violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ομολογω την μαριαννα θελω να την
με την ελσα δεν τρεχει τιποτα
με μας ομως τι θα γινει
να πας με την μαριαννα και βλεπουμε
δεν μπορω να χεις απωθημενα
ομολογω την μαριαννα θελω να την
με μας ομως τι θα γινει
σκασε κοιλαρασιγα μην ειναι και χοτ γκριλ
Εξαιρεσειs υπαρχουν παντα....Λεμε για την πλειοψηφια
εχει ωραια κωλαρα παντωςνα πας με την μαριαννα και βλεπουμε
δεν μπορω να χεις απωθημενα
ρε μλκα μπαρε μιλας με το ρυθμακι?την χασαμε αυτη.ομολογω την μαριαννα θελω να την
με μας ομως τι θα γινει
ναι ξερουμε και οταν βλεπεται ενα με κοιλιακους στραβωνει ο λαιμος σας.Ε είναι.....υπαρχουν άντρες που τους πάει.
Αρα αυτοι που μας ξεπερνανε ανηκουν στις εξαιρεσεις. Μ αρεσεις
εχει ωραια κωλαρα παντως
ναι ξερουμε και οταν βλεπεται ενα με κοιλιακους στραβωνει ο λαιμος σας.
Eχει δεν αντιλέγω!!
κοιτα που μολις με δεις θα πεσεις στον ερωτα μουδεν μαρεσουν οι κοιλιακοί. Μαρεσουν μονο οι ανοιχτες πλάτες.
ετσι ελεγε και η ξαδερφη μου αλλα οταν περνουσε κανενας αραπης κομματια εχυνε (ελεος και με αραπη)δεν μαρεσουν οι κοιλιακοί. Μαρεσουν μονο οι ανοιχτες πλάτες.
Αν στην πεσουν δυο.....ο εναs με κοιλιακουs κι ο αλλοs με κοιλιτσα τι θα διαλεγεs???......Και μην απαντησειs οτι σου αρεσει αυτοs με την καλυτερη ατακαδεν μαρεσουν οι κοιλιακοί. Μαρεσουν μονο οι ανοιχτες πλάτες.
Αν στην πεσουν δυο.....ο εναs με κοιλιακουs κι ο αλλοs με κοιλιτσα τι θα διαλεγεs???......Και μην απαντησειs οτι σου αρεσει αυτοs με την καλυτερη ατακα
λοιπον βιολεττα σκεψουδεν θα ηταν κριτήριο η κοιλίτσα ή οι κοιλιακοί.
Θα κοιταζα αλλα χαρακτηριστικά όπως οι πλάτες, το ύψος, αν έχει μουσια (ναι μαρεσουν σχεδον παντα), και μετά συμπεριφορά, ευγένεια κτλ.
Βρε.......λεμε και οι δυο ευγενικοι μουσατοι χιουμορατοι και μουρατοιδεν θα ηταν κριτήριο η κοιλίτσα ή οι κοιλιακοί.
Θα κοιταζα αλλα χαρακτηριστικά όπως οι πλάτες, το ύψος, αν έχει μουσια (ναι μαρεσουν σχεδον παντα), και μετά συμπεριφορά, ευγένεια κτλ.
ψευτηςλοιπον βιολεττα σκεψου
1,85
90+ κιλα
ξυριζομαι μια φορα το μηνα
ειμαι καλουλης και ευγενικος
και εχω πλαταρες
αν ησουν αντρας θα ελεγες την αληθειαψευτης
ψευτης
ψευτης
ψευτης
ψευτης
λοιπον βιολεττα σκεψου