Νέα

Πρόβλημα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 402
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους!Προχωρημένη ώρα, αλλά τώρα πριν λίγο προέκυψε και είπα να ρωτήσω τους έμπειρους!
Λοιπόν, απόψε μου την έπεσε μία η οποία με περνάει 7 χρόνια και είναι αρραβωνιασμένη...από την μία είναι ωραία γκόμενα και μεγαλύτερη, οπότε αυτό με φτιάχνει  ;) αλλά απ' την άλλη, έχω και κάποιες ηθικές αναστολές ακριβώς επειδη είναι αρραβωνιασμένη....είχα βγει έξω απ' το μαγαζί να πάρω ένα τηλέφωνο και με ακολούθησε οπότε γνωριστήκαμε γι΄ αυτό τα ξέρω όλα αυτά....ταυτόχρονα όμως σκέφτομαι οτι για να το κάνει αυτό, σημαίνει οτι το έχει ξανακάνει ή οτι ψάχνεται γενικά οπότε ο μαλάκας θα είμαι εγώ αν δεν ορμήσω....το γράφω απόψε γιατί αύριο μου είπε να πάμε για μπάνιο....τι προτείνετε?

Αν είσαι χορτάτος από μουνί ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

αλλιώς πας...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μήπως σε είδε καλοφτιαγμένο και ματσωμένο και θέλει να  συντηρήσει και αυτή την οικογένεια της…

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους!Προχωρημένη ώρα, αλλά τώρα πριν λίγο προέκυψε και είπα να ρωτήσω τους έμπειρους!
Λοιπόν, απόψε μου την έπεσε μία η οποία με περνάει 7 χρόνια και είναι αρραβωνιασμένη...από την μία είναι ωραία γκόμενα και μεγαλύτερη, οπότε αυτό με φτιάχνει  ;) αλλά απ' την άλλη, έχω και κάποιες ηθικές αναστολές ακριβώς επειδη είναι αρραβωνιασμένη....είχα βγει έξω απ' το μαγαζί να πάρω ένα τηλέφωνο και με ακολούθησε οπότε γνωριστήκαμε γι΄ αυτό τα ξέρω όλα αυτά....ταυτόχρονα όμως σκέφτομαι οτι για να το κάνει αυτό, σημαίνει οτι το έχει ξανακάνει ή οτι ψάχνεται γενικά οπότε ο μαλάκας θα είμαι εγώ αν δεν ορμήσω....το γράφω απόψε γιατί αύριο μου είπε να πάμε για μπάνιο....τι προτείνετε?
...εαν δεν της δωσεις τη μητρα ταχυτητος ανα χειρας στη χαμουρα...καποιος αλλος θα το κανει...αν και θα της το εχουν δροσισει πολλοι...να σε φτιαξει η ανωμαλοσυνη της και το οτι ειναι αρραβωνιασμενη και χυσε ποταμια το ιδρωταρι με τιμιο σκαψιμο στα μεταλλεια βωξιτη της....πετα της τα ματια οξω σα παγουρια γιαννιωτικα....εαν αυτη δεν εχει ηθικους φραγμους και ειναι ξεκωλινι ταισε την κρεας αγορι...η ζωη ειναι ποταπα μικρη...μια σκατομαλακεια...ενα περασμα....αυτα θα θυμασαι...μεγαλο παιδι εισαι..προφυλαξου απο νοσηματα της λαγνειας...και απο τυχον μπλεξιματα με τον αιγαγρο κερατα και κερνα σπερμίτα με ανθρακικο το σαπιο μπριζολικι της..καλα απαυτωματα..!!!!με τις ευχες μας !!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
τι εγινε γιατρε πηγες τελικα για μπανιο?
εχει βρωμησει ο τοπος απο  μουνι ρε και εσυ τωρα κυνηγας την περιπετεια δικε μου :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Ότι δεν θέλεις οι άλλοι να σου κάνουν ,μην  το κάνεις εσύ σε κάποιον άλλον. Ο ΑΝΤΡΑΣ ποτέ δεν τρώει την γκόμενα του άλλου εφ'όσον το ξαίρει. Όλα τα άλλα που λένε μερικοί παρά πάνω είναι χοντρομαλακίες του πεζοδρομείου. Η γνώμη μου είναι.

SERAPIS

σορρυ αλλά είσαι λάθος. Αν δω γυναίκα συνοδευμένη στον δρόμο, από σεβασμό στον τύπο που είνα μαζί της δεν θα κάνω καμμία κίνηση. Το θεωρώ αναξιοπρεπές.

Να έρθει όμως γκόμενα, να μου την πέσει, ο γκόμενός της να μου είναι άγνωστος και να μην της την πέσω στα ίσα?

ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ!

Αν ηταν ο γκόμενός της φίλος μου, δεν θα έκανα τιποτα από σεβασμό στον φίλο μου.

Μέχρι εκεί  είναι ο σεβασμός.

Και κάτι ακόμα... Θα έδινα δικιο στον οποιονδήποτε πηγαινε να μου γαμήσει τη γκόμενα (εφόσον αυτή του έδωσε δικαίωμα).

Μέχρι ενός σημείου οι σεβασμοί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτη του έδωσε το δικαιωμα αλλα και εσυ πρεπει να εισαι ο μαλακας της υποθεσης εφοσον η γκομενα σου ψαχνεται να σε κερατωσει. Κατι δεν κανεις καλά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν θα βγεις με αυτην αν δεν εχεις βγει ηδη... ρωτησε την αμα υπαρχει καποιο προβλημα να φερεις και μια φιλη μαζί. Εδω χρειαζεται το εργαλειο που λέγεται ΦΙΛΕΣ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
α ρε πουτανα ποσα ξερεις..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Οταν θα βγεις με αυτην αν δεν εχεις βγει ηδη... ρωτησε την αμα υπαρχει καποιο προβλημα να φερεις και μια φιλη μαζί. Εδω χρειαζεται το εργαλειο που λέγεται ΦΙΛΕΣ.

Αυτό είναι υπαινιγμός για παρτούζα.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό είναι υπαινιγμός για παρτούζα.  :grin:

Εκεινο που με προβληματιζει ειναι τι θα κανει ο αρραβωνιαστικος οταν αυτη θα πηγαινει για μπανιο με τον αλλον. Αμα ειναι καμια ψυχο και σκασει με τον αρραβωνιαστικο ο άλλος θα έχει κάλυμα οτι έσκασε με μια δικια του.  

Πρεπει να συζητησει την ιδια να δει ποιες ειναι οι προθεσεις της και τι θελει ακριβως οχι να μπαινει εδω και να ρωταει εμάς. Οχι πως δεν θελουμε να βοηθησουμε αλλα που να ξερουμε εμεις τι τρελα κουβαλαει η καθεμια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι να φερει φιλη του μαζι τυπε? :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εκεινο που με προβληματιζει ειναι τι θα κανει ο αρραβωνιαστικος οταν αυτη θα πηγαινει για μπανιο με τον αλλον. Αμα ειναι καμια ψυχο και σκασει με τον αρραβωνιαστικο ο άλλος θα έχει κάλυμα οτι έσκασε με μια δικια του.  

Πρεπει να συζητησει την ιδια να δει ποιες ειναι οι προθεσεις της και τι θελει ακριβως οχι να μπαινει εδω και να ρωταει εμάς. Οχι πως δεν θελουμε να βοηθησουμε αλλα που να ξερουμε εμεις τι τρελα κουβαλαει η καθεμια
διαβαζεις πολλα βιπερακια....το γαμησι ειναι πιο ευκολο απο οτι σου φαινετε....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
γιατι να φερει φιλη του μαζι τυπε? :think:

Σε περίπτωση που η άλλη του την κάνει και φέρει μαζί τον επίσημο να χει και αυτός κάλυψη. Ότι δεν ήρθε για πονηρό ραντεβού αλλά απλά μπανάκι με τη φίλη. O Μπόλντης φυλάει πάντα τα νώτα του!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε περίπτωση που η άλλη του την κάνει και φέρει μαζί τον επίσημο να χει και αυτός κάλυψη. Ότι δεν ήρθε για πονηρό ραντεβού αλλά απλά μπανάκι με τη φίλη. O Μπόλντης φυλάει πάντα τα νώτα του!

Πως το βλεπεις σαν σεναριο  :think:

λες να ειμαι υπερβολικος ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πως το βλεπεις σαν σεναριο  :think:

λες να ειμαι υπερβολικος ?
σατανικο τυπε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom