καλησπερα παιδες..το πεος μου ειναι γυρω στα 16 με 17 εκατοστα αλλα εχω ενα θεμα με την στυση τωρα τελευταια..ενω παλια ηταν πετρα και χοντρος οταν καυλωνε τωρα εχει λεπτυνει και επισης δεν ειναι πια πετρα..για να μην αναφερω οτι πεσμενος ηταν καπου 12 ποντους και τωρα τον βλεπω καπως μικρο...τι φταιει και τι να κανω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
προβλημα στυσης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolas18
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
καθε πρωι να την πλαθεισ και θα μεγαλωσει ;)ακομα μπορεισ να δεσεισ ενα σκοινακι στο κεφλακι πουνα καταληγει σε βαροσ μισου κιλου.δοκιμασμενα ολακαλησπερα παιδες..το πεος μου ειναι γυρω στα 16 με 17 εκατοστα αλλα εχω ενα θεμα με την στυση τωρα τελευταια..ενω παλια ηταν πετρα και χοντρος οταν καυλωνε τωρα εχει λεπτυνει και επισης δεν ειναι πια πετρα..για να μην αναφερω οτι πεσμενος ηταν καπου 12 ποντους και τωρα τον βλεπω καπως μικρο...τι φταιει και τι να κανω?
Επισκέπτης
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πάρε μεγενθυτικό φακό
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Mην δινεις σημασια φιλαρακο....ναι εχω αδυνατησει αρκετα οχι οτι ημουν χοντρος 1.65 60 κιλα...ο μεγεθεντικος φακος που κολαει?δεν ειπα οτι εχω προβλημα με το μεγεθος αλλα με την στυση..δεν καπνιζω επισης
Απλα πηγαινε σε καποιον σεξολογο και θα σε καθοδηγησει αυτος καλυτερα
Εδω δεν ειναι κανενας ειδικος επι αυτου ....
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εδω δεν ειναι κανενας ειδικος επι αυτου ....
ουτε εσυ?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
κανε μια εξεταση τεστοστερονης
εαν μαλακιζεσε πολυ θα εχει πεσει με ο,τι συνεπαγεται αυτο
εαν μαλακιζεσε πολυ θα εχει πεσει με ο,τι συνεπαγεται αυτο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
για ρώτα το gl,...kάτι θέματα είχε μέχρι που αύξησε το ψάρι στην διατροφή του ;)
Πανω στη στερια δεν ζει το ψαρι.........Αυτοs που το βρηκε??
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
πηγε στην θαλασσαΠανω στη στερια δεν ζει το ψαρι.........Αυτοs που το βρηκε??
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
πηγε στην θαλασσα
Α εκανε και μπανιο δλδ?? Επιτελουs
καλησπερα παιδες..το πεος μου ειναι γυρω στα 16 με 17 εκατοστα αλλα εχω ενα θεμα με την στυση τωρα τελευταια..ενω παλια ηταν πετρα και χοντρος οταν καυλωνε τωρα εχει λεπτυνει και επισης δεν ειναι πια πετρα..για να μην αναφερω οτι πεσμενος ηταν καπου 12 ποντους και τωρα τον βλεπω καπως μικρο...τι φταιει και τι να κανω?
Θα σου κανω εγω ενα δωρακι και ως δια μαγειας ολα σου τα προβληματα θα λυθουν σε λιγα λεπτα!
dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μηπως εχεις αποχη απ το σπορ;πεζει μεγαλο ρολο φιλεκαλησπερα παιδες..το πεος μου ειναι γυρω στα 16 με 17 εκατοστα αλλα εχω ενα θεμα με την στυση τωρα τελευταια..ενω παλια ηταν πετρα και χοντρος οταν καυλωνε τωρα εχει λεπτυνει και επισης δεν ειναι πια πετρα..για να μην αναφερω οτι πεσμενος ηταν καπου 12 ποντους και τωρα τον βλεπω καπως μικρο...τι φταιει και τι να κανω?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ηλικία δεν μας ειπες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89