Νέα

προβλημα στυσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolas18
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikolas18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες..το πεος μου ειναι γυρω στα 16 με 17 εκατοστα αλλα εχω ενα θεμα με την στυση τωρα τελευταια..ενω παλια ηταν πετρα και χοντρος οταν καυλωνε τωρα εχει λεπτυνει και επισης δεν ειναι πια πετρα..για να μην αναφερω οτι πεσμενος ηταν καπου 12 ποντους και τωρα τον βλεπω καπως μικρο...τι φταιει και τι να κανω?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
πάρε μεγενθυτικό φακό  :tooth: :tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μηπωs αδυνατισεs και σου φαινονται ολα μικρα??

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα παιδες..το πεος μου ειναι γυρω στα 16 με 17 εκατοστα αλλα εχω ενα θεμα με την στυση τωρα τελευταια..ενω παλια ηταν πετρα και χοντρος οταν καυλωνε τωρα εχει λεπτυνει και επισης δεν ειναι πια πετρα..για να μην αναφερω οτι πεσμενος ηταν καπου 12 ποντους και τωρα τον βλεπω καπως μικρο...τι φταιει και τι να κανω?
καθε πρωι να την πλαθεισ και θα μεγαλωσει ;)ακομα μπορεισ να δεσεισ ενα σκοινακι στο κεφλακι πουνα καταληγει σε βαροσ μισου κιλου.δοκιμασμενα ολα :rockon:

Επισκέπτης
;)

Συνημμένα

• ποξκποξ.jpg
    ποξκποξ.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Κόβεις κάπνισμα, κάνεις γυμναστική, παίρνεις συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στη στύση, ρωτα φαρμακεία

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
.......σε αυτό το θρέντ ,δεν μπάινει η Aλήντισσα ούτε για πλάκα  :rolleyes: οπότε μην περιμένεις ουσιαστική βοήθεια  :rockon: :2funny: :2funny:

* πάντως για πρώτο πόστάρισμα μεγάλε σε καλό να σου βγεί .....σοβαρό το προβλημα  ;) :rolleyes:

OP
OP
N

nikolas18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι εχω αδυνατησει αρκετα οχι οτι ημουν χοντρος 1.65 60 κιλα...ο μεγεθεντικος φακος που κολαει?δεν ειπα οτι εχω προβλημα με το μεγεθος αλλα με την στυση..δεν καπνιζω επισης

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ναι εχω αδυνατησει αρκετα οχι οτι ημουν χοντρος 1.65 60 κιλα...ο μεγεθεντικος φακος που κολαει?δεν ειπα οτι εχω προβλημα με το μεγεθος αλλα με την στυση..δεν καπνιζω επισης
Mην δινεις σημασια φιλαρακο....

Απλα πηγαινε σε καποιον σεξολογο και θα σε καθοδηγησει αυτος καλυτερα
Εδω δεν ειναι κανενας ειδικος επι αυτου ....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:για ρώτα το gl,...kάτι θέματα είχε μέχρι που αύξησε το ψάρι στην διατροφή του :rockon: ;) :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
κανε μια εξεταση τεστοστερονης

εαν μαλακιζεσε πολυ θα εχει πεσει με ο,τι συνεπαγεται αυτο

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Θα σου κανω εγω ενα δωρακι και ως δια μαγειας ολα σου τα προβληματα θα λυθουν σε λιγα λεπτα!  :sunglasses:

rope_noose.jpg

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μηπως εχεις αποχη απ το σπορ;πεζει μεγαλο ρολο φιλε :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom