Καλα εσυ εχεις ξεχαστει μεσα στο μπουρδελο και η τσατσα σε εχει κλειδωσει μεσα.

Καλησπέρα σε όλους!Προχωρημένη ώρα, αλλά τώρα πριν λίγο προέκυψε και είπα να ρωτήσω τους έμπειρους!
Λοιπόν, απόψε μου την έπεσε μία η οποία με περνάει 7 χρόνια και είναι αρραβωνιασμένη...από την μία είναι ωραία γκόμενα και μεγαλύτερη, οπότε αυτό με φτιάχνει ;) αλλά απ' την άλλη, έχω και κάποιες ηθικές αναστολές ακριβώς επειδη είναι αρραβωνιασμένη....είχα βγει έξω απ' το μαγαζί να πάρω ένα τηλέφωνο και με ακολούθησε οπότε γνωριστήκαμε γι΄ αυτό τα ξέρω όλα αυτά....ταυτόχρονα όμως σκέφτομαι οτι για να το κάνει αυτό, σημαίνει οτι το έχει ξανακάνει ή οτι ψάχνεται γενικά οπότε ο μαλάκας θα είμαι εγώ αν δεν ορμήσω....το γράφω απόψε γιατί αύριο μου είπε να πάμε για μπάνιο....τι προτείνετε?
...εαν δεν της δωσεις τη μητρα ταχυτητος ανα χειρας στη χαμουρα...καποιος αλλος θα το κανει...αν και θα της το εχουν δροσισει πολλοι...να σε φτιαξει η ανωμαλοσυνη της και το οτι ειναι αρραβωνιασμενη και χυσε ποταμια το ιδρωταρι με τιμιο σκαψιμο στα μεταλλεια βωξιτη της....πετα της τα ματια οξω σα παγουρια γιαννιωτικα....εαν αυτη δεν εχει ηθικους φραγμους και ειναι ξεκωλινι ταισε την κρεας αγορι...η ζωη ειναι ποταπα μικρη...μια σκατομαλακεια...ενα περασμα....αυτα θα θυμασαι...μεγαλο παιδι εισαι..προφυλαξου απο νοσηματα της λαγνειας...και απο τυχον μπλεξιματα με τον αιγαγρο κερατα και κερνα σπερμίτα με ανθρακικο το σαπιο μπριζολικι της..καλα απαυτωματα..!!!!με τις ευχες μας !!Καλησπέρα σε όλους!Προχωρημένη ώρα, αλλά τώρα πριν λίγο προέκυψε και είπα να ρωτήσω τους έμπειρους!
Λοιπόν, απόψε μου την έπεσε μία η οποία με περνάει 7 χρόνια και είναι αρραβωνιασμένη...από την μία είναι ωραία γκόμενα και μεγαλύτερη, οπότε αυτό με φτιάχνει ;) αλλά απ' την άλλη, έχω και κάποιες ηθικές αναστολές ακριβώς επειδη είναι αρραβωνιασμένη....είχα βγει έξω απ' το μαγαζί να πάρω ένα τηλέφωνο και με ακολούθησε οπότε γνωριστήκαμε γι΄ αυτό τα ξέρω όλα αυτά....ταυτόχρονα όμως σκέφτομαι οτι για να το κάνει αυτό, σημαίνει οτι το έχει ξανακάνει ή οτι ψάχνεται γενικά οπότε ο μαλάκας θα είμαι εγώ αν δεν ορμήσω....το γράφω απόψε γιατί αύριο μου είπε να πάμε για μπάνιο....τι προτείνετε?
Ότι δεν θέλεις οι άλλοι να σου κάνουν ,μην το κάνεις εσύ σε κάποιον άλλον. Ο ΑΝΤΡΑΣ ποτέ δεν τρώει την γκόμενα του άλλου εφ'όσον το ξαίρει. Όλα τα άλλα που λένε μερικοί παρά πάνω είναι χοντρομαλακίες του πεζοδρομείου. Η γνώμη μου είναι.
α ρε πουτανα ποσα ξερεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν θα βγεις με αυτην αν δεν εχεις βγει ηδη... ρωτησε την αμα υπαρχει καποιο προβλημα να φερεις και μια φιλη μαζί. Εδω χρειαζεται το εργαλειο που λέγεται ΦΙΛΕΣ.
Αυτό είναι υπαινιγμός για παρτούζα.![]()
γιατι να φερει φιλη του μαζι τυπε?Οταν θα βγεις με αυτην αν δεν εχεις βγει ηδη... ρωτησε την αμα υπαρχει καποιο προβλημα να φερεις και μια φιλη μαζί. Εδω χρειαζεται το εργαλειο που λέγεται ΦΙΛΕΣ.
διαβαζεις πολλα βιπερακια....το γαμησι ειναι πιο ευκολο απο οτι σου φαινετε....Εκεινο που με προβληματιζει ειναι τι θα κανει ο αρραβωνιαστικος οταν αυτη θα πηγαινει για μπανιο με τον αλλον. Αμα ειναι καμια ψυχο και σκασει με τον αρραβωνιαστικο ο άλλος θα έχει κάλυμα οτι έσκασε με μια δικια του.
Πρεπει να συζητησει την ιδια να δει ποιες ειναι οι προθεσεις της και τι θελει ακριβως οχι να μπαινει εδω και να ρωταει εμάς. Οχι πως δεν θελουμε να βοηθησουμε αλλα που να ξερουμε εμεις τι τρελα κουβαλαει η καθεμια
γιατι να φερει φιλη του μαζι τυπε?![]()
Σε περίπτωση που η άλλη του την κάνει και φέρει μαζί τον επίσημο να χει και αυτός κάλυψη. Ότι δεν ήρθε για πονηρό ραντεβού αλλά απλά μπανάκι με τη φίλη. O Μπόλντης φυλάει πάντα τα νώτα του!
Σε περίπτωση που η άλλη του την κάνει και φέρει μαζί τον επίσημο να χει και αυτός κάλυψη. Ότι δεν ήρθε για πονηρό ραντεβού αλλά απλά μπανάκι με τη φίλη. O Μπόλντης φυλάει πάντα τα νώτα του!
σατανικο τυπεΠως το βλεπεις σαν σεναριο
λες να ειμαι υπερβολικος ?
Μέχρι ενός σημείου οι σεβασμοί.