neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
και συ μπεμπημλκ πεπει να πας σε γιατρο
και συ μπεμπημλκ πεπει να πας σε γιατρο
Σημεια των καιρων τυπε.
Ευτυχως ζησαμε και πιο ομορφες εποχες
στο μπαρο να κλαφτειςτον ηπιες
γιατι; εμπειρος ειμαι,ωραιος αλλα και Ζαγοραιοςστο μπαρο να κλαφτεις
ρε μλκ αν θες τωρα 1,5 ωρακαι συ μπεμπη
ρε μλκα μπορω να χυσω και στο μισαωρο μονο με γαμησι .αλλιως και στο 10 λεπτο με πιπα. αμα χυσω στο μισαωρο μετα πρεπει να φαω καμια σοκολατιτσα να παρω δυναμεις και σε καμια ωρα κατι γινεται.ρε μλκ αν θες τωρα 1,5 ωρα
σε 20 χρονια ποσο θα θελεις
10 ωρες για ενα χυσιμο
με τσατισε ο μπαρος θα τον παρω πιπα κωλο εχω φυγει απο το φορουμ και πηρε θαρροςγιατι; εμπειρος ειμαι,ωραιος αλλα και Ζαγοραιος
εχεις θεμαρε μλκα μπορω να χυσω και στο μισαωρο μονο με γαμησι .αλλιως και στο 10 λεπτο με πιπα. αμα χυσω στο μισαωρο μετα πρεπει να φαω καμια σοκολατιτσα να παρω δυναμεις και σε καμια ωρα κατι γινεται.
ρε μλκα μπορω να χυσω και στο μισαωρο μονο με γαμησι .αλλιως και στο 10 λεπτο με πιπα. αμα χυσω στο μισαωρο μετα πρεπει να φαω καμια σοκολατιτσα να παρω δυναμεις και σε καμια ωρα κατι γινεται.
μπορω να κρατησω και μιασιμη ωρα. συνηθως στο 50 γτ τα εσκορτ τα κλεινω για μια ωρα. θελω και 5 λεπτα για την πιπαμιαμιση ωρα δεν ειπες????
ειναι ο ροκο σιφρεντι τα κανει ολαμιαμιση ωρα δεν ειπες????
κοψε του τον αερα γρηγοραμε τσατισε ο μπαρος θα τον παρω πιπα κωλο εχω φυγει απο το φορουμ και πηρε θαρρος
μην ζηλευειςειναι ο ροκο σιφρεντι τα κανει ολα
εσυ ποσα μισαωρα αντεχεις;μιαμιση ωρα δεν ειπες????
μπορω να κρατησω και μιασιμη ωρα. συνηθως στο 50 γτ τα εσκορτ τα κλεινω για μια ωρα. θελω και 5 λεπτα για την πιπα
αλλα ολα αυτα αυτη την περιοδο που δεν τρωω καθολου σχεδον κρεας.
ρε μλκ αν θες τωρα 1,5 ωρα
σε 20 χρονια ποσο θα θελεις
10 ωρες για ενα χυσιμο
ναι στο περιπου γτ? ασχημα σου πεφτειΔηλαδή 5 λεπτά στοματικό και 45 λεπτά σεξ???
οχι ρε παπαρα σε εκθειαζωμην ζηλευεις
ασε ρε αυτος ετσι που το παει θα φτασει στο 7 λεπτοΔηλαδή 5 λεπτά στοματικό και 45 λεπτά σεξ???
ναι στο περιπου γτ? ασχημα σου πεφτει
ειπα δεν τρωω κρεας