρτιζα 2 φορές τη μέρα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω 6 εχω κ η μπαταρία κρατάει 1,5 μέρα άνετα με ολα ανοιχτά κ αρκετή χρήση.
Μαν βάλε την φοτεινότητα στο φουλ και παίξε το 4g για καμιά ωρίτσα και θα δεις τη μπαταρία να γίνετε καπνός...

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Μαν βάλε την φοτεινότητα στο φουλ και παίξε το 4g για καμιά ωρίτσα και θα δεις τη μπαταρία να γίνετε καπνός...
γιατι να βαλω την φωτεινοτητα στο φουλ; Το 4g ειναι στο φουλ λόγο δουλειάς κ αντεχει μια χαρα

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
1,5 μέρα κρατάει η μπαταρία;; πραγματικά αυτό δεν γίνεται εάν του κάνεις πολύ χρήση.
Εγώ είχα το 5 και το φόρτιζα 2 φορές τη μέρα.
το 5 το ειχα κ εγω. Αλλο το 5 κ αλλο το 6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom