Νέα

Ψαχνω 1 δίσκο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδια ψαχνω το ονομα ενός δισκου του 80.Νομιζω ητανε disco και στο εξώφυλλο ειχε μια χοντρη γυναικα να ανεβαινει μια σκαλα και να σπαει τα σκαλοπατια!σας λεει κατι?. . . :think:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

i-miss-you-front.jpeg

Επισκέπτης
Φιλε καλη η προσπαθεια σου ομως δεν ειναι αυτο που ψαχνω! :-

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
[size=10pt][size=25pt] BIG ALICE - I MISS YOU[/size]
i-miss-you-front.jpeg

Κωστας Μπιγαλης ( BIG ALICE ) χα χα, πολυ εξυπνο... Μεγααααλο χιτ του 80.

Επισκέπτης
Η χοντρη που λεω εγω ειναι μελαχρινη παιδια!. . .Ξένος ειναι ο δισκος.και η εισαγωγη ειναι καπως διαστημική!

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λιγότερες πληροφορίες δεν έχει δώσει ποτέ, κανένας, πουθενά.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τραγουδησε το μας...

Επισκέπτης
Ειναι αρκετα σπανιος δισκος!...στο τραγουδι μιλαει γρηγορα ενας τυπος! και σε καποια στιγμη μια γυναικα λεει: ιααααααα ουααααααααα χιχιχι!

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι αρκετα σπανιος δισκος!...στο τραγουδι μιλαει γρηγορα ενας τυπος! και σε καποια στιγμη μια γυναικα λεει: ιααααααα ουααααααααα χιχιχι!

Το τραγούδι είναι italodisco. Δεν θυμάμαι τώρα τίτλο. Ελπίζω να τον θυμηθώ. Εάν όχι, τότε του χρόνου !  :2funny:

Επισκέπτης
Ειναι επι εποχης Cerrone!. . .Ακουστε κ αυτο μηπως σας ερθει εμπνευση και το βρειτε! :dancing:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Έχω μέ νά μιλάει τύπισα καί ουααα ουααα περίπου στό 1:45 καί ξανά μετά. Νά τό τυλίξω; :dancing:

Επισκέπτης
Έχω μέ νά μιλάει τύπισα καί ουααα ουααα περίπου στό 1:45 καί ξανά μετά. Νά τό τυλίξω; :dancing:

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο φιλε μου αυτο ειναι! :dancing: σ ευχαριστω πολυ! εισαι θεος! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom