osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
μιαμιση ωρα δεν ειπες????
μισή ώρα γαμάει
μία ώρα φορτίζεται
το όλο μιάμιση.
η κυρία τη μία ώρα αγρανάπαυσης ας κάνει καμιά δουλειά.
μιαμιση ωρα δεν ειπες????
μλκα προσεχε για στο τσατ θα σε γαμησωασε ρε αυτος ετσι που το παει θα φτασει στο 7 λεπτο
τι εννοείς δεν τρως κρέας??
ρε μλκ λες μιαμισημλκα προσεχε για στο τσατ θα σε γαμησω
το κρεας ανεβαζει πολυ την τεστοστερονη οπως και τα βαρη επισης.τι εννοείς δεν τρως κρέας??
μα μπορω και τα δυο .που ειναι το περιεργο ρε μλκα
ρε μλκ λες μιαμιση
και καπακια λες στη πιπα σε 10 λεπτο
ε δε παιζεσε
το κρεας ανεβαζει πολυ την τεστοστερονη οπως και τα βαρη επισης.
Οταν τα εκανα και βαρη και ετρωγα πολυ κρεας ημουνα εκτος ευατου. ηθελα να βιασω
γτ πιστευω οτι ειναι πιο healthy. δεν θελω σχολια μλκεςΑαααααα. δεν το ηξερα αυτό.
Και τώρα γιατι δεν τρως κρέας?
εγω θα το σχολιασω εισαι νεος ακομα και κοψε τις μαλακιεςγτ πιστευω οτι ειναι πιο healthy. δεν θελω σχολια μλκες
προσεχουμε για να εχουμε να καταντησω σαν τους περισσοτερους που στα 40 εχουν 100 προβληματαεγω θα το σχολιασω εισαι νεος ακομα και κοψε τις μαλακιες
σε ενα 10λεπτο εχουμε τελειωσει έχουμε και δουλειες.
γτ πιστευω οτι ειναι πιο healthy. δεν θελω σχολια μλκες
οταν διαβαζω οχι. γτ μετα δεν μπορω να συγκεντρωθω.σκεφτομαι μονο το μουνι. βεβαια μια φορα εισαι νεος :Sναι αλλα η τεστοστερονη δεν ειναι κρίμα να πεσει σε χαμηλα ποσοστά?
σφυζω απο υγεια εχω πολυ καλο σωμα,ειμαι φιτ και αδυνατος και μοιαζω το πολυ για 35προσεχουμε για να εχουμε να καταντησω σαν τους περισσοτερους που στα 40 εχουν 100 προβληματα
ελα σε μενα σου λεω να πλακωσουμε τα μπριζολακιαναι αλλα η τεστοστερονη δεν ειναι κρίμα να πεσει σε χαμηλα ποσοστά?
αν ερθω για καφε θα φοραω τσιγκινο μαλακαοταν διαβαζω οχι. γτ μετα δεν μπορω να συγκεντρωθω.σκεφτομαι μονο το μουνι. βεβαια μια φορα εισαι νεος :S
την μπακα μαζεψε εσυελα σε μενα σου λεω να πλακωσουμε τα μπριζολακια
ρε μλκα και τωρα γαμαω .αλλα δεν το σκεφτομαι συνεχεια΄. Εκεινη την περιοδο που ειχα συναντησει το μλκα το μπαρο ημουν εκτος ευατου γενικα. μια φορα ειχα παρει στο κατοπι μια στο μετρο το βραδυ και ετρεχεαν ερθω για καφε θα φοραω τσιγκινο μαλακα
α ξεχασα εισαι και μυωπαςτι μπακα μαζεψε εσυ