Νέα

Προξενιό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zlatan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 961
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν και αναχρονικο και για πολλους Ντεμοντε, εχει παντρευτει κανεις η' εχει παει να δοκιμασει την τυχη του σε προξενιο? εγω παντως ειχα 0 στα 2(απο περιεργεια ειχα πει μιας και δεν ειχα να κανω και τιποτα,και δεν το λεω για να το παιξω υπερ ανω)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
Αν και αναχρονικο και για πολλους Ντεμοντε, εχει παντρευτει κανεις η' εχει παει να δοκιμασει την τυχη του σε προξενιο? εγω παντως ειχα 0 στα 2(απο περιεργεια ειχα πει μιας και δεν ειχα να κανω και τιποτα,και δεν το λεω για να το παιξω υπερ ανω)
Εξαρτάται πώς το εννοείς το προξενιό. Εάν το προξενιό έχει την έννοια ότι σου γνωρίζουμε μία γυναίκα, και εάν τη θες σε πάμε την επομένη ώρα για να τα ''τελειώσουμε'' και να ορίσουμε ημερομηνία γάμου, είμαι παντελώς αντίθετος. Και ενώ μου έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές τέτοια πρόταση, ποτέ δεν πήγα σε ένα τέτοιο προξενιό. Από την άλλη πλευρά, το ''προξενιό'' μπορεί να έχει και μία άλλη έννοια:κοινοί γνωστοί φέρνουν σε επαφή δύο άτομα του αντιθέτου φύλου να γνωριστούν. Από εκεί και έπειτα το εάν θα ταιριάξουν, το εάν θα κάνουν σχέση ή και θα παντρευτούν ακόμη, εξαρτάται αποκλειστικώς και μόνον από το ζευγάρι. Σε μία τέτοια γνωριμία, φυσικά και δε θα έλεγα όχι. Αλλά κάτι τέτοιο έχουν χρόνια να μου το κάνουν..... 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ενα παλληκαρι που κραταγε σχεση μεχρι μια εβδομαδα ειχε ανοιξει ενα αναλογο θρεντ.......ηταν να γνωρισει μια κοπελιτσα μεσα απο παρεα και μας ζηταγε την αποψη μας......εκτοτε αγνοειται βεβαια :P

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Η Γιαγιά μου και ο πάππους μου είχαν παντρευτεί με προξενιό το 1950.(συγχωρεμενοι)
Εκείνα τα χρονιά οι περισσότεροι γάμοι γίνονταν με προξενιά, μάλιστα
ο γαμπρός και η νύφη βλέπονταν κατευθείαν στην εκκλησία και δεν υπήρχε περίπτωσή
να αρνηθεί κανένας απ τους δυο ότι δεν τον/την αποδέχεται.
(Σου λέει αυτός/η είναι παρ την, είτε σ αρέσει είτε όχι!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η Γιαγιά μου και ο πάππους μου είχαν παντρευτεί με προξενιό το 1950.(συγχωρεμενοι)
Εκείνα τα χρονιά οι περισσότεροι γάμοι γίνονταν με προξενιά, μάλιστα
ο γαμπρός και η νύφη βλέπονταν κατευθείαν στην εκκλησία και δεν υπήρχε περίπτωσή
να αρνηθεί κανένας απ τους δυο ότι δεν τον/την αποδέχεται.
(Σου λέει αυτός/η είναι παρ την, είτε σ αρέσει είτε όχι!!

ευτυχισμενες εποχες......

ειδαμε βεβαια και τις προκοπες των ζευγαριων τωρα......που παιρνονται αυτοβουλως :2funny:

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα......

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606

Ο φίλος μας μάλλον πρέπει να εννοεί εμπειρίες από "γραφεία" που κάνουν προξενιά. Παράδειγμα σε μερικές αγγελίες της χ.ε. στην κατηγορία γνωριμίες (όταν έψαχνα για ερασιτέχνιδες ιερόδουλες) είχα πέσει πάνω σε τέτοια γραφεία που σου έλεγαν πως δίνεις ένα ποσό (δεν ξέρω πόσο έχει πάει τώρα, αλλά παλιότερα ήταν γύρω στα 70 ευρώ) και σου κανόνιζαν ραντεβού με κοπέλες, ελληνίδες αλλά και αλλοδαπές, με σκοπό...το γάμο. Δεν δοκίμασα, όμως. Αν ήμουν σίγουρος πως θα έπεφτε  :knockinb: ίσως να το έκανα. Αυτό με ενδιέφερε και όχι ο γάμος. Αλλά δεν πήρα το ρίσκο. Προτιμώ να δώσω τα λεφτά εκεί που σίγουρα θα τα ευχαριστηθώ.
Αν μπορεί ο φίλος που άνοιξε το θέμα να μας κάνει τη διευκρίνηση καλό θα ήταν.

OP
OP
Z

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ο φίλος μας μάλλον πρέπει να εννοεί εμπειρίες από "γραφεία" που κάνουν προξενιά. Παράδειγμα σε μερικές αγγελίες της χ.ε. στην κατηγορία γνωριμίες (όταν έψαχνα για ερασιτέχνιδες ιερόδουλες) είχα πέσει πάνω σε τέτοια γραφεία που σου έλεγαν πως δίνεις ένα ποσό (δεν ξέρω πόσο έχει πάει τώρα, αλλά παλιότερα ήταν γύρω στα 70 ευρώ) και σου κανόνιζαν ραντεβού με κοπέλες, ελληνίδες αλλά και αλλοδαπές, με σκοπό...το γάμο. Δεν δοκίμασα, όμως. Αν ήμουν σίγουρος πως θα έπεφτε  :knockinb: ίσως να το έκανα. Αυτό με ενδιέφερε και όχι ο γάμος. Αλλά δεν πήρα το ρίσκο. Προτιμώ να δώσω τα λεφτά εκεί που σίγουρα θα τα ευχαριστηθώ.
Αν μπορεί ο φίλος που άνοιξε το θέμα να μας κάνει τη διευκρίνηση καλό θα ήταν.
δεν εννοω αγγελιες, που το ειδες? το θεμα δεν ειναι "συνοικεσιο".. καμια σχεση

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ενα παλληκαρι που κραταγε σχεση μεχρι μια εβδομαδα ειχε ανοιξει ενα αναλογο θρεντ.......ηταν να γνωρισει μια κοπελιτσα μεσα απο παρεα και μας ζηταγε την αποψη μας......εκτοτε αγνοειται βεβαια :P

Αμα τον προξένεψαν στην...Λίλα...τί ήθελες να κάνει??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Είχα δει μια εκπομπή - στο Extra νομίζω ήταν - σχετική με το θέμα. Ουσιαστικά κάνανε promotion σε γραφεία του είδους, με παρουσιάστρια μια ξανθιά 30something η οποία που και που γέλαγε με τις μαλακίες που λέγανε. :cheesy:

Μιλάμε για κάτι φάτσες απερίγραπτες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom